Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nego da vam pričam:
limunada
hurma
topa
supa od teleće koljenice sa griz noklama
integralna riža s ruzmarinom i maslinovim uljem
gulaš od purećeg zabatka
salata
imate li mi još koju napomenu dati uz ovaj recept, mislim ono obično bude "eh, kad bude tijesto ... nemoj da pustiš ... jer ..." a samo da vas upozorim da ako me mati izbaci iz kuće što joj pokušavam petljat po kuhinji, vi ćete biti krive
imate li mi još koju napomenu dati uz ovaj recept, mislim ono obično bude "eh, kad bude tijesto ... nemoj da pustiš ... jer ..." a samo da vas upozorim da ako me mati izbaci iz kuće što joj pokušavam petljat po kuhinji, vi ćete biti krive
jel to ti ustvari sebi pokusavas obezbijediti alternativni smjestaj?
s tepsijom punom cupavaca i to ce ici mnogo lakse, cimeru
wewa wrote:jel to ti ustvari sebi pokusavas obezbijediti alternativni smjestaj?
molim te, predostrožnost je u pitanju
da li primaš cimera i ako dođe samo sa potrebnim artiklima za čupavce, mislim ako ne stignem kod kuće doći do faze čupavci u teVsiji
wewa wrote:jel to ti ustvari sebi pokusavas obezbijediti alternativni smjestaj?
molim te, predostrožnost je u pitanju
da li primaš cimera i ako dođe samo sa potrebnim artiklima za čupavce, mislim ako ne stignem kod kuće doći do faze čupavci u teVsiji
moze, ako obecas da ces prati sudje - krepala mi masina
eglena ovdje nikad ne fali evo haman pa na 3-stoje strana nagurali ccccc...dragi moji kako ste mi evo lijepi petak uh kako se radujem onda nelijezem vec cekam sehur a veceras imam i musafire na iftaru .
Neznam ima li u Sarajevu kupiti "patiseria cream" da vam dam recept za NUTTELA- snite to sam sinoc jos napravila za veceras vrlo su jednostavne a znam da ovdje ima par njih koji nesta vole nuttelu.
nadam se da ste dobro i zdravo da vam dan bude hairli i da zadovoljni docekamo iftar.
immuno wrote:eglena ovdje nikad ne fali evo haman pa na 3-stoje strana nagurali ccccc...dragi moji kako ste mi evo lijepi petak uh kako se radujem onda nelijezem vec cekam sehur a veceras imam i musafire na iftaru .
Neznam ima li u Sarajevu kupiti "patiseria cream" da vam dam recept za NUTTELA- snite to sam sinoc jos napravila za veceras vrlo su jednostavne a znam da ovdje ima par njih koji nesta vole nuttelu.
nadam se da ste dobro i zdravo da vam dan bude hairli i da zadovoljni docekamo iftar.
ima. i to je super recept - ja ga pravim kao tortu! međutim bolje mi je Dukatovo vrhnje za šlag jer ono u sebi nema šećera, pa kad se umuti i pomiješa s Nutellom ima POSEBAN ukus. (ne ubije šećer ukus Nutelle)
Es selamu alejkum radni narode (i neradni)...kako ide danas?
Kakva je ovo prica o hrani,a nije jos ni podne ?
EVo ja samo da vas poselamim..... i da prokomentarisem da sam na ovom snimku ledoline prepoznala Ninu Badric,mozda ima jos neka poznata al ne vidim
I ako znam da znate,danas je mubarek petak i jos u ramazanu mashaAllah...zato dovimo Uzvisenom Gospodaru svih svjetova da nam oprosti sve grijehe, pomogne nam u cinjenju dobrih dijela, i da inshAllah bude zadovoljan s nama.
Last edited by WipeOut on 27/08/2010 11:21, edited 1 time in total.