I kod mojih ukućana je praksa "deri oca dok je živ"
Biće prilike aBd.
ja u zadnje 3-4 godine , pojedem samo topu i supu , i to je to , i onda tek kasnije nest konkretno jedemWipeOut wrote:Jeste li se mogli iftariti![]()
+ litar vodeDrizzT wrote:ja u zadnje 3-4 godine , pojedem samo topu i supu , i to je to , i onda tek kasnije nest konkretno jedemWipeOut wrote:Jeste li se mogli iftariti![]()
samo pola case , i 1 casa gustog sokavdivna wrote:+ litar vodeDrizzT wrote:ja u zadnje 3-4 godine , pojedem samo topu i supu , i to je to , i onda tek kasnije nest konkretno jedemWipeOut wrote:Jeste li se mogli iftariti![]()
wewa wrote:moj lokalni granap nabavlja iz 2 izvora, cini mi se pekara s dobrinje i neka s carsije - ovi s carsije su ok, al je Imaret ipak bolji, svejedno sto se ohlade do iftara. ovo je inace period kad patim od nostalgije za logavinom i golobrdicom
ja nikako da se naucimDrizzT wrote:samo pola case , i 1 casa gustog sokavdivna wrote:+ litar vodeDrizzT wrote: ja u zadnje 3-4 godine , pojedem samo topu i supu , i to je to , i onda tek kasnije nest konkretno jedem![]()
ucio na svojim greskama
Jelde?carobnjak_iz_voza wrote:Ja sam pravio sebi Arzuhalov ayran ......nije loše ,mogo bih se naučiti na to samo da mi je naći lajt jogurt od litru ,ovaj mi malo pomastan
jel ti godra ?arzuhal wrote:Jelde?carobnjak_iz_voza wrote:Ja sam pravio sebi Arzuhalov ayran ......nije loše ,mogo bih se naučiti na to samo da mi je naći lajt jogurt od litru ,ovaj mi malo pomastan
Zna čovjek, 'ta ti 'oš, Osmana-aga?DrizzT wrote:jel ti godra ?arzuhal wrote:Jelde?carobnjak_iz_voza wrote:Ja sam pravio sebi Arzuhalov ayran ......nije loše ,mogo bih se naučiti na to samo da mi je naći lajt jogurt od litru ,ovaj mi malo pomastan![]()
![]()
neka , nek vide ove hanume da se moraju bolje potruditarzuhal wrote:Zna čovjek, 'ta ti 'oš, Osmana-aga?DrizzT wrote: jel ti godra ?![]()
![]()
Ah ah tobe tobe, sto ovaj @carobni izaziva...vajk on nestA zeza nas dole kod menecarobnjak_iz_voza wrote:ObandaĆilo te što bi rekli ovi dole kod Liliput![]()
Ja odoh lagaHnini do čaršije na slatko i teraviju
do svidanja Selam
joj znam šta ću ti kupiti za rođendanNefsun wrote:Dohavizajte se, sad ce teravija
ja evo planiram da sebi sok jedan razgodim s hladnom vodomamy22 wrote:u kojoj ste fazi?![]()
nista draze od kafe koja slijedi za jedno sahatak