Raiffeisen bankomati?
-
enigma svijeta
#1 Raiffeisen bankomati?
Ljudi, hajd navedite mi sve lokacije bankomata Raiffeisen banke u Sarajevu.. ja znam za onaj na Skenderiji, onda kod Brazila, pa onaj kod Metropolisa.. mislim da ima i u Envera Sehovica.. i to je to..
ima li gdje na podrucju oko Otoke, Hrasnog, Marindvora.. ma navedite bilo gdje jos u gradu
jer se mucim i iznerviram dok nadjem bankomat, kruzim i kruzim, a nekad mi nije blizu da idem na ova 3-4.. zelim nova mjesta 
- chuchumbamayumbe
promijeni banku k'o sto sam i ja i neces imati problema. 
-
enigma svijeta
ma promjenila bih ja, da nije zavrzlama peglati se oko gasenja vec postojecih (mali milionchuchumbamayumbe wrote:promijeni banku k'o sto sam i ja i neces imati problema.
- chuchumbamayumbe
Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.enigma svijeta wrote:ma promjenila bih ja, da nije zavrzlama peglati se oko gasenja vec postojecih (mali milionchuchumbamayumbe wrote:promijeni banku k'o sto sam i ja i neces imati problema.) kartica i otvaranje racuna kod drugih.. a koja je sad tebi banka?
Uskoro se udruzuju sa HVB pa ce biti jos vise bankomata.
Samo da je para!
-
enigma svijeta
Cula sam da kod njih imaju i pravo povoljni krediti, bez ziranata. Eh, to mi trebachuchumbamayumbe wrote:Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.enigma svijeta wrote:ma promjenila bih ja, da nije zavrzlama peglati se oko gasenja vec postojecih (mali milionchuchumbamayumbe wrote:promijeni banku k'o sto sam i ja i neces imati problema.) kartica i otvaranje racuna kod drugih.. a koja je sad tebi banka?
Uskoro se udruzuju sa HVB pa ce biti jos vise bankomata.![]()
Samo da je para!
-
kikic
-
sulesavic
#9 Re: Raiffeisen bankomati?
Iako je postavljen link... TC Merkur.enigma svijeta wrote:Ljudi, hajd navedite mi sve lokacije bankomata Raiffeisen banke u Sarajevu..
-
enigma svijeta
#10 Re: raiffeisen bankomati
Hej, hvala na brzinskoj pomoci, valjda cu sad ustediti vrijeme.. jos samo da skontam gdje je bankomat kod americke ambasade?
-
sulesavic
#11 Re: raiffeisen bankomati
Pored bibliotekeveca_sa wrote:samo malo produzi prema kinu radnik i odmah na autobuskoj stanicienigma svijeta wrote:Hej, hvala na brzinskoj pomoci, valjda cu sad ustediti vrijeme.. jos samo da skontam gdje je bankomat kod americke ambasade?Ne misle valjda da cu uci unutra
pozz
- Better Man
Najpovoljnije kredite ti trenutno ima UPI banka.enigma svijeta wrote:Cula sam da kod njih imaju i pravo povoljni krediti, bez ziranata. Eh, to mi trebachuchumbamayumbe wrote:Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.enigma svijeta wrote: ma promjenila bih ja, da nije zavrzlama peglati se oko gasenja vec postojecih (mali milion) kartica i otvaranje racuna kod drugih.. a koja je sad tebi banka?
Samo da je para!
-
Gauchos
#16 Re: raiffeisen bankomati
Ovaj bankomat je u ambasadi tako da do njega nemozes doci, imas bankomat kod Lore na ciglanama i u filijali Alipasina.enigma svijeta wrote:Hej, hvala na brzinskoj pomoci, valjda cu sad ustediti vrijeme.. jos samo da skontam gdje je bankomat kod americke ambasade?Ne misle valjda da cu uci unutra
-
*mima*
enigma svijeta wrote:Cula sam da kod njih imaju i pravo povoljni krediti, bez ziranata. Eh, to mi trebachuchumbamayumbe wrote:Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.enigma svijeta wrote: ma promjenila bih ja, da nije zavrzlama peglati se oko gasenja vec postojecih (mali milion) kartica i otvaranje racuna kod drugih.. a koja je sad tebi banka?
Samo da je para!
Reci nam gdje to ima?
- chuchumbamayumbe
Djeco, manite se kredita i kreditnih kartica ba!mima wrote:enigma svijeta wrote:Cula sam da kod njih imaju i pravo povoljni krediti, bez ziranata. Eh, to mi trebachuchumbamayumbe wrote: Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.
Samo da je para!
Reci nam gdje to ima?
-
enigma svijeta
U Zagrebackoj banci. Prijateljica je nedavno tamo otvorila racun i ugodno se iznenadila (da ne kazem vrisnula od srecemima wrote:Reci nam gdje to ima?enigma svijeta wrote:Cula sam da kod njih imaju i pravo povoljni krediti, bez ziranata. Eh, to mi trebachuchumbamayumbe wrote: Unicredit Zagrebacka. Prezadovoljan.
Samo da je para!
- Chopper_Horrace
najgora moguca banka, sto se bankomata tice, je nbl banka...J aznam da imaju samo dva bankomata jedan iza Katedrale, a drugi u Vizi na Stupu...
Raiffeisen banka, ne znam jel ko spomenuo, ima bankomat, u ulici Danijela Ozme...
Raiffeisen banka, ne znam jel ko spomenuo, ima bankomat, u ulici Danijela Ozme...
-
StupskaBitanga
Evo tibankomata NBL TUZ banke
Agencija Centar Džidžikovac 1
Agencija Markale Sarajevo Mula Mustafe Bašeskije 12
Agencija Dobrinja Mustafe Kamerića 7
Agencija WISA Kurta Schorka 7 (WISA shopping center)
Agencija Mercator Dobrinja Bulevar Mimar Sinana 1
Objekat Terme Rivera-Čatež Terme Rivera-Čatež
- Chopper_Horrace
vidi cuda... nisam znao da su postavili bankomat na dzidzikovcu...StupskaBitanga wrote:Evo tibankomata NBL TUZ banke
opet relacija centar- dobrinja ili wisa je predaleko jedno od drugog...
- Skyfox
Koja glupost iako si spreman odreci se cijele plate u narednih 15-20g opet ne daju kredit... tuga... Sta treba zivjet sa starcima do poznih godina... Krizakaranana wrote:Nikako.Skyfox wrote:Off topic kako danas doci do kredita za stan sa prosijecnom platom?
Nikako!
Osim ako imas jedno 50% ucesca.
Da ne govorim gdje dovesti mladu
-
enigma svijeta
Tu si u pravu- kako se pokazati u pravom svjetlu?Skyfox wrote:Koja glupost iako si spreman odreci se cijele plate u narednih 15-20g opet ne daju kredit... tuga... Sta treba zivjet sa starcima do poznih godina... Krizakaranana wrote:Nikako.Skyfox wrote:Off topic kako danas doci do kredita za stan sa prosijecnom platom?
Nikako!
Osim ako imas jedno 50% ucesca.![]()
Da ne govorim gdje dovesti mladu