ali Alija... uh, majko draga... znate li da su mu jednom odbili od plate koliko nam je časova opravdao?
krenuli mi na ekskurziju, a Alija, gigant, odvaja od svoje djece i nama (razredu svom) daje neke pare da popijemo kafu negdje u putu...
'alo ba. ja sam Hercegovac. nisam Sandžaklija da me se povezuje sa takvim predmetimaarzuhal wrote:Chmoljo prigušivač![]()
flop, flop!
pa gdje si kolega druze stari?kolega wrote:
ovo se sve izgleda naumakalo tope pa će i teraviju u džematu izostat
kolega wrote:
ovo se sve izgleda naumakalo tope pa će i teraviju u džematu izostat
fidoremilienko wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Csy1vUq_ ... re=related
Evo jedna, sa jakom porukom...
arzuhal wrote:![]()
![]()
legende pustile sabahski ezan
Misir wrote:Nefsun wrote:Sestra reče: ''nisi normalna, daj mi mamu.''
Iranske su meniNefsun wrote:iranske hurme
Jel ima veze kakve sa skembicima ? Mozda isti glavni sastojakmedaaa wrote:@wipeout, moj ti je savjet da furdenjacu ne zapisujes, izbrisi je iz teke i iz glave![]()
Evo ja se javljamamy22 wrote:sta se ba smijete toliko?![]()
ko nije probo hanumim pupak,ne zna o kako dobrom kolacu je rijec![]()
cekacu da se javi neko ko jest,pa da potvrdi...kod mene se vrlo cesto pravi

FreeSol wrote:meni ovo na crijeva lici
Sljedeci put ponesi baterijuminjonja wrote:FreeSol wrote:meni ovo na crijeva lici![]()
![]()
![]()
kod mene u po teravije struje nestalo pa se u mraku nastavilo, neobicna atmosfera
Vidis kako je smotano nekako, uhhliliput wrote:Hahah..tobe ja Rabbi na crijeva![]()
Tako je nama jednoC, kad sam bila na Dobrinji nestalo struje...ali nekako se insan skoncentrise na namaza,i vala i ne treba nam struja...Cujemo efendiju, klanjamo i tako
bome to more biti i sa nekim razlogom,ima i ljudi koji spavaju u akšam,a neki od njih čak i poste....arzuhal wrote:Jel neko od vas dočekao jučerašnji iftar uz program TVSA? Ja dopola iftario, a kod njih još ezan uči...kad poče:
- Es-salaaaaaaaatu hajrun mine-nnneuuuuuuuuuuuuum!
![]()
![]()
legende pustile sabahski ezan
ovi boldirati su tuamy22 wrote:gdje su avicena,giordania, kwaheri ,home art..BHF manijak?
beautyfool?
Gdje su da su, imaju selam ako citajuamy22 wrote:gdje su avicena,giordania,kwaheri,home art..BHF manijak?
beautyfool?
A.selam, tu sam ja, samo manje se vremena ima pa vas samo citam kad stignemblue_sky wrote:Gdje su da su, imaju selam ako citajuamy22 wrote:gdje su avicena,giordania,kwaheri,home art..BHF manijak?
beautyfool?