Radovan i Lilika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kub lajkan

#1 Radovan i Lilika

Post by kub lajkan »

Ne znam da li mi je promaklo ili stvarno niko na Forumu nije pomenuo pisma koja je objavila SB u proslom broju. Radovan i zena mu u njega (po njenom tvrdjenju nemaju nikakvog kontakta vec ihi-hiiiiiii) ne samo da se dopisuju, nego tu ima s vremena na vrijeme i... khm-khm... tarabljenja, taslacine... ma znate vec... ebacina-je...

Nekako mi smrdi onaj njen poziv da se on preda... Cudno da se to desilo u isto vrijeme kad su ta pisma trebala da se objave. Karadzici su izgleda porodicno carevi pare i magle, tako da su ova dva dogadjaja po svoj prilici sinhronizovana. Tj. onaj cirkus sa njenom jadikovkom je mogao biti izveden da bi bacio u drugi plan objavljivanje tiha autenticnih pisama u kojim svasta nesto zanimljivog pise... A niko o tom ne prica...
Toozla

Post by Toozla »

....jos da mi je negdje procitati pisma.... :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Sitna cirilica, ne moze se ocr-ovati...
St.Germain

Post by St.Germain »

a koga normalnog interesuje ljubavna prepiska Hitlera i Eve Braun :roll:

sto se SB same tice...DNO DNA
jebo milosevicevu Politiku u njihovo najbolje doba. Davno su za mene prestale bit izvor informacija
digger

Post by digger »

Ne znam zasto ali sam skeptican oko informacija. Tesko je vjerovati da su se vidjali jer mora da je prate. Ne mogu da vjerujem da upotrebljavaju redovnu postu (nece Raso sve dok ne vidi marku sa svojim likom!). Znaci, kuriri nosili. Ako su kuriri prodali SB ta pisma, bolje bi bilo da su njega prodali za par miliona.

Sve je to nekako... shush-mush
SD-6

#6 Re: Radovan i Lilika

Post by SD-6 »

kub lajkan wrote:ne samo da se dopisuju, nego tu ima s vremena na vrijeme i... khm-khm... tarabljenja, taslacine... ma znate vec... ebacina-je...
...
jes' ga bacio na Rašinicu :D :D
SD-6

Post by SD-6 »

St.Germain wrote:
jebo milosevicevu Politiku u njihovo najbolje doba. Davno su za mene prestale bit izvor informacija
:shock:
St.Germain

Post by St.Germain »

SD-6 wrote:
St.Germain wrote:
:shock:
nikada i nigdje kao izvor svojih informacija nisam naveo SB, a tu sam vec skoro 3 godine, pa ne znam cemu cudjenje
kub lajkan

Post by kub lajkan »

digger wrote:Ne znam zasto ali sam skeptican oko informacija. Tesko je vjerovati da su se vidjali jer mora da je prate. Ne mogu da vjerujem da upotrebljavaju redovnu postu (nece Raso sve dok ne vidi marku sa svojim likom!). Znaci, kuriri nosili. Ako su kuriri prodali SB ta pisma, bolje bi bilo da su njega prodali za par miliona.

Sve je to nekako... shush-mush

Ima jedan detalj "koji cijeloj prici daje cudan tok" :D

Pomenuto je da je rijec o pismima koja su zaplijenjena u nekoj od EUFOR-ovih premetacina na Palama.

Kad se ta cinjenica udruzi sa sadrzajem pisama (dosta nekih sitnih, siroj publici nevaznih, porodicnih detalja) moze se sa velikom vjerovatnocom tvrditi da su autenticna.

Eh sad, kako je SB dosla do njih to je druga prica...
Post Reply