Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

komi wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Dobro jutro svima...bez obzira na sve , meni je drago sto sam vas vidio i upoznao...Meni je jutros bolje ako nista onda u mojoj glavi , vidio sam da nisam sam... :D :D
da nas je bilo 13

i da smo svi bili muški

možda bi pomislili da se vratio Isus s 12 apostola :D:D:D

ovako ništa

bilo je ženskih i bilo je 14 000 ljudi

:-)
Ti bas hoces batine...
Meni se javio Spiderman, kaze da ceka da fahro zavrsi toranj pa da se ima dje njihat i ima da nas sve spasi i odvede na bolje mjesto...

Kako je krenulo, vidimo se uskoro kod kontejnera...
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

mIRCerka wrote:
komi wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Dobro jutro svima...bez obzira na sve , meni je drago sto sam vas vidio i upoznao...Meni je jutros bolje ako nista onda u mojoj glavi , vidio sam da nisam sam... :D :D
da nas je bilo 13

i da smo svi bili muški

ovako ništa

Ti bas hoces batine...
Meni se javio Spiderman, kaze da ceka da fahro zavrsi toranj pa da se ima dje njihat i ima da nas sve spasi i odvede na bolje mjesto...

Kako je krenulo, vidimo se uskoro kod kontejnera...
A ja se pitam sto Spajdi jos nije dosao , pa ja vidis ti , logicno , nema Spajdi tornjeva da se njise...hahahaha...Ali ima problem onda ce Spajdi samo kod Fahre se njihat...I raditi kao fotograf za Fahru :D :D A Supermen tj. Clark Kent ce raditi kod Himze u Sanu kao novinar i usput spasavati nas Bosance i Hercegovce...Ali bojim se kad bude izlijetao iz Pivare da ce vise liciti na Super Hika.... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
incognito071

Post by incognito071 »

obuca wrote:
mali Ninja wrote:cekajte malo, ovdje ce neko profitirat :lol: :lol:
da samo znas sta ce sve da kupi incognito srecica moja :kravata:

jel tako incognito 8)
hocem znas da hocem...Balisto...jel to onaj s medom i orasima ili neki drugi...nisam ti ja nesto od slatka pa ne znam :D

mirci... :kiss:
obuca

Post by obuca »

to je to sreco moja :lol:
zlatiborka

Post by zlatiborka »

DobroJutroKolumbo wrote:
zlatiborka wrote:
komi wrote: da nas je bilo 13

i da smo svi bili muški

ovako ništa

I meni je drago sto sam bila i upoznala ljude s kojima djelim misljenje. To je pocetak, ne smijemo biti megalomani i odmah ocekivati bombasticne stvari. Vazno je da se krene! Korak po korak, mic po mic, sastajati se i dogovarati, jer svi znamo sta hocemo. A kako napraviti sto hocemo, to cemo se izdogovarati.

Eto, mi koji smo sinoc bili ispada da nismo toliko puno ugrozeni ovim stanjem u BiH, svi radimo, neko vise neko manje ili studiramo. Ali moramo misliti na buducnost nase djece, na nasu buducnost kao penzionera, trebamo dalje gledati od onog sto danas vidimo.

A oni koji su jadni, koji su gladni i obespravljeni, UBIJENI U POJAM, saznace oni da se borimo i za njih i prikljucice nam se, sigurna sam u to. Zato nema mjesta jadikovanju, krajnje je vrijeme da se krene.

VRIJEME JE DA SE KRENE U BOLJE SUTRA!
Ja se izvinjavam , ali od sinocnjeg susreta ja Vas moram persirati... :D :lol: Zao mi je sto kao najstariji clan , sinocnjeg skupa , niste uspjeli dobiti rijec od nas oratora... :D
Joj, nemoj me molim te persirati, nisam ja tako strara. Meni godine nisu vazne, ja sam sposobna i spremna jos mnogo toga uraditi. A da nesto reknem, bice prilika jos i imam i nekih idejica.

Samo da se ne obeshrabrimo, bice teskoca i predstoji teska borba za bolje sutra.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

zlatiborka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
zlatiborka wrote: I meni je drago sto sam bila i upoznala ljude s kojima djelim misljenje. To je pocetak, ne smijemo biti megalomani i odmah ocekivati bombasticne stvari. Vazno je da se krene! Korak po korak, mic po mic, sastajati se i dogovarati, jer svi znamo sta hocemo. A kako napraviti sto hocemo, to cemo se izdogovarati.

Eto, mi koji smo sinoc bili ispada da nismo toliko puno ugrozeni ovim stanjem u BiH, svi radimo, neko vise neko manje ili studiramo. Ali moramo misliti na buducnost nase djece, na nasu buducnost kao penzionera, trebamo dalje gledati od onog sto danas vidimo.

A oni koji su jadni, koji su gladni i obespravljeni, UBIJENI U POJAM, saznace oni da se borimo i za njih i prikljucice nam se, sigurna sam u to. Zato nema mjesta jadikovanju, krajnje je vrijeme da se krene.

VRIJEME JE DA SE KRENE U BOLJE SUTRA!
Ja se izvinjavam , ali od sinocnjeg susreta ja Vas moram persirati... :D :lol: Zao mi je sto kao najstariji clan , sinocnjeg skupa , niste uspjeli dobiti rijec od nas oratora... :D
Joj, nemoj me molim te persirati, nisam ja tako strara. Meni godine nisu vazne, ja sam sposobna i spremna jos mnogo toga uraditi. A da nesto reknem, bice prilika jos i imam i nekih idejica.

Samo da se ne obeshrabrimo, bice teskoca i predstoji teska borba za bolje sutra.
I meni je drago sto sam sinoc bila dio skupa.
Teta zlatiborka, vi ste najbolji primjer kako treba biti borac u zivotu. Vi ste u zivotu puno postigli, i nedate mishevima da vas gaze. Znaci nije ovo samo problem neukih, nejakih siromashnh...ovo je borba za dostojanstvo chovjeka.
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

obuca wrote:zelim im da crknu :D narvno praznog stomaka
:?

doduse, ti si aktivna, nije sala na forumu baljezgat i pozivat na revoluciju...samo nam ti nemoj crknut...stra bismo bez tebe

hajte molim vas :-)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Rambo-Amadeus wrote:

doduse, ti si aktivna, nije sala na forumu baljezgat i pozivat na revoluciju...samo nam ti nemoj crknut...stra bismo bez tebe

Rambich...nemoj mi na obuchu...pls :kiss:
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

uvijek dobar post wrote:a ima se za karte!!!
joj sto ne mogu ovih lovatora!!! :D
"...IMAJU SVOJ VOZ, HEEEEJ..." :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Amazonka27 wrote:
Rambo-Amadeus wrote:

Rambich...nemoj mi na obuchu...pls :kiss:

ma ni slucajno, cak stavise obuchu rado nosim i to iskljucivo vani... :-) :D
vidi sto sam sebe citirah u odgovoru... :-) ...svasta
Last edited by Rambo-Amadeus on 16/11/2007 10:41, edited 1 time in total.
DobroJutroKolumbo

Rambo-Amadeus wrote:

Bo'me ona bi sinoc ispred skupstine!!!Pa nije fino da je prozivas...jesi li ti bio sinoc??? :roll:
incognito071

Post by incognito071 »

Rambo mani se obuce....uzecu ti dusu jednim pogledom :lol: :lol:
obuca

Post by obuca »

:? nisko nisko rambo
naravno da im zelim da skoncaju jer ne cine nista
meni i nije ruzno u zivotu pa sam opet ta koja bi nesto cinila.
al et da ne baljezgam vise
pozz rambo :roll:
Dezidijat

Post by Dezidijat »

Cudi me zasto nigdje nikakvih strajkova ili demostracija povodom ovih silnih poskupljenja.. čovjeće ovo je baš bezveze
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

DobroJutroKolumbo wrote:
Rambo-Amadeus wrote:

Bo'me ona bi sinoc ispred skupstine!!!Pa nije fino da je prozivas...jesi li ti bio sinoc??? :roll:
nisam iz sa nego iz centra svijeta :oops: :D , ali imaju moju deklarativnu podrsku iz udobne fotelje :D
salim se, naravno, samo mislim da jos nije szrela situacija u svijesti naroda, ja koliko imam prigovora na drzavu, auuuuuuuuuu pa to malo ko ima, kad bih ja sad poceo nabrajat...ovo na sve lici samo na drzavu ne... :roll:
zlatiborka

Post by zlatiborka »

@Amazonka,

dobro zboris, ovo je borba za dostojanstovo covjeka. A ko se pusti da ga gaze, gazice ga svi i uvijek. Ja ne dam da me bilo ko gazi i ponizava, a kako vidim i vi svi tako mislite.

To neka nam bude ideja vodilja, iz toga ce krenuti sve ostalo. Mislim da me razumijes, pametna si, postena i boris se. Boreci se svako za sebe, borimo se za sve nas zajedno i narocito za one koje misle da se ne moze nista uciniti. Ja vam kazem da se moze puno uciniti, sve je korisnije nego sjedenje i kukanje.
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

obuca wrote::? nisko nisko rambo
stvarno ubijas pogledom :shock:
i ne baljezgaj... :D
DobroJutroKolumbo

obuca wrote::? nisko nisko rambo
Ja koliko vidjeh na onom skupu , svi solidno stojimo u zivotu u finansijskom smislu...a oni koji pate , izgleda da su stvarno ubijeni u pojam , da im je sve postalo svejedno...sta ce biti i kako ce biti!!!
obuca

Post by obuca »

spusti loptu
nije tema o meni
mogao si sinoc doci pred skupstinu
to baljezganje ostavi za neko drugo mjesto
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

obuca wrote:spusti loptu
nije tema o meni
pa rekoh ti da nisam i sa (a nisam ni znao da ima kakav skup, da sam blize i da sam znao sigurno bih dosao)

ja sam iz kolijevke svih civilizacija, centar dunjaluka, majke svih majki i tsl. sto ce rec da turizam cvjeta, ne zivi se lose... :-) :oops: :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Rambo-Amadeus wrote:

rambo ne budi obucar :dance:

sto se protesta tice podrzavam i kao i svi ostali ne prihvatam poskupljenja :kravata:
DobroJutroKolumbo

Da nastavimo sa temom...cijene jos uvijek skacu , vlada nista ne cini...na zimovanju su...valja skijati u Aspenu...ne znate vi , pos'o je to!!!
muha_sa

Post by muha_sa »

Dezidijat wrote:Cudi me zasto nigdje nikakvih strajkova ili demostracija povodom ovih silnih poskupljenja.. čovjeće ovo je baš bezveze
Gdje je opozicija--gdje su galamdzije da povedu mase -lako je u skupstinskoj klupi i pred tv kamerama maglu prodavat i svakog prvog po gebiru dolazit--mala im gebira-nekoliko milja KM-ova
-evo im sanse SAD ili NIKAD.
AMA JOK--SVI SU ONI DIO TALA.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

ako na ovoj temi ne mozemo biti istog mishljenja i slozni onda stvarno nek ide sve u klinac!!! I bosnjacka i srpska i hrvatska usta jedu, i crnci i bijelci i u ovom i onom entitetu i kantonu, i studenti i penzioneri i oni u pubertetu i u klimaksu...i oni koji su u krizi srednjih godina...glad ne bira ni godine ni nacionalnost ni drustveni stalez - najebali smo svi kolektivno...ko se ne vidi u ovom svemu, molim nek zaobidje ovu temu. ko nece da nam se pridruzi...nek ide glaveshinama lizati dupe i biti mish cijeli zivot!
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

veca_sa wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
obuca wrote:spusti loptu
nije tema o meni
pa rekoh ti da nisam i sa (a nisam ni znao da ima kakav skup, da sam blize i da sam znao sigurno bih dosao)

ja sam iz kolijevke svih civilizacija, centar dunjaluka, majke svih majki i tsl. sto ce rec da turizam cvjeta, ne zivi se lose... :-) :oops: :D
vares il kakanj?? :D :D
izmedju...centar, zna se sta je i gdje je centar... :D
Post Reply