Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
dollsica

#1 Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by dollsica »

Rado bih udomila (PRIMIlA NA POKLON ) jednog malog psica patuljaste vrste.Volim male cukice i dobro cu se brinuti o njemu.
amelino

#2 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by amelino »

Ove 3 bebe i njihova mama su mali psi, kao i 'amidja' :-) S'tim da majka i amidja imaju od 1,5-2godine ali boljeg , pametnijeg, vjernijeg, privrzenijeg , zahvalnijeg i poslusnijeg ne bi mogla pozeljeti :)

Evo slike pa pogledaj , ako zelis udomiti jednog psa spasenog iz uzasa onda se odluci na jednog od ovih , jer odgovaraju tvojim zeljama:)

Image

Sa majkom ( majka je teska 7,2kg, toliko su teski i pekinezeri )

Image

Prije 15dana, sada vec gledaju i jedu sami, za 10dana ce moci primiti i vakcinu:

Image

Image
amelino

#3 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by amelino »

Amidja :) (Ima oko 5-6kg)...Od stresa i uzasnog zivota ima mrenu na lijevom oku - dobro vidi ne brini i fali mu jedan zub i nekoliko mu je polomljeno na donjoj vilici, razlog vise da se odlucis za njega jer mu treba dosta paznje, mazenja i ljubavi, kao i njege :) Pas za pozeliti!!

Image

Bio je jako uplasen kada smo ga spasili:

Image
xXxgtnxXx

#4 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by xXxgtnxXx »

amelinho svaka ti cast.... :mrgreen:
dollsica

#5 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by dollsica »

ovo ce dosta narasti.meni treba mali cuko.nesto ko maltezer ili bijeli pekinezer.oni su patuljastog rasta
alica.k

#6 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by alica.k »

kako ce narast, kad vidi kolipacna im je mama? a ovaj zadnji je toliki koliki je, nece vise rast...

baj d vej, to sto ti trazis na poklon, velike se pare daju za te pse. maltezer je 800KM (i jos uvijek je sumnjivog porijekla i gena), a bijelih pekinezera ima cca 3 u citavom sarajevu (ne vjeruj mi na rijec, ovo sam lupila da ti ilustriram koliko su rijetki - i skupi!)
IlijaLadin

#7 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by IlijaLadin »

Mislim dolsice da je ovo rješenje.
Da se razumijemo, i ja bih, ako ima neko da da Lenovo x300, onako mali, na poklon.

I bez toga, cuke su stvarno simpa, još kad bi se neko o njim abrinuo da zasjaju...

Pzz
ajsela

#8 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by ajsela »

dollsica wrote:ovo ce dosta narasti.meni treba mali cuko.nesto ko maltezer ili bijeli pekinezer.oni su patuljastog rasta

Sve je to ok, ti imas svoje zelje, ali mozes li mi samo objasniti zasto bas bijeli pekinezer?? Ako vec zelis psa na poklon manjeg rasta nemoguce da samo maltezer i bijeli pekinezer ne rastu i ostaju mali??? Smedji pekinezer naraste vise????
Mislim da ove svoje zelje trebas iznjeti u radnji gdje se prodaju psi kakve trazis!
miroslav76

#9 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by miroslav76 »

Ovako ce jednog dana biti iza resetaka sa IZBULJENIM OCIMA/kao ovaj mali psic na slici/,svi oni koji budu ubilaji i maltretirali zivotinje,a u paklu ce goreti i biti vjecno u raljama psecim....hehe :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: i nece biti tamo Amele,nego ovaj chiko :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Amazonka27

#10 Re: Rado bih udomila (PRIMILA NA POKLON ) jednog malog psica

Post by Amazonka27 »

c c c c c c c c c
Locked