p.s Ako moze da mi preporucite jos veterinara za pse i mace ?
Hvala
Moderator: anex
Hvala mnogo... ako moze jos neko da kazeMee wrote:Ima Svijet LJubimaca u Kolodvorskoj kod restorana Via Del Corso, ima Zoo Centar na grbavici kod skretanja za Vraca, i ima ova mala radnja u Radicevoj.... ima ih jos ali ja znam da ove 3 imaju dobar asortiman
Za veterinara, ja najtoplije preporucujem Amara Popovica, Andreja Krasnog (Vetlife) i to ti je to, po mom skromnom znanju. Ima nedgje tema na forumu o veterinarima, pa pogledaj malo i to...
xXxgtnxXx wrote:Hvala mnogo... ako moze jos neko da kazeMee wrote:Ima Svijet LJubimaca u Kolodvorskoj kod restorana Via Del Corso, ima Zoo Centar na grbavici kod skretanja za Vraca, i ima ova mala radnja u Radicevoj.... ima ih jos ali ja znam da ove 3 imaju dobar asortiman
Za veterinara, ja najtoplije preporucujem Amara Popovica, Andreja Krasnog (Vetlife) i to ti je to, po mom skromnom znanju. Ima nedgje tema na forumu o veterinarima, pa pogledaj malo i to...
p.s koliko se dnevno najvise moze tema napisati ?
Ja bih ti posavjetovala dobru četku za mačke.Pogledaj na guglu furminator :Jaguar84 wrote:Da ne otvaram novu temu bezveze ....jedno pitanje:
Maca mi se u zadnje vrijeme nenormalno linja,ostavlja za sobom dlakavi trag gdje god da sjedne,legne.Prije nije imala taj problem ali vec neka 3-4 mjeseca užas.....Neki su mi preporučili Royal Canin hranu ali to nije pomoglo,ima li neko neki dobar savjet?Hvala unaprijed!
Podapisujem sve!Mee wrote:Ima Svijet LJubimaca u Kolodvorskoj kod restorana Via Del Corso, ima Zoo Centar na grbavici kod skretanja za Vraca, i ima ova mala radnja u Radicevoj.... ima ih jos ali ja znam da ove 3 imaju dobar asortiman
Ti,kako ti zoveš terinatori,su najbolje četke za mačke i pseJaguar84 wrote:Eh sad pa imam neku cetku(sa jedne strane sitne zice a sa druge kao normalna cetka )ali ne pomaze,mozes je satima cetkati ali opet isto...eh sad neznam mozda bi ovaj "terminator"pomogao.....hvala ti u svakom slucaju
Jaguar84 wrote:Eh sad pa imam neku cetku(sa jedne strane sitne zice a sa druge kao normalna cetka )ali ne pomaze,mozes je satima cetkati ali opet isto...eh sad neznam mozda bi ovaj "terminator"pomogao.....hvala ti u svakom slucaju
Ako budeš išao na ljetovanje u Hr,svrati do Pet Centra i tamo potraži mambonator ,to je Hrvatska verzija furminatoraJaguar84 wrote:Eh terminatora u Sarajevu nema.....ako ima neko od vas dobrih ljudi da donese ili posalje ja cu da platim duplo.....isto tako ako postoji neko drugo rjesenje bujrum!Ah da macka je kratkodlaka......
Apsolutno ljudi popljuvali mambonator u HR (ima tema na forum.hr) slomi se drska, ne radi sta treba. E-bay pa furminator ili ko bude dolazio...Baby wrote:Ako budeš išao na ljetovanje u Hr,svrati do Pet Centra i tamo potraži mambonator ,to je Hrvatska verzija furminatoraJaguar84 wrote:Eh terminatora u Sarajevu nema.....ako ima neko od vas dobrih ljudi da donese ili posalje ja cu da platim duplo.....isto tako ako postoji neko drugo rjesenje bujrum!Ah da macka je kratkodlaka......![]()
A pravo da ti kažem,u Sarajevu nema pola stvari kupiti ,počevši od hrane pa nadalje
Mustafa Mrkulić.Po meni jedini veterinar sa kojim imam dobra iskustva.*miara* wrote:zna li iko kako se zove onaj veterinar u alipasinoj? bi mi ofirno pitati ga nakon sto sam 4 puta bila kod njega
Baby wrote:Mustafa Mrkulić.Po meni jedini veterinar sa kojim imam dobra iskustva.*miara* wrote:zna li iko kako se zove onaj veterinar u alipasinoj? bi mi ofirno pitati ga nakon sto sam 4 puta bila kod njega
Mee wrote:Ima Svijet LJubimaca u Kolodvorskoj kod restorana Via Del Corso, ima Zoo Centar na grbavici kod skretanja za Vraca, i ima ova mala radnja u Radicevoj.... ima ih jos ali ja znam da ove 3 imaju dobar asortiman
Baby wrote:Nije Mustafa mladiMustafa je stariji,onako "duže" sijede kose.
Slažem seSummertime wrote:moj pas (cudo o pameti i zdravlja) ima 18 g, prezivjeo rat jeo sta i mi, i samo od zivotinja pravite debile s tim cetkicama za zube, dzempercicima, extra kvalitetnom hranom i sl.!!!
I moji psi, naravno to nije zacinjeno, premasno i sl.Baby wrote:Slažem seSummertime wrote:moj pas (cudo o pameti i zdravlja) ima 18 g, prezivjeo rat jeo sta i mi, i samo od zivotinja pravite debile s tim cetkicama za zube, dzempercicima, extra kvalitetnom hranom i sl.!!!Moj pas većinom jede kuhano,meso,kupus,piletina,riža itd.