Meni se vala nije svidio onaj naslov danas, čuj Francuzi su favoriti, a što to? Zar nije trebalo reči: Bosne se danas svi boje. Svi u napad, nema drugearzuhal wrote:Alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu svima, a maxooz dragoj sestri, @strongwoman![]()
Ljudi, ba, u koje smo doba?Ja nešto pratim ove kladionice, sve vuče na X
Ramazan, opet ;)
-
HomeArt
#8226 Re: Ramazan, opet ;)
Last edited by HomeArt on 07/09/2010 00:12, edited 1 time in total.
- arzuhal
#8227 Re: Ramazan, opet ;)
Memnuna Liza iz Teherana 
- arzuhal
#8228 Re: Ramazan, opet ;)
Pusti ba naše folereHomeArt wrote:Meni se vala nije svidio onaj naslov danas, ćuj Francuzi su favoriti, a što to? Zar nije trebalo reči: Bosne se danas svi boje. Svi u napad, nema drugearzuhal wrote:Alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu svima, a maxooz dragoj sestri, @strongwoman![]()
- paja patak
#8229 Re: Ramazan, opet ;)
hajd bar si mi potrefio prvo slovo imenaarzuhal wrote:Memnuna Liza iz Teherana
- Ahmmed
#8230 Re: Ramazan, opet ;)
wewa,
Nisam htio ništa govoriti, već sam pokušao da se organiziram i da dođem. Nažalost, u silnoj sam predbajramskoj gužvi, kao i nekim drugim gužvama , tako da...od mene ništa, što se iftara tiče. Ali, definitivno, volio bih vas sresti na nekoj bajramskoj ili postbajramskoj kafici, definitivno!
Nisam htio ništa govoriti, već sam pokušao da se organiziram i da dođem. Nažalost, u silnoj sam predbajramskoj gužvi, kao i nekim drugim gužvama , tako da...od mene ništa, što se iftara tiče. Ali, definitivno, volio bih vas sresti na nekoj bajramskoj ili postbajramskoj kafici, definitivno!
- wewa
#8231 Re: Ramazan, opet ;)
ha se vrnem sa "sluzbenog" puta, krecemo s okupljanjem za (zenske) kahve aBdIrish wrote:e draga woman, amin na dovestrongwoman wrote:@Irish, @ Pajo
stvarno ne nije dugo bilo, ali to ne znaci da nisam mislila na vas i da nisam dovila za svoj virtuelni dzemat...![]()
nadam se da je sve ok kod tebe, po starom- po istilahu![]()
smijem li te spomenuti kada budu ove kahve u pitanju![]()
odavno se mi dogovaramo
ali tu nam je sada PR wewa, odgovorna za odnose s javnoscu
konacno djelotvorna ruka
![]()
@wewo, uletila ja malo...djuvegiju nocas nesto ranije ususkala, pa se sad bavim svojim nocnim ritualima![]()
@Big_Boy, tako brate, da ti vidimo te teddy bear okice
aaaa...pokusavam 10 minuta postati![]()
kakvi su ovo cupavi zagrljaji?
djuvegija docekao malo mira
morebit' je zapuhalo i kod nje, pa se ususkalapaja patak wrote:ma nemojgiordania wrote:Selam i alejkumu selam![]()
Snimila sam danas @paju,promjenila imidz pred Bajram![]()
i ti ga brate preleti
ja kad bi se tako zamotala, onda bi nabacila i nikab, da bude kako treba
-
strongwoman
#8232 Re: Ramazan, opet ;)
@Naravno da smijesIrish wrote:e draga woman, amin na dovestrongwoman wrote:@Irish, @ Pajo
stvarno ne nije dugo bilo, ali to ne znaci da nisam mislila na vas i da nisam dovila za svoj virtuelni dzemat...![]()
nadam se da je sve ok kod tebe, po starom- po istilahu![]()
smijem li te spomenuti kada budu ove kahve u pitanju![]()
odavno se mi dogovaramo
ali tu nam je sada PR wewa, odgovorna za odnose s javnoscu
konacno djelotvorna ruka
![]()
- wewa
#8233 Re: Ramazan, opet ;)
Nijjet se pikaAhmmed wrote:wewa,
obavezno se onda okupimo na kahvi - obecavam da su se potruditi oko organizacije
- giordania
#8234 Re: Ramazan, opet ;)
Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjalaAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio
- Irish
#8235 Re: Ramazan, opet ;)
I ja sam se zatekla u tom stanjuAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio
- arzuhal
#8236 Re: Ramazan, opet ;)
giordania wrote:Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjalaAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio
-
strongwoman
#8237 Re: Ramazan, opet ;)
@Uh, dobro je... ja mislila jedino ja virkam ispod oka i pitam se ima li ko od viruelnih dzematlija oko menegiordania wrote:Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjalaAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio
@giordiana nadam se da si stigla do slova s
- Ahmmed
#8238 Re: Ramazan, opet ;)
Aferimwewa wrote:Nijjet se pikaAhmmed wrote:wewa,
Nisam htio ništa govoriti, već sam pokušao da se organiziram i da dođem. Nažalost, u silnoj sam predbajramskoj gužvi, kao i nekim drugim gužvama , tako da...od mene ništa, što se iftara tiče. Ali, definitivno, volio bih vas sresti na nekoj bajramskoj ili postbajramskoj kafici, definitivno!![]()
obavezno se onda okupimo na kahvi - obecavam da su se potruditi oko organizacije
A bio sam dobar ovaj ramazan....Nisam vas ružio zbog priča o hrani i zbog razmjene recepata
Kaže mi jedan prijatelj sinoć-:" Uh, što si fin ovaj ramazan, nikako nas ne ružiš...Il smo se popravili il nemaš kuveta? "
Mislim, ne ružim ja puno svijet oko mene
- BHF_Manijak
#8239 Re: Ramazan, opet ;)
Ma padaju sutra ko bugarska skupstina,sta vam je ba...Sto kaze Arzo,pusti nase supljake...arzuhal wrote:Pusti ba naše folereHomeArt wrote:Meni se vala nije svidio onaj naslov danas, ćuj Francuzi su favoriti, a što to? Zar nije trebalo reči: Bosne se danas svi boje. Svi u napad, nema drugearzuhal wrote:Alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu svima, a maxooz dragoj sestri, @strongwoman![]()
- arzuhal
#8240 Re: Ramazan, opet ;)
Mal ne skočih sinoć da otmem mikrofon naibu-reisu i viknem: BHF Manijak! Istočnjak!
- Ahmmed
#8241 Re: Ramazan, opet ;)
Ih, Bog ti dao što je najbolje za tebe.giordania wrote:Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjalaAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio
- Ahmmed
#8242 Re: Ramazan, opet ;)
Mogo si, sinoć , vikati i :Ahmmedeeeeearzuhal wrote:Mal ne skočih sinoć da otmem mikrofon naibu-reisu i viknem: BHF Manijak! Istočnjak!
- giordania
#8243 Re: Ramazan, opet ;)
Jesam wallahi,sve od a do z,pa sve polahko da koga ne izostavim.Da nam dragi Allah dz.s ukabuli dovestrongwoman wrote:@Uh, dobro je... ja mislila jedino ja virkam ispod oka i pitam se ima li ko od viruelnih dzematlija oko menegiordania wrote:Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjalaAhmmed wrote:Uhvatim sebe, zadnjih dana i večeri, kad sam u Begovoj džamiji, u abdesthani,u džamijskom haremu, da razmišljam o virualnim džematlijama i džematlijkama, pitam se ima li ih, tu oko mene, pa onako, ispod oka pogledam, ne bih li kakav išaret dobio![]()
-
strongwoman
#8244 Re: Ramazan, opet ;)
Amin jaRabbigiordania wrote:strongwoman wrote:giordania wrote:
Jesam wallahi,sve od a do z,pa sve polahko da koga ne izostavim.Da nam dragi Allah dz.s ukabuli dove
-
strongwoman
#8245 Re: Ramazan, opet ;)
Meni ce moja nana vikati ako ne ustanem na vakat na sehur
bjezim, selamim vas od srca punooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- wewa
#8246 Re: Ramazan, opet ;)
Nek' nas nisi ruzio, mora insan nekad biti i insan, makar i razmjenjujuci recepte - inace smo bili fini, zar ne?Ahmmed wrote:Aferimwewa wrote:Nijjet se pikaAhmmed wrote:wewa,
Nisam htio ništa govoriti, već sam pokušao da se organiziram i da dođem. Nažalost, u silnoj sam predbajramskoj gužvi, kao i nekim drugim gužvama , tako da...od mene ništa, što se iftara tiče. Ali, definitivno, volio bih vas sresti na nekoj bajramskoj ili postbajramskoj kafici, definitivno!![]()
obavezno se onda okupimo na kahvi - obecavam da su se potruditi oko organizacije![]()
A bio sam dobar ovaj ramazan....Nisam vas ružio zbog priča o hrani i zbog razmjene recepata![]()
![]()
![]()
Kaže mi jedan prijatelj sinoć-:" Uh, što si fin ovaj ramazan, nikako nas ne ružiš...Il smo se popravili il nemaš kuveta? "![]()
![]()
![]()
Mislim, ne ružim ja puno svijet oko mene![]()
samo volim da peglam o potrebi veće odgovornosti, u prvom redu prema drugim kao i odgovornosti za stanje u kojem se nalazimo
- paja patak
#8247 Re: Ramazan, opet ;)
amingiordania wrote:Jesam wallahi,sve od a do z,pa sve polahko da koga ne izostavim.Da nam dragi Allah dz.s ukabuli dove
- arzuhal
#8248 Re: Ramazan, opet ;)
Tebe sam spominjao sinoć, pred noćni namaz u Begovoj, na jednoj kahvi. Jedan moj ahbab se regitrovao davno na forumu, al nije bio aktivan. Al' si ga oduševio svojim postovima, pa smo sinoć malo o tomeAhmmed wrote:Mogo si, sinoć , vikati i :Ahmmedeeeeearzuhal wrote:Mal ne skočih sinoć da otmem mikrofon naibu-reisu i viknem: BHF Manijak! Istočnjak!
-
HomeArt
#8249 Re: Ramazan, opet ;)
arzuhal wrote:Mal ne skočih sinoć da otmem mikrofon naibu-reisu i viknem: BHF Manijak! Istočnjak!
- wewa
#8250 Re: Ramazan, opet ;)
ja se prepadoh, da mene nisi poboravila, posto sam na repu dogadjajagiordania wrote:Jesam wallahi,sve od a do z,pa sve polahko da koga ne izostavim.Da nam dragi Allah dz.s ukabuli dovestrongwoman wrote:@Uh, dobro je... ja mislila jedino ja virkam ispod oka i pitam se ima li ko od viruelnih dzematlija oko menegiordania wrote:
Dobar si ti.Ja u Mesdzid-ul Nabawi ucila dowe pa kad sam dosla do dzematlija,sve ih onako redom po abecedi spominjala![]()
fino spavaj, maksuz selam!