Raja, besplatni sms-ovi na 061 mrezu.

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Klosar_ba

#1 Raja, besplatni sms-ovi na 061 mrezu.

Post by Klosar_ba »

S ove stranice mozete http://www.bihnetsms.tk skinuti program za slanje sad-zasad besplatnih poruka na 061 mrezu. Nije lose. Dobro dodje kad se nema kredita ili kad hocete nekoga malo zezati )
Sretno!
Panasonic

Post by Panasonic »

Sorry, this site is temporarily unavailable!

???
mostarac

Post by mostarac »

a da probate na http://www.bih.net.ba
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa 8-) (nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite :D .
car-x

Post by car-x »

Bobi wrote:Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa 8-) (nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite :D .
username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj account ;)
black

Post by black »

..tako sam i sam ..skinuo al cim sam skonto da trazi username i pass..i meni je suhveli.. :D znaci dobro je...i cekao sam da cujem sta kazu ostali... :D
mr_orange

Post by mr_orange »

car-x wrote:
Bobi wrote:Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa 8-) (nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite :D .
username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj account ;)
Joj čime se bavi. :x E hajde sad moderatori, ako je klon, ko je ovaj što hoće naše accounte?
Bumbar

Post by Bumbar »

ja vec par mjeseci saljem sa toga...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Bumbar wrote:ja vec par mjeseci saljem sa toga...
U redu je slanje preko web-a ali koristenjem exe :D...nije preporuchljivo 8-) .
Klosar_ba

Post by Klosar_ba »

Razumljivo je vase nepovjerenje. Duzan sam pojasniti par stvari. Username i pass su potrebni da bi se program mogao konektovati na Bihnet SMTP server. ustvari, ovaj program je mala olaksica umjesto web slanja.I glavna karakteristika je anonimno salnje, tj. kad saljete s weba ispise vasu email adresu na pocetku poruke. ovaj program koristi jednu gresku i poruka stize bez email adrese.

A i ko se malo bolje razumije u sve ovo, moze lako sve provjeriti pomocu telneta ili jos bolje Norton outgoing mail scaning-a i vidjeti sto program radi i sto salje.

od mene toliko za sada. Ako ima jos pitanja, izvolite. Ako treba postat cu source code ovdje pa izvolite.

P.S. Ovaj program je napravljen zahvaljujuci BH Telecom-u i njihovom monolopolu i NEBRIZI o korisnicima. Puna mi je glava njih. U par navrata sam ih upozoravao na ove propuste, al nikakav odgovor nisam dobio. Pa kad nece nista poduzeti, ev program pa nek raja koristi.
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Klosar_ba wrote:Razumljivo je vase nepovjerenje. Duzan sam pojasniti par stvari. Username i pass su potrebni da bi se program mogao konektovati na Bihnet SMTP server. ustvari, ovaj program je mala olaksica umjesto web slanja.I glavna karakteristika je anonimno salnje, tj. kad saljete s weba ispise vasu email adresu na pocetku poruke. ovaj program koristi jednu gresku i poruka stize bez email adrese.

A i ko se malo bolje razumije u sve ovo, moze lako sve provjeriti pomocu telneta ili jos bolje Norton outgoing mail scaning-a i vidjeti sto program radi i sto salje.

od mene toliko za sada. Ako ima jos pitanja, izvolite. Ako treba postat cu source code ovdje pa izvolite.

P.S. Ovaj program je napravljen zahvaljujuci BH Telecom-u i njihovom monolopolu i NEBRIZI o korisnicima. Puna mi je glava njih. U par navrata sam ih upozoravao na ove propuste, al nikakav odgovor nisam dobio. Pa kad nece nista poduzeti, ev program pa nek raja koristi.
Upravo tako, program je O.K nije nikakva glupost za provalu passworda.
bug

Post by bug »

car-x wrote:username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj account ;)
i sta onda? mislis da se tek tako smijes igrati s tim?
car-x

Post by car-x »

bug wrote:
car-x wrote:username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj account ;)
i sta onda? mislis da se tek tako smijes igrati s tim?
bas naprotiv.. mislim da se s tim ne treba igrati..
bug

Post by bug »

mislila sam na ovaj dio s tudjim accountom.
Bihnet je jos prije par godina izveo pred sud par mangupa, samozvanih hakercica, koji su koristili tudje accounte.. ne znam kako su prosli al' su ako nista morali nadoknaditi ... ukradeno.
Qwert

Post by Qwert »

Jel more 065...? :D
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bug wrote:mislila sam na ovaj dio s tudjim accountom.
Bihnet je jos prije par godina izveo pred sud par mangupa, samozvanih hakercica, koji su koristili tudje accounte.. ne znam kako su prosli al' su ako nista morali nadoknaditi ... ukradeno.
Svaki put kada se logujes pod odredjenim username-om oni imaju u log-u broj telefona sa kojeg je se logujes. Mogucnost nekakve velike prevare je mala, osim ako godinama ne mijenjas PASS i ne reagujes na eventualno visocije racune od BIHNET-a... :D
Post Reply