Radni stol za racunar podesiv po visini?
Moderator: Benq
- fole13
#1 Radni stol za racunar podesiv po visini?
Gdje u Sarajevu mogu uzeti radni stol podesiv po visini? Mislim na stojece stolove. Ubi me sjedenje za racunarom pa zelim da radim stojeci 
- aditon
#2 Re: Radni stol za racunar podesiv po visini?
kupi laptop pa ga postavi tamo gdje ne moraš sjediti
-
nightvision
#3 Re: Radni stol za racunar podesiv po visini?
betonski blok 15-ska kosta 70 'feninga po komadu, najjeftinije rjesenje, podbaci pod sto i samo redaj u visinu koliko ti treba. po zelji mozes i zamalterisat'.
- hekaton
#4 Re: Radni stol za racunar podesiv po visini?
U sarajevu nigdje koliko ja znam.
Probaj pitati na temu "Gdje u Sa..." ili skokni do u Ikeu u Zagreb.
Mozda ti je najbolja opcija da ga uz pomoc nekog stolara sam napravis.
vjerujem da ne trazis stol koji bi uz pomoc elektromotora podesavao na odgovarajucu visinu
EDIT: Mozda kod njih mozes da narucis.
http://frogster.rs/
Probaj pitati na temu "Gdje u Sa..." ili skokni do u Ikeu u Zagreb.
Mozda ti je najbolja opcija da ga uz pomoc nekog stolara sam napravis.
vjerujem da ne trazis stol koji bi uz pomoc elektromotora podesavao na odgovarajucu visinu
EDIT: Mozda kod njih mozes da narucis.
http://frogster.rs/
- ferratilis
#5 Re: Radni stol za racunar podesiv po visini?
Imam poznanika koji je prije par godina sam napravio takav stol. Monitor je fiksirao na zid, kupio L nosace za stalazu i na to stavio mis i tastaturu i na pod centralnu. Nakon par sedmica se vratio na standardni stol jer nije mogao izdrzati bol u stopalima i zuljeve od stojanja 
Nek ti bude jasno da time nista ne dobijas, samo bol u ledjima mijenjas za bol u stopalima i potencijalne zuljeve. Dobro se raspitaj prije nego se odlucis za to.
Ako vec zelis takav stol, mislim da su ti L nosaci najbolje rjesenje, barem dok Ikea ne dodje do nas
Nek ti bude jasno da time nista ne dobijas, samo bol u ledjima mijenjas za bol u stopalima i potencijalne zuljeve. Dobro se raspitaj prije nego se odlucis za to.
Ako vec zelis takav stol, mislim da su ti L nosaci najbolje rjesenje, barem dok Ikea ne dodje do nas