Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Poruka svima koji su ljudi i koji osjećaju tjeskobu ,ne samo zbog ulja jer to je samo posljedica sve nesposobnosti naci vođa, da iznesu prijedloge i ideje... može i putem PM-a il kako već....

Ja sam ZA i pozivam brata uvijek dobrog posta da se uključi...
bice_bice

Post by bice_bice »

goste ba, pokreni ovo, evo ih zagrijani su!

ja bih rado da zivim medju vama.. za dijete svoje i nasu glad!
obuca

Post by obuca »

bice_bice wrote:goste ba, pokreni ovo, evo ih zagrijani su!

ja sam tu. samo nas je malo :( :( :( :(
pa zar je vaznije sad o skijanju raspravljat. :( :( :(
uvjek dobar gost

Ne bih da zvučim surovo, ali svi smo mi zagrijani dok sjedimo na toplom i ispred sebe imamo monitor a ruke na tastaturi.... fali nam kritična masa, ja evo pozivam profesora Grebu i sve ostale koji dijele njegove stavove, ali zaoprave da se dignemo... i bar nas nekolicina da se izjasnimo da neslažemo se sa konceptom koji nam se nameće....
texel

Post by texel »

uhhh,

ako ti sad kažem da sam bio jedan od onih 20-ak ljudi koji su sa majicama i parolama DOSTA! hodli Sarajevom, ono kad je bilo subotama prošle godine, sigurno mi nećeš vjerovat..
a vrlo dobro znaš kako sve to završi.. isto kao i Grozd , itd.
Ja sam da šta poduzmemo, ali nemožeš više od 20 ljudi skupit da si Tito!
Neznam u čemu je problem da se nemože bar 1000 ljudi skupit u ovolikom gradu..
obuca wrote:
texel wrote:Ma i ja sam ovdje buraz. Samo sam htio pokazati cijenu ulja u 50x razvijenijoj i bogatijoj zemlji. slična je stvar i sa svim ostalim proizvodima..
Znači fakt je da su ovo vještačka poskupljenja. Naši smećari od vlade jednostavno nemogu da menadžuju ovu zemlju!

obuca wrote: danke sehr. wenn du uns noch was schicken könntest wären wir sehr dankbar, weil bei uns alles zu teuer ist :D

ne zajebaji
ako si ovdje mogao bi sta i uraditi. znamo mi cjene u aldiju i peniju :-D
bice_bice

Post by bice_bice »

uvjek dobar gost wrote:

Ne bih da zvučim surovo, ali svi smo mi zagrijani dok sjedimo na toplom i ispred sebe imamo monitor a ruke na tastaturi.... fali nam kritična masa, ja evo pozivam profesora Grebu i sve ostale koji dijele njegove stavove, ali zaoprave da se dignemo... i bar nas nekolicina da se izjasnimo da neslažemo se sa konceptom koji nam se nameće....
upravu si..
JKG

Post by JKG »

Pada snieg, ne moze se nigdje, tipka se i poziva na "akciju"...pa gdje smo do sada bili? A kada dodju izbori, hajmo opet isto...
Last edited by JKG on 15/11/2007 11:58, edited 2 times in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Na koji nacin se moze fakat obratiti Grebi i ekipi? Nije li vakat napisati neko javno pismo i fakat ga uputiti ljudima za koje smatramo da bi mogli biti dobra opozicija i uputiti ga paralelno i medijima, pa cemo onda barem znati na koga se moze racunati?

Treba li otici direktno medju studente, od fakulteta do fakulteta, zvati, objasnjavati, pozivati, ne znam ni sam sta vise raditi?

Ima li ko kakvu bolju ideju?
uvjek dobar gost

Evo opet pozivam texela, stoca92, mirci, brata posta i sve Herca, svu tu ekipu da probamo opet... jači smo za više od godinu aktivizma iskustvo jedno i šta sve ne....

Vrijeme je da se krene , il da se priključimo nepokretu Još.....
obuca

Post by obuca »

texel: ne znam u cemu je problem
zar je narodu jos dobro
ovakvo stanje nije odrzivo :( :( :( :(
obuca

Post by obuca »

JKG wrote:Pada snieg, ne moze se nigdje, tipka se i poziva na "akciju"...pa gdje smo do sada bili? A kada dodju izbori, hajmo opet isto...
os s nama
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

Image
uvjek dobar gost

_BosanaC wrote:Na koji nacin se moze fakat obratiti Grebi i ekipi? Nije li vakat napisati neko javno pismo i fakat ga uputiti ljudima za koje smatramo da bi mogli biti dobra opozicija i uputiti ga paralelno i medijima, pa cemo onda barem znati na koga se moze racunati?

Treba li otici direktno medju studente, od fakulteta do fakulteta, zvati, objasnjavati, pozivati, ne znam ni sam sta vise raditi?

Uz to sve dodati noćne akcije prvih mjesec dana, poslije toga preći na simboličke dnevne dok se ne okupi kritična masa.... jer nas dvadesetak ne može promijeniti puno toga... u pravoj zemlji opozicija bi već jučer pozvala ljude na cestu, ja bih volio da mi neko da kontakt od Zlatka L i Sefera H da i njima pošaljem pisma....namjere...
uvjek dobar gost

_BosanaC wrote:Na koji nacin se moze fakat obratiti Grebi i ekipi? Nije li vakat napisati neko javno pismo i fakat ga uputiti ljudima za koje smatramo da bi mogli biti dobra opozicija i uputiti ga paralelno i medijima, pa cemo onda barem znati na koga se moze racunati?

Uz to sve dodati noćne akcije prvih mjesec dana, poslije toga preći na simboličke dnevne dok se ne okupi kritična masa.... jer nas dvadesetak ne može promijeniti puno toga... u pravoj zemlji opozicija bi već jučer pozvala ljude na cestu, ja bih volio da mi neko da kontakt od Zlatka L i Sefera H da i njima pošaljem pisma....namjere...
uvjek dobar gost

:x :x :x :x

Do kad ćeš durati hajvanu Bosansko-Hercegovački....
JKG

Post by JKG »

obuca wrote:
JKG wrote:Pada snieg, ne moze se nigdje, tipka se i poziva na "akciju"...pa gdje smo do sada bili? A kada dodju izbori, hajmo opet isto...
os s nama
NE znam hoce li me muz pustiti... :D on kaze da je nama pravo dobro...ma godinama glumim budalu na raznim mjestima i na kraju skontala da ne vrijedi gubiti nerve i zdravlje na to...
Last edited by JKG on 15/11/2007 12:04, edited 1 time in total.
obuca

Post by obuca »

e reci ti muzu da ides kupit lak za nokte i neke krpice. pa onda haj s nama. nemora on ba znat :D
ozbiljno ba raja ajmo pokusat
NA ULICU i PRED NOVU ZGRADU DA JE ULJEPSAMO
_BosanaC

Post by _BosanaC »

uvjek dobar gost wrote:

Imam te kontakte, a vjerujem da mogu doci i do ostalih potrebnih kontakata. Zato i kazem, dajte da sastavimo pismo koje bismo poslali, evo ovdje, javno, da svi vide i svi mogu ucestvovati, a kontakti su najmanji problem, pocevsi od politicara pa do medija.
in33sa

Post by in33sa »

[Haris mode] NArode, pa nemoj da ste maliciozni, povecat cemo penzije za 0,0007% a i plate ce skociti gore, more bit bidne, a i proces ukidanja RS-a je u zamahu, mi radimo, mi radimo da nam bude bolje [/Haris mode]

Neka, ovce, i sljedeci put glasajte za 100% BiH.
texel

Post by texel »

Hebali vas političari svi! Svaki bi nas iskoristio za svoje ciljeve!
Ovo mora biti organizovano 100% BEZ POLITIČARA ili nikako!
_BosanaC wrote:
uvjek dobar gost wrote:

Imam te kontakte, a vjerujem da mogu doci i do ostalih potrebnih kontakata. Zato i kazem, dajte da sastavimo pismo koje bismo poslali, evo ovdje, javno, da svi vide i svi mogu ucestvovati, a kontakti su najmanji problem, pocevsi od politicara pa do medija.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

dole vladaaaaaaaaaaaa dole vladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istjerajmo stokuuuuuuuu iz fotelja nek oni pasu travuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

a ti narode biraj i glasaj za SVOJE, pa nek ti TVOJI kupe litar uljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Last edited by Amazonka27 on 15/11/2007 12:14, edited 1 time in total.
JKG

Post by JKG »

obuca wrote:e reci ti muzu da ides kupit lak za nokte i neke krpice. pa onda haj s nama. nemora on ba znat :D
Ma zna on da me krpice ne impresioniraju, sminka samo kada moram, ali "cupat" cu se na obucu ...to bi mu jedino realno zvucalo :D
obuca

Post by obuca »

NAROD BEZ POLITICARA!!!!!!
A PENZIONERE TREBA NA SILU ISTJERAT NA ULICU I NEK SE BUNE DA NE KOKODACU VISE PO TRAMVAJIMA
STUDENTE ISTO :x :x :x :x :x
suzana20

Post by suzana20 »

dragi moji ,katastrofa je i biti ce sve gore za sve normlane gradjane,ali dok ljudi ne shvataju da biti gladan i zeljan svega nije sramota jer ga je neko pokrao ,nabio mu poreze na platu ,cijenu namirnica goriva i sebi napunio dzepove i kad shvate da je vrijeme izaci S PONOSOM na ulicu nista se pormijeniti neche.Nashe ljude je sramota stajati sa zenama srebrenice i prosvjedovati jer su to pobogu neuke nane u dimijama!!ili sta vec misle o svemu tome....sramota a svi smo mogli biti isti ti samo mozda u nekim odrpanim hlacama a ne dimijama,totalno nevazno,svi smo bili na udaru divljaka s mogucnoscu pogubljenja.Dakle mislim daje ovo nazalost odbar i jedini put da s eljudi osvijeste i ne bi me nimalo cudilo da nisu ovo strane sile skontale,ubij ih ekonomski d anemaju hljeba d ajedu pa da vidimo hoche li konacno shvatiti sta im je prioritet u zivotu:Zato pozdravljam ovu akciju do smrti od gladi ili osvejscenja,nazalost!!!Ali poslije svih protesta protiv bilo koga,uzmite koji hocete protest sa 5000 ljudi na ulici dok nas politicari ubijaju raznoraznim sredstvima i nabijaju sebi racune po bankama mi sutimo ko stoka,dakle ja sam za ulje od 130km kao 92 ako to ne probudi rayu nista neche....
obuca

Post by obuca »

JKG wrote:
obuca wrote:e reci ti muzu da ides kupit lak za nokte i neke krpice. pa onda haj s nama. nemora on ba znat :D
Ma zna on da me krpice ne impresioniraju, sminka samo kada moram, ali "cupat" cu se na obucu ...to bi mu jedino realno zvucalo :D
pa et ajde. kad budemo rahat svi cemo skupa u kupovinu obuce

(sto su neki uhvatili mog nick-a u zadnje vrijeme :D )
Post Reply