Ako je ta tlane, onda kazem: "UPS"
RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DaysleepeR
#28 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
Ja sam klasicni rak i da tebi DaysleepeR kaze,onaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
odustanem od jedne veze......
On je u horoskopu rak, i znam ponesto o tome, tipa, da su emotivni, povuceni, mjenjaju respolozenje cesto,
i stvarno on je takav
nikada nisam nacisto da li mu se svidjam, sta stoji iza te maske
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
garant glumatas i izmotavas se sto mu ide na zivce, garant neobavezno pred njim pomenes kako je neko drugi dobar frajer i sl.
Maske ce mu pasti onda kad sve tvoje padnu.
Vozdra prijatno hvala na paznji
- anais_nin
#30 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
ma nemas ti problema sa rakom, nego sa vezomonaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
On je u horoskopu rak, i znam ponesto o tome, tipa, da su emotivni, povuceni, mjenjaju respolozenje cesto,
i stvarno on je takav
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
e pa TIPICNI rakovi su duboki emotivci, strasno vezani za porodicu (i voljene osobe) i veoma zastitnicki orijentisani prema istima...kad se zacopaju ne znaju gdje im je glava, i nisu tip znaka za koji ti treba dzinovski billboard natpis iznad njihove glave da bi skontala da su zacopani u tebe....nekad mrvicu suvise posesivni....ali u prosjeku zestoki +...i navodno pravo vjerni...
e pa ja isto tako znam dobro jednog raka, koji je neizljecivi hronicni kurvar kojem je reci "volim te" lakse nego reci "dobro jutro"...
-
_BosanaC
#31 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
A da nije malo do tebe, a ne bas sve do tog raka? Mozda da se preispitas... Ili da ti dam broj svoje drage, pa vidi s njom, kod nas cak Rak + Vaga veza funkcionise godinamaonaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
i stvarno on je takav
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
Pozdrav od (jos) jednog tipicnog r
-
onaa
#32 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
DaysleepeR wrote:Ja sam klasicni rak i da tebi DaysleepeR kaze,onaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
i stvarno on je takav
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
garant glumatas i izmotavas se sto mu ide na zivce, garant neobavezno pred njim pomenes kako je neko drugi dobar frajer i sl.
-
onaa
#33 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
onaa wrote:DaysleepeR wrote:Ja sam klasicni rak i da tebi DaysleepeR kaze,onaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
i stvarno on je takav
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
ne glumatam, zapravo, mozda malo
s obzirom na hiljadu i jednu masku koju doticni ima pa se onda malo i stitim na taj nacin
a sto se tice spominjanja nekakvih frajera, smatram da je to prilicno neukusno sa zenske, a i muske strane, tako da to ni slucajno ne radim
-
DonDavudes
nije da te crnjacim, ali on vec ganja drugu

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mozda i drugogDonDavudes wrote:nije da te crnjacim, ali on vec ganja drugu![]()
-
Tandzika
#36 Re: RAK - HOROSKOP - Cudak koji mi se svidja
DaysleepeR wrote:Ja sam klasicni rak i da tebi DaysleepeR kaze,onaa wrote:Pomoc, ali stvarno pomoc, jer sam u situaciji da
i stvarno on je takav
povucenosti itd.
iskustva molim.....
hvala
U pravu je! Za mene se rakovi lijepe k'o taksene marke, po godinu -dvije dana ne mogu da se otkace, a da pri tom i ne mora nista da se desi malte-ne. Okruzena sam njima, od prijatelja preko bivsih-sadasnjih-i buducih (valjda) frajera. Ako mu se svidjas i ako je iskreno azljbljen u tebe reci ce ti kad-tad, i to sve od a do zh (gdje si ti vidjela da rak moze da cuti?).
Neko je citirao gore strijelcevi i rakovi ne idu zajedno. Idu fenomenalno! K'o podmazani!