RAJA, hocemo li na JANU, 12.08.2004 U DISKOTECI "AQUA&
-
Nekojako poznat
#1 RAJA, hocemo li na JANU, 12.08.2004 U DISKOTECI "AQUA&
DA SE LUDO PROVEDEMO
- Soul_Sista
-
Nekojako poznat
SUPER
POZIVAM SVE DA DODJU KOJI VOLE DOBRU MUZIKU
POZIVAM SVE DA DODJU KOJI VOLE DOBRU MUZIKU
- Soul_Sista
jeste Komi, jeste..

- sicky
Ja sam sliku te Jane , prvi put vidjela prosle hefte na omotu od cd-a,..klasicna srbijanska pjevaljka (posto su meni sve iste, sisate, guzate, napumpane svukuda)...imala je jedno 6,5 kg. sminke na licu....
Al' kad je vidjeh juce u nekom od proslih Expressa...bez sminke i to u gro planu, prepadoh se...haman mi do saljevanja strave doslo
Covjece, isla bih na koncerat al' mi metla u kvaru, a stid me da išćem od drugih forumasa....znam da bi mi pooll posudio....mozda je bas pooll začetnik ove teme....tukne mi na njega vise nego na komija
p.s. opet su nas prozivali u expressu zbog izvale one fatalne da je Brena u bolnici
...toliko je zabrinula novinare da su odmah nazvali Brenu da vide kako je....odlicno-veli ona 
Covjece, isla bih na koncerat al' mi metla u kvaru, a stid me da išćem od drugih forumasa....znam da bi mi pooll posudio....mozda je bas pooll začetnik ove teme....tukne mi na njega vise nego na komija
p.s. opet su nas prozivali u expressu zbog izvale one fatalne da je Brena u bolnici
- sicky
Ama pitt citala sam juce...ali 'vako ti je to bilo (da se opravdam
)
Moj stariji susjed, jadan fini ciko ti to kupuje vazda i kad mu se nakupe 2-3 broja onda ti to on meni donese, iako mu ja to nisam ni trazila. I onda je moja mama odnijela to na vikendicu da potpali, u to ja bahnula juce gore, pala kisa i ja se ubijala od dosade, citala express i igrala jamba
Moj stariji susjed, jadan fini ciko ti to kupuje vazda i kad mu se nakupe 2-3 broja onda ti to on meni donese, iako mu ja to nisam ni trazila. I onda je moja mama odnijela to na vikendicu da potpali, u to ja bahnula juce gore, pala kisa i ja se ubijala od dosade, citala express i igrala jamba
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Sama igrala jamba...
... ?
- sicky
E momci, slabo analizirate, a vidim okomili ste se na mene...neka neka..
pokusacu redom...
gdje pise da sam imala cd u rukama? znas kako ono na ulici prodaju pirate i metli njen cd prvi, a ja posto sam dalekovidna nisam morala uzimati u ruke cd da bih je bolje vidjela
potom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno? pa 'vako...imala sam drustvo ali svejedeno kisa nam je oboma pokvarila cejf pa smo igrali jamba i citali 2 broja expressa!
i da..ubila sam 3 pcele!
jos nesto?
pokusacu redom...
gdje pise da sam imala cd u rukama? znas kako ono na ulici prodaju pirate i metli njen cd prvi, a ja posto sam dalekovidna nisam morala uzimati u ruke cd da bih je bolje vidjela
potom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno? pa 'vako...imala sam drustvo ali svejedeno kisa nam je oboma pokvarila cejf pa smo igrali jamba i citali 2 broja expressa!
i da..ubila sam 3 pcele!
jos nesto?
- Pooll
Jana je mrak!!!Zivjela Jana
Enisa, Engleska, nemam
Jedna od zgodnih, lijepih i dobrih pjevacica jeste Jana.
Kad je slusam uzivam jer ona stvarno dobro pjeva, lijepa je i zgodna.
Njena mi se pjesma svida, a to je "Prevara do prevare".
Poseban pozdrav Jani, Anici, Indiri, Natasi, Stoji i jos mnogim od njih
Pozdrav svima iz Engleske.
- wels
-
Nes
Pooll wrote:Ko je Jana, valjali sta? Kako izgleda?Zivjela Jana
Enisa, Engleska, nemam
Nes Norveska
Jana je mrak!!!
-
Nes
Pooll wrote:Ko je Jana, valjali sta? Kako izgleda?Zivjela Jana
Enisa, Engleska, nemam
Nes Norveska
Jana je mrak!!!
-
Bobi
- Forum administrator
sicky wrote:Ama pitt citala sam juce...ali 'vako ti je to bilo (da se opravdam)
Sicky je mrakpotom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno?
Laku noc .
- sicky
Loš si bobi!Bobi wrote:sicky wrote:Ama pitt citala sam juce...ali 'vako ti je to bilo (da se opravdam)
Moj stariji susjed, jadan fini ciko ti to kupuje vazda i kad mu se nakupe 2-3 broja onda ti to on meni donese, iako mu ja to nisam ni trazila. I onda je moja mama odnijela to na vikendicu da potpali, u to ja bahnula juce gore, pala kisa i ja se ubijala od dosade, citala express i igrala jambaSicky je mrakpotom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno?mrakova
.
Laku noc .
JA sam svakako bila, ali moje prisustvo ne iskljucuje prisustvo drugih zivih bica...dapače..bilo je tu pčela i osa, jelenaka, gigantskih mrava, kosova ali i ljudi tj.jos jedne osobe sposobne da igra jamba sa mnom i cita express. Znaci, opet ti u ovom citatu gore ne stoji da sam bila SAMA
Laku noc
- Pooll
Da i ja tebe izcitiram...Nes wrote:Pooll wrote:Ko je Jana, valjali sta? Kako izgleda?Zivjela Jana
Enisa, Engleska, nemam
Nes Norveska
Jana je mrak!!!
-
Bobi
- Forum administrator
Jah, da si bila sama napisala bi, "ja sam hodala u gatjama po vikendici"sicky wrote:Loš si bobi!Bobi wrote:sicky wrote:Ama pitt citala sam juce...ali 'vako ti je to bilo (da se opravdam)
Moj stariji susjed, jadan fini ciko ti to kupuje vazda i kad mu se nakupe 2-3 broja onda ti to on meni donese, iako mu ja to nisam ni trazila. I onda je moja mama odnijela to na vikendicu da potpali, u to ja bahnula juce gore, pala kisa i ja se ubijala od dosade, citala express i igrala jambaSicky je mrakpotom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno?mrakova
.
Laku noc .
JA sam svakako bila, ali moje prisustvo ne iskljucuje prisustvo drugih zivih bica...dapače..bilo je tu pčela i osa, jelenaka, gigantskih mrava, kosova ali i ljudi tj.jos jedne osobe sposobne da igra jamba sa mnom i cita express. Znaci, opet ti u ovom citatu gore ne stoji da sam bila SAMA![]()
Laku noc[/b]
Ma nek je tebi bilo lijepo sta te briga za druge