HomeSweetHome wrote:vidis, kako se nisam sjetila Biter lemona.... :smajlikojilupaglavomuzid: a jako ga volEm, a eto nije mi nijednom u Ramazanu naumpalo da kupim. A tu tangerinu nikad nisam pila, da ti pravo kazem... je l' cemu?![]()
meni plaha....
HomeSweetHome wrote:vidis, kako se nisam sjetila Biter lemona.... :smajlikojilupaglavomuzid: a jako ga volEm, a eto nije mi nijednom u Ramazanu naumpalo da kupim. A tu tangerinu nikad nisam pila, da ti pravo kazem... je l' cemu?![]()
medaaa wrote:selam...![]()
hajd naviknes kad imas jedno malo dijete, al kad dobijes pride jos jedno, tudje... onda..
![]()
![]()
![]()
![]()
cio dan
da vam Svemoguci ukabuli ibadete, oprosti grijehe i u Dzennet uvede
Ultravox wrote: Preksinoć je u našoj čaršijskoj džamiji bio jedan muški saf. (Najmanje do sada.) Hafiz se na kraju obratio džematlijama pitanjem: "Znate li gdje su vam ukućani?".
memlija wrote:HomeSweetHome wrote:vidis, kako se nisam sjetila Biter lemona.... :smajlikojilupaglavomuzid: a jako ga volEm, a eto nije mi nijednom u Ramazanu naumpalo da kupim. A tu tangerinu nikad nisam pila, da ti pravo kazem... je l' cemu?![]()
meni plaha....
Kao veliki poznavalac bezalkoholnih pića, rekao bi da je mrvu slađa nego što treba.Bloo wrote:memlija wrote:HomeSweetHome wrote:vidis, kako se nisam sjetila Biter lemona.... :smajlikojilupaglavomuzid: a jako ga volEm, a eto nije mi nijednom u Ramazanu naumpalo da kupim. A tu tangerinu nikad nisam pila, da ti pravo kazem... je l' cemu?![]()
meni plaha....![]()
da se jednom slozimo nas dvoje
preporucam led ledenu
Ultravox wrote: Kao veliki poznavalac bezalkoholnih pića, rekao bi da je mrvu slađa nego što treba.
...ipak kad razmislimu ramzanu mi je sve slađe ili slanije ...
TI si sigurno vam' nasAdil2 wrote:Vidim često se pominje izraz ''Topa''.
Pošto sam nov u islamu može li mi reći tko kakvo je to jelo?
ej, ne barći topu, od nje zivim tokom ramazanaBloo wrote:promjena naziva teme: Kako je topa dohakala postačima
plemba wrote:ej, ne barći topu, od nje zivim tokom ramazanaBloo wrote:promjena naziva teme: Kako je topa dohakala postačima
WipeOut wrote:TI si sigurno vam' nasAdil2 wrote:Vidim često se pominje izraz ''Topa''.
Pošto sam nov u islamu može li mi reći tko kakvo je to jelo?
zaokruzio sam se... vascijeliBloo wrote:plemba wrote:ej, ne barći topu, od nje zivim tokom ramazanaBloo wrote:promjena naziva teme: Kako je topa dohakala postačima
mogu mislit koliki su ti obrazi od tope
vala, kad ti ugledah nick na topicu pocetkom ovog ramazana, prva mi asocijacija bijase: topaplemba wrote:zaokruzio sam se... vascijeliBloo wrote: mogu mislit koliki su ti obrazi od tope![]()
p.s. wewa, nisu to sinonimi![]()
![]()
![]()
ma jok
![]()
![]()
umakati plembu?wewa wrote:evo kompromisno rjesenje u duhu mubarek mjeseca: umjesto topa govoricemo plemba, meni su to svakako haman pa sinonimi
Meni zbog tope,ukucani rekose da vise ne eksperimentisem s jelima dok postimBrzopleta* wrote:WipeOut wrote:TI si sigurno vam' nasAdil2 wrote:Vidim često se pominje izraz ''Topa''.
Pošto sam nov u islamu može li mi reći tko kakvo je to jelo?![]()
selamu alejkum postaci![]()
ma pisala bih i ja o iftarima svojim al svi su bez topedoduse cimerka je papa ali ja slabo kad umorcim
![]()
dobro se sjecam, pocela studirati u Sa i prvi Ramazan kuci za iftar napravila topu svi![]()
nikad vise