Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zigranje

#1 Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by zigranje »

Image

mislim da bi trebalo da postavimo slike svih ovih post ratnih zlocinaca, i da se malo raspitamo o njima,
pa i neku pravnu aktivnost pokrenemo.
nista ne sprecava vlasnika kamiona i vozaca da pokrenu tuzbe, zbog ostecenja imovine i pretrpljenog straha, pa da malo ektstremi pocnu da se udaraju po dzepu.

a i da znamo kako izgledaju potencijalni koljaci
zigranje

#2 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by zigranje »

Image

Image

Image

zaposlen u oruzanim snagama BIH,
trebalo bi provjeriti i izbaciti govno na ulicu, pa nek onda pie ratnicke komentare
agent_zero

#3 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by agent_zero »

Svaka čast za temu :thumbup:

Javno objaviti svu genocidnu gamad i neka se policija i tužilaštvo pozabave njima. A ovog imbecila retardiranog, genocidnog našutat iz OS BiH.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by KatarinaKosaca »

Prilog temi sa druge teme:

Image

Nego, ako ima neki pravnik na forumu (ima, mislim) da objasni da li MI možemo podnijeti neku prijavu, po kojem zakonu i kako, jer ova šutnja Bosanskih političara, poslanika, činovnika, uhljebljenika prelazi svaku mjeru...
Jedan broji pazar u Zari, drugi dovodi tešanjski lobi u Sarajevo i bavi se gradnjom i otkupljivanjem kuća po centru grada, treći se ljubi sa Cvijanovićkom u sva tri obraza u Tesliću.. Dakle, od nijh ništa, šta građani mogu učiniti po ovom pitanju da se zakonski gone?
sumirprimus

#5 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by sumirprimus »

mirnim putem,moŠ uvijek sjest i plakat..
dječak sa šibicama

#6 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by dječak sa šibicama »

zigranje wrote:
Image
A vidi spomenika `eroju Veljku sa Vucjaka, zaplatio glavom na Maslenici.

Ne mozes ovome nista, on je u Oruzanim snagama, srpska trecina.
agent_zero

#7 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by agent_zero »

@Katarina

Nek si i to stavila, da se vidi s kim imamo posla.

Ovime pod hitno treba da se pozabave policijske strukture i tužilaštvo BiH.

A kažeš šutnja političara? Pa šta očekivati od jednog riđobradog firauna? Bitniji mu je kriminalac orić nego napadnuti ljudi i ponovne prijetenje klanjem i ubijanjem ljudi na maršu mira.
dust in the wind

#8 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by dust in the wind »

zigranje wrote:Image

Image

Image

trebalo bi provjeriti i izbaciti govno na ulicu, pa nek onda pie ratnicke komentare

malo odvaratno govno od covjeka... kako ga neko ne nalema ne znam..sigurno na random mjestu cuti, a preko internet je mangup.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by KatarinaKosaca »

sumirprimus wrote:mirnim putem,moŠ uvijek sjest i plakat..
U rat ću poslije tebe :wink:

Nego, ako su onog momka iz Gradačca zvali na info razgovor radi fb statusa, šta je sa ovim? Valjda postoji neki zakon za pozive na ubojstva po nacionalnoj i vjerskoj osnovi makar bio fb status?
Drinski

#10 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by Drinski »

mozete prijaviti federalnom tuziocu
sumirprimus

#11 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by sumirprimus »

KatarinaKosaca wrote:

Nego, ako su onog momka iz Gradačca zvali na info razgovor radi fb statusa, šta je sa ovim? Valjda postoji neki zakon za pozive na ubojstva po nacionalnoj i vjerskoj osnovi makar bio fb status?
naravno poslije mene, ja sam u organizacionom odboru za docek regruta, sto dragovoljnih, sto dobrovoljnih... :D

drugi dio,a ne to sipa zove,a ona je ............ samo u tackicama... :skoljka:
JanuaryJones

#12 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by JanuaryJones »

KatarinaKosaca wrote:

Kome prijaviti, MUPu RSa? Ne pije vode jer oni takve štite. MUPu FBIH? Nemaju ovlasti da ikome išta ružno kažu a kamoli šta drugo. Činjenica da strukture RS negiraju genocid, zločine i same temelje manjeg entiteta = ne mogu im ništa i mogu širiti mržnju i lajati i prijetiti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by Truba »

sve hapsiti i kazne lupati
sumirprimus

#14 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by sumirprimus »

:lol: :lol: :lol: :lol:
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koja zabluda.
zigranje

#15 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by zigranje »

i te kako se moze boriti protiv ovih i ovakvih,
90% ovih sto laju protiv BIH primaju plate u federaciji, i zive od federacije
i nece im biti svejedno kad pocnu da im se objavljuju fotografije na javnom stubu srama,
znaju oni za klix, vrlo dobro , i prate ga

pored toga postoji i mogucnost pravne borbe protiv ovih i ovakvih, i za sad ja mislim da je i te kako u ovoj situaciji dobro okrenuti se upravo tome, pravnoj borbi.
naime sve su ovo likovi iz takozvane republike srpske, a ona ima zakon za ovakve slucajeve
znaci treba podnositi prijave policiji,
kakva god policija bila, ona mora reagovati na svaku prijavu, ali bas na svaku.

a ako ne reaguje onda tuziti onoga ko nije reagovao,

nacina ima, jos malo volje i ia da ih zaboli glava od lajanja na netu
luckylaka

#16 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by luckylaka »

zigranje wrote:i te kako se moze boriti protiv ovih i ovakvih,
90% ovih sto laju protiv BIH primaju plate u federaciji, i zive od federacije
i nece im biti svejedno kad pocnu da im se objavljuju fotografije na javnom stubu srama,
znaju oni za klix, vrlo dobro , i prate ga

pored toga postoji i mogucnost pravne borbe protiv ovih i ovakvih, i za sad ja mislim da je i te kako u ovoj situaciji dobro okrenuti se upravo tome, pravnoj borbi.
naime sve su ovo likovi iz takozvane republike srpske, a ona ima zakon za ovakve slucajeve
znaci treba podnositi prijave policiji,
kakva god policija bila, ona mora reagovati na svaku prijavu, ali bas na svaku.

a ako ne reaguje onda tuziti onoga ko nije reagovao,

nacina ima, jos malo volje i ia da ih zaboli glava od lajanja na netu
Upravo to ,samo prijave mupu,supu,sipi...a F.B. stranice prijavljivati.Sad neka nas desetak ovu gore sovinisticku stranicu prijavi,pa drugu,trecu nestace za cas.Inece ovi gore sto prijete su obicni mishevi jaki iza compa. u stvarnosti kada mu cvoku opalis upisa se u gace.
nOrMaLaC

#17 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by nOrMaLaC »

Imam jedno pitanje i volio bih dobiti odgovor na njega:

Svi znamo da je u Srebreničkom genocidu stradalo jako mnogo ljudi, iznad 8.000 vjerovatno. Znamo da su egzekucije vršene na livadama u blizini Jadra,
u Petkovcima, Branjevu Pilicima Novoj Kasabi i slično...

Mene zanima, zna li se otprilike koliko vojnika ima okrvljene ruke u ovom svirepom zločinu? Svi znamo da se sudi Mladiću i Karadžiću, ali gdje su oni "sitni" vojnici, koji su strijeljali i ubacivali bombe kroz prozore u Kravicama npr u julu 95 god?

Da li je iko od njih odgovarao, ko su ti ljudi, odakle su?
Znam da je nekoliko pripadnika škorpiona uhapšeno, ali nemoguće je da su samo oni učestvovali u ovom bolesnom poduhvatu?
smijesni_ste

#18 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by smijesni_ste »

Pogledaj ti face kod ovog iz OS-a...ovaj bi te u miru zbog 2 marke priklao, a kamoli u ratu :shock: :o
Šveđanin

#19 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by Šveđanin »

Problem je sto je mrznja postala mejnstrim, drustveno pozeljna. Imate takodje gomile fasistickih grupa po fejsbuku, sto antiislamskih, sto nacistickih i slicno. Ti ljudi su manjina, kriju se, znaju da ih prate i najcesce sa laznih profila pisu bljuvotine. U normalnom svijetu se tako postupa sa ludacima.
Dakle hejteri, otpaci od drustva, svi im okrenuli ledja, neostvarene osobe u pogledu obrazovanja, posla, porodice, koji za svoje probleme krive _______ (navedi nesto).

Sa RS i Srebrenicom ima razlike. Ovdje je problem sto je JEDAN NAROD zauzeo u VECINI takav stav. I javno ga ispoljava bez ikakvih problema. Dakle nista tajno, sve uredni porodicni ljudi sa slikama na profilima pisu kako treba repriza Srebrenice a zena, pretpostavljam majka sa 2 djece na profilu pise kako "balije treba vratiti u Tursku".... :cry: :(
Ja sam se prvi osvrnuo sta bolesnici sa SAFFa pisu, ali treba biti realan, ona stranica RS na fejsbuku je mnogo gora. Pazite vi ovo..
https://www.facebook.com/nasasvetinja

Najbitnije je nista ne generalizovati jer medju Srbima ITEKAKO ima dobrih pojedinaca koji ne zele neki novi rat, ljudi zeljnih pomirenja. I ludo je jedan milionski narod svesti na jednu recenicu kako su bolesni i slicno. Ali na ovakve stvari treba upozoriti i ova tema je dobra. Mozda se neko od njih i zapita.

Ako su nekoga cijeli zivot u brdima Kalinovika dojili pricom o "Bosnjacima sto prodase vjeru a i dalje drze kandilo u kuci i ponoci krijuci jedu svinjetinu" tesko da ga mi mozemo promjeniti. Ali upozoriti i iznijeti u javnost treba. Zbog javnog srama.. da vide kolege sa kojima radi ko je i sta je.. ako je bolestan od mrznje, to se mozda nece promjeniti, ali bar uticati da zbog posla, svoje porodice, egzistencije cuti i ne truje puno. Ovo naravno ne rijesava problem na duze staze.
luckylaka

#20 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by luckylaka »

Znam iz vlastitog iskustva da je vrlo gadna stvar kada ti neki portal,novine ili bilo ko drugi ovako javno objavi ime,prezime i jos ti sliku postavi.Nece se radovan qrciti vise.gadno je kada hodas carsijom a svjestan da si na crnoj listi tamo nekome.Dakle samo javno udarati po radovanu i slicnim
lajkujMe

#21 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by lajkujMe »

Javni sram je neefikasan i nedjelotvoran. Mozes njih 5 mozda objaviti a i to zavisi od drugih a ne od tebe.

U zapadnim zemljama a i u nasoj postoji pravni sistem gdje ti kao fizicko lice mozes najmanje prijaviti takve sa prikupljenim dokazima jer krse zakon. Medjutim zbog stanja u nasem sudstvu vrlo malo hajra ima od toga.
Mnogo bolje bi bilo samostalno naci takve osobe posebno one na nekim polozajima posebno kao ovaj sto je u oruzanim snagama, prikupiti dokaze i onda kao prvo na svakoj relevantnoj adresi prijaviti. Od sudova, drzavnim firmama u kojim rade, policiji i tako dalje. A u najboljem slucaju dici civilnu tuzbu. Protiv ovakvih se treba boriti svim raspolozivim silama, izbiti im pare iz dzepa, upropastiti ugled u firmi i jos bolje da popije otkaz, znaci kratko receno unistiti im zivot na miran i pravni nacin, a ne kao vi koji zivite u iluziji da objavom na ovom forumu dobijate nesto...

Najvaznije je biti dosadan i uporan da se pokrene nesto.

Medjutim 99,9% ljudi ovdje ce me sada ismijavati najvise zbog toga sto misle da to tako ne moze, da je to previse truda ulozeno itd Ali tako to ide i to je najbolji nacin, ne moramo svim ovakim ljudima zagorcati zivot. Ali 100 njih koji prodje lose ovako ce kao prvo dovesti do toga da ovoga manje bude zbog straha od posljedica a mnogi drugi ce skontati da to sto rade nije "cool" niti dobro moralno i ljudski.
mmaar

#22 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by mmaar »

dust in the wind wrote:

Image

Image

malo odvaratno govno od covjeka... kako ga neko ne nalema ne znam..sigurno na random mjestu cuti, a preko internet je mangup.

Alarmirati medije i izvrsiti pritisak da bar jedna geoncidna kreatura ostane bez posla koji placaju i zrtve Genocida i oni nad kojima bi kreatura sutra ponovo cinila genocid.
forest gump

#23 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by forest gump »

:thumbup: za temu.
mmaar

#24 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by mmaar »

mmaar wrote:
dust in the wind wrote:

Image

Image

Alarmirati medije i izvrsiti pritisak da bar jedna geoncidna kreatura ostane bez posla koji placaju i zrtve Genocida i oni nad kojima bi kreatura sutra ponovo cinila genocid.

Sad vidim tek ovo crvenim! :shock: :shock: :shock: "To Srbine, ubij zakolji da musliman ne postoji". Pripadnik Oruzanih snaga BiH. S ovim treba ici na sve adrese, od OSBiH i njihovih sluzbi do predstavnika NATO-a i drugih medjunarodnih institucij, vrsiti pritisak i na medije i kroz medije.
Sto je najstrasnije ovaj monstrum je vojno lice! :shock: :shock: :shock: :shock:
gospodja profiterka

#25 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci

Post by gospodja profiterka »

Ovu temu treba prebaciti na pdf Politika gdje će biti vidljivija.
Nisam sigurna da je podatak o pripadnosti OS BiH tačan, ali u svakom slučaju pozivam rukovodstvo Ministarstva odbrane i pripadnike ZŠ OS BiH da provjere istinitost ove informacije. Ukoliko je tačno da je ovaj idiot pripadnik Oružanih snaga, bit će lako na temelju važećih propisa izbaciti ga bez ikakvih prava i naknada. Nakon toga, na potezu je pravosudni sistem.
Rekavši to, sklona sam reći da bih mu radije zubima pregrizla vrat nego što bih ga sudski gonila.
Post Reply