Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dovimo Uzvisenom Gospodaru svih svjetova da nam oprosti sve grijehe, pomogne nam u cinjenju dobrih dijela, i da inshAllah bude zadovoljan s nama.[/quote]
selam "sretnici" kad već spominjete hranu ja nemogu a da ne pomenem lubenice,bostan ili što birekli dalmatinci "pipun" .u ove ljetne dane iftar sa lubenicom je ....................................
alejkumusselam, ja kad bih se omrsio lubenicom mislim da bih namah letio tamo gdje i car ide pješice : )
nego nešto mi se malo utišali, vjerovatno pred džumu
da probam i malo nasmijati
Dođe Mujo u pekaru u Sloveniju i kaže: - "Dajte mi štrucu kruha!"
A Slovenka mu odgovara: - "Ja. Kaj biste črnega ampaka belega?"
A Mujo će neodlučno: - "Pa... dajte mi ampaka, tog još nisam jeo!"
ili ovaj
Šta slovenski bacači kladiva rade na treningu?
Međunarodne incidente
Last edited by kolega on 27/08/2010 11:44, edited 1 time in total.
kolega wrote:alejkumusselam, ja kad bih se omrsio lubenicom mislim da bih namah letio tamo gdje i car ide pješice : )
oko za oko wrote:selam "sretnici" kad već spominjete hranu ja nemogu a da ne pomenem lubenice,bostan ili što birekli dalmatinci "pipun" .u ove ljetne dane iftar sa lubenicom je ....................................
kolega wrote:alejkumusselam, ja kad bih se omrsio lubenicom mislim da bih namah letio tamo gdje i car ide pješice : )
ili ovaj
Šta slovenski bacači kladiva rade na treningu?
Međunarodne incidente
pa ide zajedno i kahvetun i lepina,malo suho meso malo hurme pa onda i sve ostalo,,,,,,,,,
moji dragi čupavci ... kako su one mene samo bile iznenadile i pružile mi mogućnost da sa pomenutim čupavcima počastim iftarski skup (a i za kuće mi još ostalo)
Ja vise necu ni pokusavati... kukati. Lakse mi samo @kolegi poslati pp sa svojim zeljama.
ko ti je kriv sto nisi konkretan.... eno, sinoc pitas ima li sta slatka?! cuj, slatka - moze to biti i zapecena tikva i zito i hurmasice i rolat s bananom i palacinke i schwarzwald torta i puding i sutlija i.... i kako sad insan da zna cime da ti ugodi?!