raja pomagajte
Moderator: anex
-
dinamit_covjek
#1 raja pomagajte
odlučio sam da se depiliram,da ne govorim gdje,ono dole,pa ako znate gdje se to radi,ima l neki kozmetičar i boli li to i ako sam to radim kako se to radi,nebi ali me cura natjerala,kaže da to svi danas rade
POMAGAJTE
POMAGAJTE
-
mamica papucarka
napravi agdu, pa zalipi sa papirom, pa jakooo trzni 
- manijak1
- stickitout
#4 Re: raja pomagajte
dinamit_covjek wrote:odlučio sam da se depiliram,da ne govorim gdje,ono dole,pa ako znate gdje se to radi,ima l neki kozmetičar i boli li to i ako sam to radim kako se to radi,nebi ali me cura natjerala,kaže da to svi danas radePOMAGAJTE
Ja bi podublje ispitao njen izvor informacija
-
dinamit_covjek
nemojte sad tako,ja imam problem,pa svi se depiliraju danas,moram i ja
-
dinamit_covjek
nije mi k. slab,nijedna se nije žalila,samo su sve rekle da sam previše dlakav
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Cuj ti previse dlakav - a one jadnice - sve fino depilirane i obrijane - pa kao nisu dlakave.dinamit_covjek wrote:nije mi k. slab,nijedna se nije žalila,samo su sve rekle da sam previše dlakav
Nego poslusaj ti mene stari - od danas ni bradu nemoj da brijes, ja kamoli od pupka do supka.
Pa nisi ti onaj metrokeksi bolan da te talp mezi...
-
dinamit_covjek
jel se vi brijet,ko vam to radi,boli li to,može li običnim brijačem
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ne moze. Ovako, uzmes od djevojke brijac, po mogucnosti novi onaj za noge, onda uzmes njenu pjenu za brijanje nogu, dobro nasafunas, obrijes pa opet nasafunas pa obrijes dok nije svjetlo-ruzicaste boje. E onda nadjes njen peskir za lice i dobro posusi, sve fino i uredno slozis nazad, brijac dobro operes i po mogucnosti kupis par muskih tangi tako da ima onaj uckur medju guzovima i to tako navuces fino na sebe. Uspjeh zagarantovan.dinamit_covjek wrote:jel se vi brijet,ko vam to radi,boli li to,može li običnim brijačem
I sljedeci put kad budete vodili ljubav - samo se iskebeci na ledja i rasiri noge i vici:"ah.ah, ah....smrdi ti zadah..."
I da, ako se obrijes - ne smijes vise prditi u krevetu niti piski stojeci. A, zabranjeno ti je i da izvlacis vunu iz pupka u pauzama izmedju rucka i vecere dok lezis na kaucu. To ti sve ide u paketu, stari moj, pa ti sad vidi kuda ovo vodi.
- stickitout
Nemoj se ba brijat to su muke tantalove
ja sam jednom ispusio opkladu, to je svrbilo danima buraz
Lagano podkrati masinicom ako vec moras. A ima vala i cura vole rutave zvijeri....kaze johnny...

Lagano podkrati masinicom ako vec moras. A ima vala i cura vole rutave zvijeri....kaze johnny...
-
dinamit_covjek
jebo te na ovom se forumu niko ne brije,a ja čitam da je to higijenski i da se to preporučuje jer je ženama lakše lizati
-
dinamit_covjek
znači da poslje svrbi pravo,opet ja imam želju da se obrijem,možda će joj biti lakše kad me zadovoljava
- Nosferatu
Ja predlazem da mi obrnemo ovaj proces...
Kako bi bilo da ti djevojku svoju posaljes na Sa-x, mi cemo sa njom popricati i vidjeti u cemu je problem, jer stvarno - nije do tebe, vjeruj nam, mi smo ovdje svaki dan vec godinama i ovo je presjedan i to bitan i znacajan. Jer se jos niko nikad nije javio sa slicnim problemom. Pa sad ti vidi...
Kako bi bilo da ti djevojku svoju posaljes na Sa-x, mi cemo sa njom popricati i vidjeti u cemu je problem, jer stvarno - nije do tebe, vjeruj nam, mi smo ovdje svaki dan vec godinama i ovo je presjedan i to bitan i znacajan. Jer se jos niko nikad nije javio sa slicnim problemom. Pa sad ti vidi...
-
dinamit_covjek
možda se i brijete samo vas stid reći
- Nosferatu
A ima i neprijatelja koji mu o vratu rade....Any wrote:Zamisli ti sad kako bi to izgledalo kad se obrijes![]()
bilo bi isto kad bi se umjesto lica obrijao po prsima
i on ima glavu a i vrat
-
dinamit_covjek
ništa vi meni pomogli niste,baš ste neki,sve lafo fini a svi se brijete samo nečete da kažete KAKO da se i ja obrijem isto
-
lost&found
pa bi ako ste strucni...Nosferatu wrote:Pa bil ti nama dala da te obrijemo?lost&found wrote:nedate covjeku da se obrije![]()
![]()
![]()
-
dinamit_covjek
da nemam cure,ja bi te obrijo,pa onda ti mene