Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je l' moguce da ne postoji tema?
Sigurno nas ima koji pratimo
Inace, u toku je SP u ragbiju koje se odigrava u Engleskoj i Velsu
I odmah na pocetku ogromno iznenadjenje, autsajder Japan je pobjedio JAR
A ovako su irski navijaci dozivjeli pobjedu Japana
Pravi muski kontakt sport nabijen testosteronima, steta sto nema vise klubova, inace u Engelskoj bio rezervisan samo za gospodu i visu klasu.Medjutim do prosle godine nisam znao za ovaj obicaj u Italiji.
Pfffff kakvu bi mi fucking ligu imali...a regionalnu tek samo zamisljam i sanjam...
Logovan wrote:U ragbiju se ne zna ko pije, a ko plaća. Čudno mi kako to neko može gledati, ali eto poštujem.
Pa vrlo je jednostavno, 15 vs 15, lopta se dodaje nazad , imas igrace linije i igrace scrum-a, cilj je borba za loptu i osvajanje terena, nakon svakog polaganje lopte ide " pretvaranje " tj.sutanje iz slobodnog udarca prema golu sto donosi dodatne poene ako se pogodi.Aut je malo specifican , poredaju se u spalir i onaj koji izvodi aut mora loptu bacati ravnolinijskom putanjom kroz sredinu.Eto to ti je basic da mozes pratiti.
Ja sam se odskora navukao na ragbi. Bio na odmoru u Francuskoj nedavno, naveče s lokalcima pratio sport, uglavnom fudbal (naročito konferencijske prenose druge lige ), sve dok jedne noći ne prebaciše na ragbi.
I sam sam se pitao kome ovaj hrkljuš može biti interesantan, ali ne lezi vraže... Evo me sad kući i gledam mahsuz kako All Blacks ubi hljeb u Francuzima. Beton sport, odlično prvenstvo!
Logovan wrote:U ragbiju se ne zna ko pije, a ko plaća. Čudno mi kako to neko može gledati, ali eto poštujem.
Upravo obratno... U ragbiju se zna ko ga igra, fizika, spretnost, snaga, brzina... Za razliku od svake šuše koja igra fudbal i u BIH premijer ligi, i kontaju da su zvijezde...