Raja, besplatni sms-ovi na 061 mrezu.
Moderator: Benq
-
Klosar_ba
#1 Raja, besplatni sms-ovi na 061 mrezu.
S ove stranice mozete http://www.bihnetsms.tk skinuti program za slanje sad-zasad besplatnih poruka na 061 mrezu. Nije lose. Dobro dodje kad se nema kredita ili kad hocete nekoga malo zezati )
Sretno!
Sretno!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa
(nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite
.
-
car-x
username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj accountBobi wrote:Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa(nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite
.
-
mr_orange
Joj čime se bavi.car-x wrote:username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj accountBobi wrote:Snimio sam zip fajl...skenirao od virusa(nema nista za chudo)...nisam ga pokrenuo jer mi je sve nekako shuveli cim trazi username i password...tako da prije nego sto ga pokrenete dobro razmislite
.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
U redu je slanje preko web-a ali koristenjem exeBumbar wrote:ja vec par mjeseci saljem sa toga...
-
Klosar_ba
Razumljivo je vase nepovjerenje. Duzan sam pojasniti par stvari. Username i pass su potrebni da bi se program mogao konektovati na Bihnet SMTP server. ustvari, ovaj program je mala olaksica umjesto web slanja.I glavna karakteristika je anonimno salnje, tj. kad saljete s weba ispise vasu email adresu na pocetku poruke. ovaj program koristi jednu gresku i poruka stize bez email adrese.
A i ko se malo bolje razumije u sve ovo, moze lako sve provjeriti pomocu telneta ili jos bolje Norton outgoing mail scaning-a i vidjeti sto program radi i sto salje.
od mene toliko za sada. Ako ima jos pitanja, izvolite. Ako treba postat cu source code ovdje pa izvolite.
P.S. Ovaj program je napravljen zahvaljujuci BH Telecom-u i njihovom monolopolu i NEBRIZI o korisnicima. Puna mi je glava njih. U par navrata sam ih upozoravao na ove propuste, al nikakav odgovor nisam dobio. Pa kad nece nista poduzeti, ev program pa nek raja koristi.
A i ko se malo bolje razumije u sve ovo, moze lako sve provjeriti pomocu telneta ili jos bolje Norton outgoing mail scaning-a i vidjeti sto program radi i sto salje.
od mene toliko za sada. Ako ima jos pitanja, izvolite. Ako treba postat cu source code ovdje pa izvolite.
P.S. Ovaj program je napravljen zahvaljujuci BH Telecom-u i njihovom monolopolu i NEBRIZI o korisnicima. Puna mi je glava njih. U par navrata sam ih upozoravao na ove propuste, al nikakav odgovor nisam dobio. Pa kad nece nista poduzeti, ev program pa nek raja koristi.
- Drvosjeca iz Dejcica
Upravo tako, program je O.K nije nikakva glupost za provalu passworda.Klosar_ba wrote:Razumljivo je vase nepovjerenje. Duzan sam pojasniti par stvari. Username i pass su potrebni da bi se program mogao konektovati na Bihnet SMTP server. ustvari, ovaj program je mala olaksica umjesto web slanja.I glavna karakteristika je anonimno salnje, tj. kad saljete s weba ispise vasu email adresu na pocetku poruke. ovaj program koristi jednu gresku i poruka stize bez email adrese.
-
car-x
bas naprotiv.. mislim da se s tim ne treba igrati..bug wrote:i sta onda? mislis da se tek tako smijes igrati s tim?car-x wrote:username i pass od bihnet account-a.. a to ne da je malo suhveli, nego je skroz suhveli.. hopla, i meni na mail dodje tvoj account
- bug
mislila sam na ovaj dio s tudjim accountom.
Bihnet je jos prije par godina izveo pred sud par mangupa, samozvanih hakercica, koji su koristili tudje accounte.. ne znam kako su prosli al' su ako nista morali nadoknaditi ... ukradeno.
Bihnet je jos prije par godina izveo pred sud par mangupa, samozvanih hakercica, koji su koristili tudje accounte.. ne znam kako su prosli al' su ako nista morali nadoknaditi ... ukradeno.
- Drvosjeca iz Dejcica
Svaki put kada se logujes pod odredjenim username-om oni imaju u log-u broj telefona sa kojeg je se logujes. Mogucnost nekakve velike prevare je mala, osim ako godinama ne mijenjas PASS i ne reagujes na eventualno visocije racune od BIHNET-a...bug wrote:mislila sam na ovaj dio s tudjim accountom.