Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Moderator: anex
-
nonca
#1 Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Batka sam do danasnjeg dana volio i rado slusao, ali kako je mogao jutros onog lazovcinu i pokvarenog stvora Radoncica ugostiti, DEFINITIVNO je Batko pricajuci sa Fahrom favorizovao njegov ulazak u politiku, i slusaocima Radoncica predstavio kao nekog ko ce nam stvarno donijeti dobro....BLJAK!!!
nikad ga vise necu slusati,
a nisam znao da Fahro ne zna izgovoriti RRRR kao i Seselj....
ODRON!!!
sve dobre stvari postaju lose, vrline postaju mane---Radoncic Rules!
ODRON!!!
- Adriatic
#2 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Loš zubar, lož glumac, loš scenarist, loš humorist......
Zašto se ovaj Batko vrti na 150 radio i TV stanica, da mi je znati.
-
bogumil-8
#3 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Kad porasteš, ili kako naš narod kaže: kad postaneš čovjek, kazat će ti se samo!Adriatic wrote:Zašto se ovaj Batko vrti na 150 radio i TV stanica, da mi je znati.
"Uvalni ured" (a ne ovalni ured) - zaslužuje sve pohvale (pa i za gostovanje Fahrudina Radončića).
- ultima_palabra
#4 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Ništa loše ne vidim u samom gostovanju, ako se postave prava pitanja
Poznavajući Batka, sumnjam da je tako bilo 
- Adriatic
#5 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Sinko dragi, imam malo više godina nego što ti i pretpostavljaš.bogumil-8 wrote:Kad porasteš, ili kako naš narod kaže: kad postaneš čovjek, kazat će ti se samo!Adriatic wrote:Zašto se ovaj Batko vrti na 150 radio i TV stanica, da mi je znati.
"Uvalni ured" (a ne ovalni ured) - zaslužuje sve pohvale (pa i za gostovanje Fahrudina Radončića).
Imaš li još koji "argument" osim moje visine, starosti i da nisam čovjek?
Gledaj ti Fahru i Batka i ne petljaj se u diskusije odraslih.
-
bogumil-8
#6 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
@ultima_palabra, Batko bio bolji (nego inače, "za izložbe" je), čitav sat vremena dobro osmišljen (pripremljen, raznovrstan, lijepo složeno i bez primjedbi) i kvalitetno realizovan. Batko je dobro "pazio" šta Radončić govori.
Usput, za moderatore: Promijenite naslov ranije postavljene teme (.."sereš dugo , a mogao bi kratko"), a ovu potpuno pobrisati.
@Adriatik, pa odrasti već jednom (ako imaš dosta godina). Ako Batko "digne na noge" Grude, Pale, Banjaluku, ..., pa valjda bi ti trebalo biti jasno zašto je slušan u cijelom regionu! Znaš li rastumačiti pojam "pozitivne vibracije"?!
Usput, za moderatore: Promijenite naslov ranije postavljene teme (.."sereš dugo , a mogao bi kratko"), a ovu potpuno pobrisati.
@Adriatik, pa odrasti već jednom (ako imaš dosta godina). Ako Batko "digne na noge" Grude, Pale, Banjaluku, ..., pa valjda bi ti trebalo biti jasno zašto je slušan u cijelom regionu! Znaš li rastumačiti pojam "pozitivne vibracije"?!
- Gusztav
#7 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Zašto se ti negdje ne "vrtiš"? Izgleda da ti je forum jedino mjesto gdje se ti "vrtiš".Adriatic wrote:Loš zubar, lož glumac, loš scenarist, loš humorist......
Ako ništa Batko je svojim ličnim angažmanom pomogao da se spasi nekoliko mladih života.
A ti?
-
bogumil-8
#8 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Nije "nekoliko", već su desetine. Kada sam pred Novu godinu vidio da je Banjaluka za samo jedan dan skupila pomoć za spas života ..("balije") onda sam vidio da je Batko bolji propagator zajedničkog života (i u dobru i u zlu) nego bilo koji predsjenik "parlamentarne stranke"!Gusztav wrote:Ako ništa Batko je svojim ličnim angažmanom pomogao da se spasi nekoliko mladih života.
- Lekler
#9 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Fahro Radoncic utemeljeni kokuz 
- Gusztav
#10 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Ne, to nije dovoljno za ljude, koji vjerovatno ništa u životu nisu značajno uradili (iako imaju malo više godina).bogumil-8 wrote:Nije "nekoliko", već su desetine. Kada sam pred Novu godinu vidio da je Banjaluka za samo jedan dan skupila pomoć za spas života ..("balije") onda sam vidio da je Batko bolji propagator zajedničkog života (i u dobru i u zlu) nego bilo koji predsjenik "parlamentarne stranke"!Gusztav wrote:Ako ništa Batko je svojim ličnim angažmanom pomogao da se spasi nekoliko mladih života.
Njima je dovoljno da vide nekoga koga oni lično ne vole i da bude sve BLJAK...............
a usput drugima serviraju i nameću svoje subjektivno mišljenje.
Kome se ne gleda Batko, Fahro ili bilo ko drugi - ima još TV kanala.
-
zonbirile
#11 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
-----------------------------------------------------nonca wrote:Batka sam do danasnjeg dana volio i rado slusao, ali kako je mogao jutros onog lazovcinu i pokvarenog stvora Radoncica ugostiti, DEFINITIVNO je Batko pricajuci sa Fahrom favorizovao njegov ulazak u politiku, i slusaocima Radoncica predstavio kao nekog ko ce nam stvarno donijeti dobro....BLJAK!!!
ODRON!!!
RRRRRRRRRRRrr mu prešlo od šefa Mile Đukanovića,izgleda u KOS nisi mogao bez govorne mane.
-
bogumil-8
#12 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Ne reci "bez mane" već reci "bez mahane"! Ovaj put je Radončić "ubo" na prava pitanja potrebe političkog djelovanja protiv postojeće vlasti (Batko to nije morao govoriti, uglavnom je pustio Fahru da to kaže u njegovo ime).
Međutim, ovima što smeta FTV, Oslobođenje, BHdani, ..., Dragan Lukač, Dragan Vikić, Duška Jurišić, i ostali "ćafiri" (Zlatko, Bakir, Senad,.., Marko Vešović, Dubravko Lovrenović,...), oni su i protiv ovakvog sadržaja emisije "Udri muški" (pa i protiv Batka)!
Međutim, ovima što smeta FTV, Oslobođenje, BHdani, ..., Dragan Lukač, Dragan Vikić, Duška Jurišić, i ostali "ćafiri" (Zlatko, Bakir, Senad,.., Marko Vešović, Dubravko Lovrenović,...), oni su i protiv ovakvog sadržaja emisije "Udri muški" (pa i protiv Batka)!
-
zonbirile
#13 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
@bogumil-8
batkova greška,što nije ništa uplatio za Kovače,znaš ono zavrne svakog po malo i bar sto joja.
batkova greška,što nije ništa uplatio za Kovače,znaš ono zavrne svakog po malo i bar sto joja.
- Control panel
#14 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
citao sam negdje da batko hoce da formira stranku. ma nema potrebe da se zamara, neka fino potpise pristupnicu kod scepe.
batko smajlikojipovraca
batko smajlikojipovraca
- Vragolan
#15 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
bravo bogumilebogumil-8 wrote:Ne reci "bez mane" već reci "bez mahane"! Ovaj put je Radončić "ubo" na prava pitanja potrebe političkog djelovanja protiv postojeće vlasti (Batko to nije morao govoriti, uglavnom je pustio Fahru da to kaže u njegovo ime).
ti si pravi patriota
-
brucos7
#16 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Ne mogu da vjerujem da je Batko zovnuo onog kriminalca u emisuju. Pih!
-
nonca
#17 Re: Radojica-Radoncic gost kod Batka u ovalnom uredu
Radoncic je LAZOV, POKVAREN COVJEK!
i sa takvim postenjacina Batko ne bi smio ni kafu da popije! Batko sto spasava djecije zivote - SVAKA MU CAST!
ali to nema nikakve veze s tim sto je promovisao jutros radoncica, koji je pravi pljackas i otimac, svoje glasove na izborima ce dobiti ucjenama:
pitajte zaposlenike Avaza sta im je naredjeno za koga da oni i njihove porodice, glasaju,inace dobijaju OTKAZ s posla.
a druga metoda je: javna je tajna po sarajevu da svi koji su pristupili njegovoj stranci rade ISKLJUCIVO za pare, za platu, a drugi krug pristalica cine naivne ovce koje dzabe rade u toj stranci, njih ce svi samo da iskoriste.
rahmetli AlijaIzetbegovic, koji nam je u selamet ostavio izrod i djubre od sina Bakira, koji je okorjeli kriminalac (a babo Alija je znao da mu sin po sarajevu sve pokrade,sve je pustio) i radoncic su jedan tim, pokrali su sve posle rata, ako dodju na vlast, albanija ce biti nasa obecana zemlja.
i sa takvim postenjacina Batko ne bi smio ni kafu da popije! Batko sto spasava djecije zivote - SVAKA MU CAST!
ali to nema nikakve veze s tim sto je promovisao jutros radoncica, koji je pravi pljackas i otimac, svoje glasove na izborima ce dobiti ucjenama:
pitajte zaposlenike Avaza sta im je naredjeno za koga da oni i njihove porodice, glasaju,inace dobijaju OTKAZ s posla.
a druga metoda je: javna je tajna po sarajevu da svi koji su pristupili njegovoj stranci rade ISKLJUCIVO za pare, za platu, a drugi krug pristalica cine naivne ovce koje dzabe rade u toj stranci, njih ce svi samo da iskoriste.
rahmetli AlijaIzetbegovic, koji nam je u selamet ostavio izrod i djubre od sina Bakira, koji je okorjeli kriminalac (a babo Alija je znao da mu sin po sarajevu sve pokrade,sve je pustio) i radoncic su jedan tim, pokrali su sve posle rata, ako dodju na vlast, albanija ce biti nasa obecana zemlja.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status