Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DobroJutroKolumbo wrote:Dobro jutro svima...bez obzira na sve , meni je drago sto sam vas vidio i upoznao...Meni je jutros bolje ako nista onda u mojoj glavi , vidio sam da nisam sam...
da nas je bilo 13
i da smo svi bili muški
možda bi pomislili da se vratio Isus s 12 apostola :D:D
ovako ništa
bilo je ženskih i bilo je 14 000 ljudi
Ti bas hoces batine...
Meni se javio Spiderman, kaze da ceka da fahro zavrsi toranj pa da se ima dje njihat i ima da nas sve spasi i odvede na bolje mjesto...
Kako je krenulo, vidimo se uskoro kod kontejnera...
DobroJutroKolumbo wrote:Dobro jutro svima...bez obzira na sve , meni je drago sto sam vas vidio i upoznao...Meni je jutros bolje ako nista onda u mojoj glavi , vidio sam da nisam sam...
da nas je bilo 13
i da smo svi bili muški
ovako ništa
Ti bas hoces batine...
Meni se javio Spiderman, kaze da ceka da fahro zavrsi toranj pa da se ima dje njihat i ima da nas sve spasi i odvede na bolje mjesto...
Kako je krenulo, vidimo se uskoro kod kontejnera...
A ja se pitam sto Spajdi jos nije dosao , pa ja vidis ti , logicno , nema Spajdi tornjeva da se njise...hahahaha...Ali ima problem onda ce Spajdi samo kod Fahre se njihat...I raditi kao fotograf za Fahru A Supermen tj. Clark Kent ce raditi kod Himze u Sanu kao novinar i usput spasavati nas Bosance i Hercegovce...Ali bojim se kad bude izlijetao iz Pivare da ce vise liciti na Super Hika....
ovako ništa
I meni je drago sto sam bila i upoznala ljude s kojima djelim misljenje. To je pocetak, ne smijemo biti megalomani i odmah ocekivati bombasticne stvari. Vazno je da se krene! Korak po korak, mic po mic, sastajati se i dogovarati, jer svi znamo sta hocemo. A kako napraviti sto hocemo, to cemo se izdogovarati.
Eto, mi koji smo sinoc bili ispada da nismo toliko puno ugrozeni ovim stanjem u BiH, svi radimo, neko vise neko manje ili studiramo. Ali moramo misliti na buducnost nase djece, na nasu buducnost kao penzionera, trebamo dalje gledati od onog sto danas vidimo.
A oni koji su jadni, koji su gladni i obespravljeni, UBIJENI U POJAM, saznace oni da se borimo i za njih i prikljucice nam se, sigurna sam u to. Zato nema mjesta jadikovanju, krajnje je vrijeme da se krene.
VRIJEME JE DA SE KRENE U BOLJE SUTRA!
Ja se izvinjavam , ali od sinocnjeg susreta ja Vas moram persirati... Zao mi je sto kao najstariji clan , sinocnjeg skupa , niste uspjeli dobiti rijec od nas oratora...
Joj, nemoj me molim te persirati, nisam ja tako strara. Meni godine nisu vazne, ja sam sposobna i spremna jos mnogo toga uraditi. A da nesto reknem, bice prilika jos i imam i nekih idejica.
Samo da se ne obeshrabrimo, bice teskoca i predstoji teska borba za bolje sutra.
zlatiborka wrote:
I meni je drago sto sam bila i upoznala ljude s kojima djelim misljenje. To je pocetak, ne smijemo biti megalomani i odmah ocekivati bombasticne stvari. Vazno je da se krene! Korak po korak, mic po mic, sastajati se i dogovarati, jer svi znamo sta hocemo. A kako napraviti sto hocemo, to cemo se izdogovarati.
Eto, mi koji smo sinoc bili ispada da nismo toliko puno ugrozeni ovim stanjem u BiH, svi radimo, neko vise neko manje ili studiramo. Ali moramo misliti na buducnost nase djece, na nasu buducnost kao penzionera, trebamo dalje gledati od onog sto danas vidimo.
A oni koji su jadni, koji su gladni i obespravljeni, UBIJENI U POJAM, saznace oni da se borimo i za njih i prikljucice nam se, sigurna sam u to. Zato nema mjesta jadikovanju, krajnje je vrijeme da se krene.
VRIJEME JE DA SE KRENE U BOLJE SUTRA!
Ja se izvinjavam , ali od sinocnjeg susreta ja Vas moram persirati... Zao mi je sto kao najstariji clan , sinocnjeg skupa , niste uspjeli dobiti rijec od nas oratora...
Joj, nemoj me molim te persirati, nisam ja tako strara. Meni godine nisu vazne, ja sam sposobna i spremna jos mnogo toga uraditi. A da nesto reknem, bice prilika jos i imam i nekih idejica.
Samo da se ne obeshrabrimo, bice teskoca i predstoji teska borba za bolje sutra.
I meni je drago sto sam sinoc bila dio skupa.
Teta zlatiborka, vi ste najbolji primjer kako treba biti borac u zivotu. Vi ste u zivotu puno postigli, i nedate mishevima da vas gaze. Znaci nije ovo samo problem neukih, nejakih siromashnh...ovo je borba za dostojanstvo chovjeka.
nisko nisko rambo
naravno da im zelim da skoncaju jer ne cine nista
meni i nije ruzno u zivotu pa sam opet ta koja bi nesto cinila.
al et da ne baljezgam vise
pozz rambo
obuca wrote:zelim im da crknu narvno praznog stomaka
doduse, ti si aktivna, nije sala na forumu baljezgat i pozivat na revoluciju...samo nam ti nemoj crknut...stra bismo bez tebe
hajte molim vas
Bo'me ona bi sinoc ispred skupstine!!!Pa nije fino da je prozivas...jesi li ti bio sinoc???
nisam iz sa nego iz centra svijeta , ali imaju moju deklarativnu podrsku iz udobne fotelje
salim se, naravno, samo mislim da jos nije szrela situacija u svijesti naroda, ja koliko imam prigovora na drzavu, auuuuuuuuuu pa to malo ko ima, kad bih ja sad poceo nabrajat...ovo na sve lici samo na drzavu ne...
dobro zboris, ovo je borba za dostojanstovo covjeka. A ko se pusti da ga gaze, gazice ga svi i uvijek. Ja ne dam da me bilo ko gazi i ponizava, a kako vidim i vi svi tako mislite.
To neka nam bude ideja vodilja, iz toga ce krenuti sve ostalo. Mislim da me razumijes, pametna si, postena i boris se. Boreci se svako za sebe, borimo se za sve nas zajedno i narocito za one koje misle da se ne moze nista uciniti. Ja vam kazem da se moze puno uciniti, sve je korisnije nego sjedenje i kukanje.
obuca wrote: nisko nisko rambo
pozz rambo
obuca wrote: nisko nisko rambo
pozz rambo
Ja koliko vidjeh na onom skupu , svi solidno stojimo u zivotu u finansijskom smislu...a oni koji pate , izgleda da su stvarno ubijeni u pojam , da im je sve postalo svejedno...sta ce biti i kako ce biti!!!
Dezidijat wrote:Cudi me zasto nigdje nikakvih strajkova ili demostracija povodom ovih silnih poskupljenja.. čovjeće ovo je baš bezveze
Gdje je opozicija--gdje su galamdzije da povedu mase -lako je u skupstinskoj klupi i pred tv kamerama maglu prodavat i svakog prvog po gebiru dolazit--mala im gebira-nekoliko milja KM-ova
-evo im sanse SAD ili NIKAD.
AMA JOK--SVI SU ONI DIO TALA.
ako na ovoj temi ne mozemo biti istog mishljenja i slozni onda stvarno nek ide sve u klinac!!! I bosnjacka i srpska i hrvatska usta jedu, i crnci i bijelci i u ovom i onom entitetu i kantonu, i studenti i penzioneri i oni u pubertetu i u klimaksu...i oni koji su u krizi srednjih godina...glad ne bira ni godine ni nacionalnost ni drustveni stalez - najebali smo svi kolektivno...ko se ne vidi u ovom svemu, molim nek zaobidje ovu temu. ko nece da nam se pridruzi...nek ide glaveshinama lizati dupe i biti mish cijeli zivot!