Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!
- uvjek dobar gost
Hoćemo li jopet na plato pa na akcije???mIRCerka wrote:Po cemu sam nezobiljna sto vam javih jutros da jedem govna?uvijek dobar post wrote:radi lista al na njoj ima 20-tak ljudi i neozbiljni su.
i molim vas bez pretpostavki.
zar niste slusali voljenog premijera. sacekajete da vidimo index poskupljenja pa onda preuzimamo mjere
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ma ja bi s vama na kafu, ebo plato, dacu vam ja para za ulja...uvjek dobar gost wrote:Hoćemo li jopet na plato pa na akcije???mIRCerka wrote:Po cemu sam nezobiljna sto vam javih jutros da jedem govna?uvijek dobar post wrote:radi lista al na njoj ima 20-tak ljudi i neozbiljni su.
i molim vas bez pretpostavki.
zar niste slusali voljenog premijera. sacekajete da vidimo index poskupljenja pa onda preuzimamo mjere
- DobroJutroKolumbo
Ici cemo mi na kafu gdje ti rece, ali hajde da ovo prvo zavrsimo , prvo smjena sviju i svega, a onda cemo kafenisati rahat!!!mIRCerka wrote:ma ja bi s vama na kafu, ebo plato, dacu vam ja para za ulja...uvjek dobar gost wrote:Hoćemo li jopet na plato pa na akcije???mIRCerka wrote: Po cemu sam nezobiljna sto vam javih jutros da jedem govna?
-
Ffff
#109 Re: Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!
evo mog skromnog doprinosa u izbjegavanju redova za osnovne namirniceDobroJutroKolumbo wrote:Jucer je u gradu Sarajevu ulje naprosto razgrabljeno i to po najeftinijoj cijeni 3 KM za litar ulja , ljudi su kupovali ulje kartonima jer su svi dobili informaciju da ce ulje poskupiti na 8 KM![]()
!? Centralno grijanje ce biti skuplje za 20-30% , oni imaju 100.000 tuzbi na sudu u Sarajevu za neplacanje grijanja , jer ljudi ne mogu ni ovako da plate grijanje a kamoli po novim cijenama , kakav apsurd...Bojim se da me ovo sve vise podsjeca na 92' godinu!!!
Da li je vrijeme da izadjemo na ulice ili da sjedimo kuci i trpimo!???
http://80.65.93.212/prodavnica.do?id=/f ... 95&level=5
-
mIRCerka
eto vas 4, svima po 2 litra ulja, 4x16= 64 KM, jos meni ostane nesto para...jbt, dobar krug..DobroJutroKolumbo wrote:Ici cemo mi na kafu gdje ti rece, ali hajde da ovo prvo zavrsimo , prvo smjena sviju i svega, a onda cemo kafenisati rahat!!!mIRCerka wrote:ma ja bi s vama na kafu, ebo plato, dacu vam ja para za ulja...uvjek dobar gost wrote: Hoćemo li jopet na plato pa na akcije???
Kolumbo
pa valjda znas kad me sarkazam spuca...da izgubim kontrolu...
- DobroJutroKolumbo
Ovo je istina i to samo takva!! Taj covjek gdje dodje, to propadne!! Ali mislim da nije jedini on problem , problem je ova drzava i problem smo mi sto sutimo!!!_BosanaC wrote:Davno ja rekoh da Brankovic gdje dodje to bude ukinuto ili dovedeno ispod ruba egzistencije...
- Amazonka27
i hocemo li praviti pizdariju? jesam zensko ali sam ljuta ko tri mushkarca..HAJMO IH RUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!
Recite mjesto, datum i vrijeme!!!
Recite mjesto, datum i vrijeme!!!
-
uvijek dobar post
ostali nisu konstitutivan narod!!!
- fantom slobode
Treba svakako onim neplatisama zatvoriti grijanje i plin, da ne ispastaju ljudi koji redovno placaju rezije.A 8 maraka ulje, mozda, ali maslinovo.ili se mozda radi o kakvom za masiranje...
Sve u svemu ne sekira me, ko ima - ima, a ko nema - nece nikada ni imati.Poskupljenje mesa na iste (koji nemaju) i ne utice, jedan problem manje.Ako imaju za meso sada neka ga ukinu, da kompenziraju poskupljenje.Narod je dovitljiv, snaci ce se
Mene samo sekira da ne poskupi piva i kafa, za ostalo cemo lako.A jos me vise sekira da ne pocnu da glume Evropu, pa zabrane pusenje po kafanama.E tada bi svakako izasao na ulicu - da zapalim!
Sve u svemu ne sekira me, ko ima - ima, a ko nema - nece nikada ni imati.Poskupljenje mesa na iste (koji nemaju) i ne utice, jedan problem manje.Ako imaju za meso sada neka ga ukinu, da kompenziraju poskupljenje.Narod je dovitljiv, snaci ce se
Mene samo sekira da ne poskupi piva i kafa, za ostalo cemo lako.A jos me vise sekira da ne pocnu da glume Evropu, pa zabrane pusenje po kafanama.E tada bi svakako izasao na ulicu - da zapalim!
- chuchumbamayumbe
Treba se preorijentisati na svinjsku mast! 
-
uvijek dobar post
sve si nam rekao/la. mogu suplju prosipati ovdje u bih.
-
_BosanaC
I da ne poskupe cigaretefantom slobode wrote:Treba svakako onim neplatisama zatvoriti grijanje i plin, da ne ispastaju ljudi koji redovno placaju rezije.A 8 maraka ulje, mozda, ali maslinovo.ili se mozda radi o kakvom za masiranje...
- texel
Ma i ja sam ovdje buraz. Samo sam htio pokazati cijenu ulja u 50x razvijenijoj i bogatijoj zemlji. slična je stvar i sa svim ostalim proizvodima..
Znači fakt je da su ovo vještačka poskupljenja. Naši smećari od vlade jednostavno nemogu da menadžuju ovu zemlju!
Znači fakt je da su ovo vještačka poskupljenja. Naši smećari od vlade jednostavno nemogu da menadžuju ovu zemlju!
obuca wrote:danke sehr. wenn du uns noch was schicken könntest wären wir sehr dankbar, weil bei uns alles zu teuer ist![]()
ne zajebaji
-
mIRCerka
Svaka ti dala!fantom slobode wrote:Treba svakako onim neplatisama zatvoriti grijanje i plin, da ne ispastaju ljudi koji redovno placaju rezije.A 8 maraka ulje, mozda, ali maslinovo.ili se mozda radi o kakvom za masiranje...
-
obuca
ako si ovdje mogao bi sta i uraditi. znamo mi cjene u aldiju i penijutexel wrote:Ma i ja sam ovdje buraz. Samo sam htio pokazati cijenu ulja u 50x razvijenijoj i bogatijoj zemlji. slična je stvar i sa svim ostalim proizvodima..
obuca wrote:danke sehr. wenn du uns noch was schicken könntest wären wir sehr dankbar, weil bei uns alles zu teuer ist![]()
ne zajebaji
- Amazonka27
PIZDARIJA PIZDARIJA....hajmo baaaaaaa ljudi hajmo na protesteeeeeeee...