Arzo moj dobri uzesmo mi 3 boda ba, hej kuš bolje, za svaki go' po jedanarzuhal wrote:Alejkumu selam svima![]()
O, đes Manijače..sjedi, bolan, oguli mandarinu..
Još da one horoze hoćemo očerupat na koševu, onako k'o za čorbe
Arzo moj dobri uzesmo mi 3 boda ba, hej kuš bolje, za svaki go' po jedanarzuhal wrote:Alejkumu selam svima![]()
O, đes Manijače..sjedi, bolan, oguli mandarinu..
Galski pjetlovi ce da se skuhaju u bosanskom locnu,nista se ne brinite...HomeArt wrote:Arzo moj dobri uzesmo mi 3 boda ba, hej kuš bolje, za svaki go' po jedanarzuhal wrote:Alejkumu selam svima![]()
O, đes Manijače..sjedi, bolan, oguli mandarinu..![]()
paja patak wrote:jesi opasanimam ja zube, ne brini
malo me irish zeza
HomeArt wrote:Arzo moj dobri uzesmo mi 3 boda ba, hej kuš bolje, za svaki go' po jedanarzuhal wrote:Alejkumu selam svima![]()

Manijace, djela masAllahBHF_Manijak wrote:Galski pjetlovi ce da se skuhaju u bosanskom locnu,nista se ne brinite...HomeArt wrote:Arzo moj dobri uzesmo mi 3 boda ba, hej kuš bolje, za svaki go' po jedanarzuhal wrote:Alejkumu selam svima![]()
Još da one horoze hoćemo očerupat na koševu, onako k'o za čorbe![]()
Arzo,daj kakvo drugo voce...Nije da zanovijetam, ali ne begenisem ih plaho...Grozdje bi moglo!
Irish wrote:paja patak wrote:pa irish ponese nas sve, realno, ja imam prejak nefs i ja sam toga svjesna... trenutno radim koliko mogu, a sigurno mogu i viseIrish wrote:pa haman nisi ni mi ni ti bas borbena, ha se se stalno sukobljavas![]()
ja sam vise mislila na neku finalnu pobjedu..ultimativno dohakavanje![]()
a finalna pobjeda postoji, ali je to vec malo sira tema![]()
ma zezam se ja malo...naravno da je svima poznata borba-ona iznutra, a cini mi se i najteza![]()
jasta je siroka tema
Jarane, za tebe plavo-bijelo i bordo grožđe, pa birajBHF_Manijak wrote:Arzo,daj kakvo drugo voce...Nije da zanovijetam, ali ne begenisem ih plaho...Grozdje bi moglo!

Ja mislio neko sa strane došo Paju da zeza, nedam ja na naše cure pa kud pukloIrish wrote:paja patak wrote:jesi opasanimam ja zube, ne brini
malo me irish zeza
![]()
![]()
ma bona ne hateri ti meni... pa rekoh li ja prva da sam se nekoliko puta "posamarala" otkako je ramazana
eno, opet moja reputacija ode u hendek, vazda ja dezurna azdahaHomeArt wrote:Ja mislio neko sa strane došo Paju da zeza, nedam ja na naše cure pa kud pukloIrish wrote:paja patak wrote:jesi opasanimam ja zube, ne brini
malo me irish zeza
![]()
![]()
ma bona ne hateri ti meni... pa rekoh li ja prva da sam se nekoliko puta "posamarala" otkako je ramazana
![]()
Fino se igrajte vas dvije nemoj da galamim ja (probudit ću wewu pa ćemo svi fasovati)
cuj sa straneHomeArt wrote:Ja mislio neko sa strane došo Paju da zeza, nedam ja na naše cure pa kud pukloIrish wrote:paja patak wrote:jesi opasanimam ja zube, ne brini
malo me irish zeza
![]()
![]()
![]()
Fino se igrajte vas dvije nemoj da galamim ja (probudit ću wewu pa ćemo svi fasovati)
a vidim... dzaba grozdje, dzaba sijeloarzuhal wrote:Kaki..nemre Manijak..on samo kidiše na onu temu
Lillo, i ti svasta gledaslilla wrote:Jo, nemoj svakake homonime koristit' znaš da vidim duploarzuhal wrote:Kaki..nemre Manijak..on samo kidiše na onu temu
lilla wrote:Jo, nemoj svakake homonime koristit' znaš da vidim duploarzuhal wrote:Kaki..nemre Manijak..on samo kidiše na onu temu
arzuhal wrote:Kaki..nemre Manijak..on samo kidiše na onu temu
Šta bona sa strane gluho i daleko bilo ko da si iz Černobilskog kantona nedaj Bože, pomakni se s mjestapaja patak wrote:
cuj sa straneznas ti da ja imam oci i sa strane
![]()
Bog ti dao lijepo zdravlje, kako je on pazljivHomeArt wrote:Šta bona sa strane gluho i daleko bilo ko da si iz Černobilskog kantona nedaj Bože, pomakni se s mjestapaja patak wrote:
![]()
![]()
@wewo ti reče da si pospana pa ja reko da ne galamimo puno, vidiš kakva su ova djeca danas
I ja isto..al' još više mrzim da je produbljujem i proširujem...BHF_Manijak wrote:arzuhal wrote:Kaki..nemre Manijak..on samo kidiše na onu temu
Ma dzabe,jace od mene...Ja sam to mor`o,mor`o![]()
![]()
Mrzim laz na Gospodara iznesenu!!!
ma nema toga kod wewe, kakva azdaha, pu-pu...ona to sve pedagoskiwewa wrote: eno, opet moja reputacija ode u hendek, vazda ja dezurna azdaha![]()
a fina, na ranu me privit'
pa de znas ono IMAM JA OCI NA LEDJIMAHomeArt wrote:Šta bona sa strane gluho i daleko bilo ko da si iz Černobilskog kantona nedaj Bože, pomakni se s mjestapaja patak wrote:
![]()
![]()
@wewo ti reče da si pospana pa ja reko da ne galamimo puno, vidiš kakva su ova djeca danas
Bolje je dici ruke od necega nego to kazati?!Dobro,kako vi kazete,mada ja mislim drugacije...lilla wrote:Ti mi sad dođe k'o Harun Musauarzuhal wrote: I ja isto..al' još više mrzim da je produbljujem i proširujem...to hoću sve vrijeme da mu kažem al' ne sluša
Ma ja čujem neka galama a znaš kako je pravilo u mahali, domaći momci su uvijek čuvali cure da nebi sa strane neko uletio i pravio probleme. Ja sam mislio da je ovo priča onako za foliranje a onda mi mati priča da je na Bistriku (stari dio Sarajeva) bilo dovoljno da se samo pojavi momak sa Vratnika (još stariji dio Sarajeva) i da fasuje degenek.Irish wrote:ma nema toga kod wewe, kakva azdaha, pu-pu...ona to sve pedagoskiwewa wrote: eno, opet moja reputacija ode u hendek, vazda ja dezurna azdaha![]()
a fina, na ranu me privit'![]()
@ HomeArt, nas je zeMskinje tebi potesko shvatitiMi i kad galamimo, mi to ustvari normalno zborimo
![]()
Evo primjer:ljudi u inostranstvu zive i jedne prilike zeni dosle prijateljice a suprug jadan se zatekao kod kuce i sta ce jadan, s njima tu sjedi...A kako zene inace "kokodacu", pogotovo ako je (domacima) na stranom jeziku-to moze zvucati![]()
helem, ni manje a ni vise-komsije pozvale policiju, ko biva neko nekog gore mori![]()
Kad je stigla patrola, imala sta vidjeti
Covjek ih pozvao unutra..on sam i sest zena pa sad zamislite
evo vala, ako je neko ovdje ugrozen, ja ne znam ko je
![]()
![]()
ps. prica je po istinitom dogadjaju
a ti, onda, kako misliš i kako si naumioBHF_Manijak wrote:
Bolje je dici ruke od necega nego to kazati?!Dobro,kako vi kazete,mada ja mislim drugacije...
IstinaHomeArt wrote: Ma ja čujem neka galama a znaš kako je pravilo u mahali, domaći momci su uvijek čuvali cure da nebi sa strane neko uletio i pravio probleme. Ja sam mislio da je ovo priča onako za foliranje a onda mi mati priča da je na Bistriku (stari dio Sarajeva) bilo dovoljno da se samo pojavi momak sa Vratnika (još stariji dio Sarajeva) i da fasuje degenek.
Ispadam ja problem koji ukazuje, a ne ona kojoj se ukazuje...Al na hajrarzuhal wrote:a ti, onda, kako misliš i kako si naumioBHF_Manijak wrote:
Bolje je dici ruke od necega nego to kazati?!Dobro,kako vi kazete,mada ja mislim drugacije...