Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Ja bi samo da dodam , nisu krivi ljudi za koga god da su glasali...Sve stranke koje su bile na izborima su ponudile program i platformu onoga sta ce uraditi!!! Problem je u strankama i ovima na vlasti sto ne ispunjavaju svoje programe i platforme...onoga sto su obecavali!!! A svi su obecali "bolje sutra" , a bolje sutra nema , bolje nam je bilo "jucer"!!!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

karanana wrote:ne pravdam. izaso sam ja prosle godine ali da se sutra organizuju vanredni, ne bih. od ovih sto su mi opcije niti jedna ne valja, tako da sad za sad nema nam izlaza iz ovog zacaranog kruga.
Evo ga, tipican primjer mozga jednog modernog Bosancerosa.

Ima i za tebe nepokret, zove se Jos!, a moguce da naleti uvjek dobar post da te uputi u zadatke i ciljeve nepokreta.

Oni koji tako razmisljaju ni ne zasluzuju bolje, pa da mi je otac rodjeni u pitanju.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:Ja bi samo da dodam , nisu krivi ljudi za koga god da su glasali...Sve stranke koje su bile na izborima su ponudile program i platformu onoga sta ce uraditi!!! Problem je u strankama i ovima na vlasti sto ne ispunjavaju svoje programe i platforme...onoga sto su obecavali!!! A svi su obecali "bolje sutra" , a bolje sutra nema , bolje nam je bilo "jucer"!!!
Ne nego je problem u nama sto ne odemo jbt mater njima koji ne rade svoj posao.
Oni su na vlasti, moze im se dokle god ih mi pustamo.
karanana

Post by karanana »

_BosanaC wrote:
karanana wrote:ne pravdam. izaso sam ja prosle godine ali da se sutra organizuju vanredni, ne bih. od ovih sto su mi opcije niti jedna ne valja, tako da sad za sad nema nam izlaza iz ovog zacaranog kruga.

Ima i za tebe nepokret, zove se Jos!, a moguce da naleti uvjek dobar post da te uputi u zadatke i ciljeve nepokreta.

Oni koji tako razmisljaju ni ne zasluzuju bolje, pa da mi je otac rodjeni u pitanju.
Drugo je to sto ti podrzavas jednu stranku pa tako mislis, iako je i ta stranka imala svoju sansu pa nista. Po mom misljenju nijedna trenutno ne valja i nece uspjeti okupiti ljude oko nekih ciljeva koji se van domena politike odnosno nacionalnog prefixa.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

sve dok ne pokazemo zube svaka ce nas stranka jebavat u kama sutra pozama...zato krampe i lopate u ruke i pokazimo da je dosta zajebancija sa nasim zivotima. Pa sjebat ove koji su nas doveli dovde, a onda ce i ovi buduci robovlasnici dobro razmisliti prije nego sto se upuste u ove sexualne chinove...
s oproštenjem...
emina_22

Post by emina_22 »

.
Last edited by emina_22 on 28/11/2008 10:22, edited 1 time in total.
Arogantni

Post by Arogantni »

Amazonka27 wrote:sve dok ne pokazemo zube svaka ce nas stranka jebavat u kama sutra pozama...zato krampe i lopate u ruke i pokazimo da je dosta zajebancija sa nasim zivotima. Pa sjebat ove koji su nas doveli dovde, a onda ce i ovi buduci robovlasnici dobro razmisliti prije nego sto se upuste u ove sexualne chinove...
s opro¹tenjem...
Ne kontas sustinu problema! :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

emina_22 wrote:
_BosanaC wrote:
emina_22 wrote:Glasali ste - gledajte :-)
Hoces da kazes da ti nisi glasala? :D
Glasala!
Ako te zanima i za koga - SDPBiH
a izvini...jel Željko Komšić SDP...koliko znam on je bas sad Predsjedavajući Predsjedništva...i onda ne vidim cemu ovo tvoje...glasali ste gledajte...
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Amazonka27 wrote:sve dok ne pokazemo zube svaka ce nas stranka jebavat u kama sutra pozama...zato krampe i lopate u ruke i pokazimo da je dosta zajebancija sa nasim zivotima. Pa sjebat ove koji su nas doveli dovde, a onda ce i ovi buduci robovlasnici dobro razmisliti prije nego sto se upuste u ove sexualne chinove...
s oproštenjem...
:oops: zacrvenih se citujaci, prosto mi bi neprijatno (zbog rijecnika, naravno)... :D
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

emina_22 wrote:100% GLADUJTE
maco nervirash me opasno...ja nisam glasala ni zabih (bash nam ga zabi) ni za sdp...a nek je tebi super i nek ti ne gladujesh..zalogaj ti svaki na stranu otisao...
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Amazonka27 wrote:
emina_22 wrote:
_BosanaC wrote: Hoces da kazes da ti nisi glasala? :D
Glasala!
a izvini...jel Željko Komšić SDP...koliko znam on je bas sad Predsjedavajući Predsjedništva...i onda ne vidim cemu ovo tvoje...glasali ste gledajte...
jest, mislim sve je u Zeljkovim rukama, nema sta... :roll: :-)
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Amazonka27 wrote:
maco nervirash me opasno...ja nisam glasala ni zabih (bash nam ga zabi) ni za sdp...a nek je tebi super i nek ti ne gladujesh..zalogaj ti svaki na stranu otisao...
belaj, belaj, belaj

:D :D :D

natakar (sto bi neki rekli)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

bash tako...nije u njegovim...ali zato jeste u nasim..zato pustimo sad ko je za koga glasao...daj da se udruzimo i da popravimo sto se popraviti da. Zajedno smo jachi
karanana

Post by karanana »

Ovdje treba potpuni legislativni protektorat medjunarodne zajednice (ako htjednu da se zajebavaju s nama jer smo im mozda dosadili).

Dovoljno je da vidis nas fol reformiste kako se "slazemo" pa je onda sve jasno kad gledas ove nacionalisticke lopove.
Arogantni

Post by Arogantni »

Ja se divim ljudima u BIH koliko jos imaju nade u bolji zivot. :D

Ono bice bolje i mi trebamo to i to da bi oni to i to...pa stvarno!?
muha_sa

Post by muha_sa »

veca_sa wrote:
_BosanaC wrote:Ne odgovori ti meni - jel' ti to nisi glasala?
jasta je , ocigledno za SDA
bojkotovala izbore= dala glas za SDA :D
incognito071

Post by incognito071 »

Rambo-Amadeus wrote:
Amazonka27 wrote:
belaj, belaj, belaj

Rambo nesretnice, zasluzio si ban. Nemoj raju loziti. :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

karanana wrote:
_BosanaC wrote:

Drugo je to sto ti podrzavas jednu stranku pa tako mislis, iako je i ta stranka imala svoju sansu pa nista. Po mom misljenju nijedna trenutno ne valja i nece uspjeti okupiti ljude oko nekih ciljeva koji se van domena politike odnosno nacionalnog prefixa.
Politicki ciljevi koji su van domena politike...

Ne znam, ali otici cemo u sirinu. Poenta je da ne glasanje i pasivnost ne vodi nikoga nigdje, pa taman da izadjes na izbore, obrises guzicu tim glasackim listicem i proglase ga nevazecim, jer puno veci i bolji efekat ima milion glasackih listica koji smrde na govna, i odasilju puno bolju poruku, nego milion neiskoristenih glasackih listica. U principu svako ko ne izadje na izbore glasao je indirektno za pobjednicku opciju, kakva god ona bila.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Rambo-Amadeus wrote:
Amazonka27 wrote:
belaj, belaj, belaj

Drug moj,
koliko god ja i ti se u nekim stvari slagali ili ne, ja i ti imamo jedno bitno zajednicku osobinu..a to da i ja i ti poticemo od iste vrste sisara - ČOVJEK.
Respect tebi, podrzavam te cesto...ali vecini ovdje nije do zajebancije trenutno...barem ne na ovoj temi :kiss:
Last edited by Amazonka27 on 16/11/2007 13:28, edited 1 time in total.
black

Post by black »

DobroJutroKolumbo wrote:
Ulje je strano i poneko domace "punjenje"...a inace porijeklo je Hrvatska , Srbija , Makedonija , Grcka , Njemacka , Italija...itd...I nema nikakvog objasnjena za ovo...ustvari ima...Trgovci zbog nemocne i jadne drzave nabijaju marze kako hoce...pod izgovorom slobodnog trzista i slobodnog formiranja cijena...A drzava ne povlaci mehanizme a mogla bi ovo naprasno sve sjebati da hoce...U normalnim zemljam svijeta kad se vele-trgovci promangupisu , drzava nabavi svoje rezerve ulja , brasna , secera , soli , mlijeka i mlijecnih proizvoda i dampinguje cijene i pusti ih na trziste i onda time dovede vele-trgovce u red , jer su prinudjeni vratiti cijene na stanje koje odredi drzava svojom akcijom...
bas juce sam pricao sa likom koji radi u nabavci jedne veletrgovine, kaze da je poskupila nabavna cjena ulja (uvoze ga iz madjarske) i da sa minimalnom marzom ce krajnja cjena biti 4 marke i nesto..

btw ne zachatavajte i drzite se teme da ne berem shipkicu ! :D
Comrad

Post by Comrad »

Ukoliko drzava uskoro nesto ne poduzme odose cijene u qrac. Zalihe se smanjuju, dakle ponuda mala, a potraznja ogromna i cijene mogu samo rasti.
p.s. bosnju samo glad moze istjerati na ulicu, tako da mislim da je sada pravo vrijeme za strajk :?
bice_bice

Post by bice_bice »

sto ste ba tako bezobrazni pa kvarite temu?

porucujem bespolenicima koji nece nista pridonijet ovome da se klonu odavde!

ako vama nije ni do cega, ima ljudi koji hoce nesto cinit, za svoju djecu ako nista drugo..

zato ---> RAZLAZ!

black, ko vec od glavnih, molim vas..
black

Post by black »

po drugi put..drzite se teme i bez zachatavanja..ili ce pod katanac..
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Amazonka27 wrote:
emina_22 wrote:
_BosanaC wrote: Hoces da kazes da ti nisi glasala? :D
Glasala!
de ba... vladu je sacinila koalicija naci stranaka koje imaju vecinu u zakonodavnim tijelima na svim nivoima vlasti... sdpa ni u tragovima
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Comrad wrote:Ukoliko drzava uskoro nesto ne poduzme odose cijene u qrac. Zalihe se smanjuju, dakle ponuda mala, a potraznja ogromna i cijene mogu samo rasti.
p.s. bosnju samo glad moze istjerati na ulicu, tako da mislim da je sada pravo vrijeme za strajk :?
Bosnju? PA jel ti bosanac napisao sta tete u tramvaju rekoshe...

SUTI I TRPI...

ja imam jednu poruku za narode BiH, pogotovo za moje sugradjane...

Dabogda pomrli od gladi, ali se takodjer i postepeno srmzavali pa da ne znate sta vas je snaslo.
Post Reply