ma bliske ste pravo kako god okrenes...Rodice,nek bude zasadpaja patak wrote: mentorica, joj![]()
a ti se pojede da znas sta smo
e nes nikad znat
@Oldschool, ma nista bez sejha naseg forumskog,on ti je pravi mehlem za dusu!
ma bliske ste pravo kako god okrenes...Rodice,nek bude zasadpaja patak wrote: mentorica, joj![]()
e nes nikad znat
hajd nek bude, al znaj da nisi pogodioBHF_Manijak wrote:ma bliske ste pravo kako god okrenes...Rodice,nek bude zasadpaja patak wrote: mentorica, joj![]()
e nes nikad znat
A vidim po "rukopisu" da ti je mentorica...
Nekad ti fino dijete bijase Pajo,a gledaj sta teta Bijela napravi od tebe,ccc
![]()
Ma nije lahko sa forumskim hanumama izaci na kraj moj SahaneHomeArt wrote:Manijače šta to bolan bi, samo što se okrenuh ti keca fasova od lile
Ma vidim ja samo ti ništa brate ne učiš. Pravilo broj 1. nikad nezakuhavaj sa forumskim hanumama kad si sam. Donji si garant.BHF_Manijak wrote:Ma nije lahko sa forumskim hanumama izaci na kraj moj SahaneHomeArt wrote:Manijače šta to bolan bi, samo što se okrenuh ti keca fasova od lileFasujem ja od njih kako god okrenes,malo malo na mene se okome,jal Bijela jal ostale
:
HomeArt wrote:Ma vidim ja samo ti ništa brate ne učiš. Pravilo broj 1. nikad nezakuhavaj sa forumskim hanumama kad si sam. Donji si garant.BHF_Manijak wrote:Ma nije lahko sa forumskim hanumama izaci na kraj moj SahaneHomeArt wrote:Manijače šta to bolan bi, samo što se okrenuh ti keca fasova od lileFasujem ja od njih kako god okrenes,malo malo na mene se okome,jal Bijela jal ostale
:
@manijak uci od sahana, uciHomeArt wrote:Ma vidim ja samo ti ništa brate ne učiš. Pravilo broj 1. nikad nezakuhavaj sa forumskim hanumama kad si sam. Donji si garant.BHF_Manijak wrote:Ma nije lahko sa forumskim hanumama izaci na kraj moj SahaneHomeArt wrote:Manijače šta to bolan bi, samo što se okrenuh ti keca fasova od lileFasujem ja od njih kako god okrenes,malo malo na mene se okome,jal Bijela jal ostale
:
oldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
paja patak wrote:oldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.to ti malo sarkazma?
Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o jeHomeArt wrote:Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
hvala wewo, da ne moram ja objasnjavatwewa wrote:Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o jeHomeArt wrote:Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
Bogami ne bi dao hanume ni za sta na ovom dunjaluku,sva bogastva svijeta joj nisu ni do clankawewa wrote:Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o jeHomeArt wrote:Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
ma samo ti reci, sto se imamopaja patak wrote:hvala wewo, da ne moram ja objasnjavatwewa wrote:Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o jeHomeArt wrote:
Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasno
Eh, pitanje je sada, koliko pazi hanumu?wewa wrote:Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o jeHomeArt wrote:Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
ooo đela mašala, jesi to odspavala malo, sreća nije te bilo jedva nam je Manijak kutaris'o između dvije vatrewewa wrote: Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o je
Innallahe me`a-s-sabiriin!!HomeArt wrote:Nije nego nam je Manijak postao subjekat, zezaju ga većeras nešto opasnooldschool wrote:Šta jeo ovo, Paja, postala objekat zavođenja.
moralo se malo i asikovati dok je za vaktaHomeArt wrote:ooo đela mašala, jesi to odspavala malo, sreća nije te bilo jedva nam je Manijak kutaris'o između dvije vatrewewa wrote: Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o je
a dje je meni sad lillaHomeArt wrote:ooo đela mašala, jesi to odspavala malo, sreća nije te bilo jedva nam je Manijak kutaris'o između dvije vatrewewa wrote: Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o je
Rekoh li ja teb danas,dok je bilo cupavaca bilo je i Kolege...wewa wrote:moralo se malo i asikovati dok je za vaktaHomeArt wrote:ooo đela mašala, jesi to odspavala malo, sreća nije te bilo jedva nam je Manijak kutaris'o između dvije vatrewewa wrote: Manijak ima hanumu, on zna kako je patiti, navik'o je![]()
nije valjda da postadoh strah&trepet, ja 'vaka fina i umiljata?'dje onaj kolega kad mi najvise treba, da mi brani cast i ugled?
eto ti wewe kud češ višepaja patak wrote:
a dje je meni sad lilla![]()
onda bi bio red da dzemat ode u intervenciju, kutarisavat' cojka dok nije up'o u visoku pecHomeArt wrote:eto ti wewe kud češ višepaja patak wrote:
a dje je meni sad lilla![]()
kolega je spominjao neki projekat, bojim se da nije u brašnu do lakata
ma jok samo ga pazit da se u jaje ne uvali, mogao bi biti pohovan ondawewa wrote: onda bi bio red da dzemat ode u intervenciju, kutarisavat' cojka dok nije up'o u visoku pec