Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
btw samo da izjavim svečano:
sad sam na ulici vidjela pokrivenu djevojku kako jede sladoled.
i sve sam vidjela što sam danas mogla vidjeti, zatvorit ću se u kuću do teravije da više ništa ne vidim
i sve sam vidjela što sam danas mogla vidjeti, zatvorit ću se u kuću do teravije da više ništa ne vidim
Opcija A : Morebit nemere klanjati
Kritika opcije A: Mogla je kod kuće jesti sladoled, a ne vani
Opcija B: Ne posti, eto onako
Kritika opcije B: Mogla je i tu maramu skinuti, onako
Ma mozda ima opravdanje da ne posti,al sigurno ga nema sto javno jede
Sve hocu da vas pitam,
kakav je fazon nositi sedzadu u dzamiju?
Medjutim danas mi je vrhunac bio kad sam vidjela zenu koja je stavila maramicu na mjesto gdje ce spustiti celo
WipeOut wrote:Ma mozda ima opravdanje da ne posti,al sigurno ga nema sto javno jede
Sve hocu da vas pitam,
kakav je fazon nositi sedzadu u dzamiju?
Medjutim danas mi je vrhunac bio kad sam vidjela zenu koja je stavila maramicu na mjesto gdje ce spustiti celo
Ne kontam
Nije to ništa, naše nane na Hadžu, umjesto da klanjaju na podu, u hotelu, one stanu na krevet, i na njemu klanjaju, eto, mora da je prljav pod da ni peškirić ne bi pomogao
i ja vidim covjeka s pivom u ruci, stoji ispred prodavnice
Ali nema veze, svako za svoje odgovara.
ne razumijem zasto je toliki bauk samo zbog toga sto je pokrivena marama nuzno ne vodi tome da je cistija i iskrenija u pokornosti dragom Allahu od one koja nije pokrivena.
a sto se tice serdzada..ni meni to nije jasno ma nasa posla, ja sam cistija od one tamo itd.
najbolje bi bilo da mozemo gledati samo ispred sebe, manje bi grijeha nakupili
vdivna wrote:ne razumijem zasto je toliki bauk samo zbog toga sto je pokrivena marama nuzno ne vodi tome da je cistija i iskrenija u pokornosti dragom Allahu od one koja nije pokrivena.
mahh.. da se ne pravimo francuzi...
najbolje bi bilo da mozemo gledati samo ispred sebe, manje bi grijeha nakupili
Dobar recept, samo ne znam koji sir upotrijebiti a da se može ovoliko dugo peći? Ovo bi moglo biti jako ukusno. Samo treba smanjiti količinu bijelog luka, da ne bi u džamiji bilo "Es-Selamu Alejkum we Rahmetullah" i kad nije vrijeme
Btw, mene je nešto uhvatila kuhinja ovih dana, ne znam šta mi je, valjda će proć'...
Evo ženica pripremila:
Čorbu od tikvica
Šnicle od mlj.mesa
Sarma u japraku
i to je to
Sutra mislim eksperimentisati sa muffinima akBda...
ne razumijem zasto se snebivate na tu djevojku? svi znate da zene svakako ne mogu postiti odredjene dane u mjesecu.... najlakse je nekoga osuditi. nismo mi za to. i to u ovom mjesecu?