Radmanović negira genocid!

seln

Post by seln »

_BosanaC wrote:A ako nisi musliman ne boris se za BiH?
Jok...ako nisi BOSNJAK...Musliman je stari model.
*mima*

Post by *mima* »

Tako ispada ........na zalost.
seln

Post by seln »

allnighter wrote:čast mi je da se borim za BiH...
....po forumima.
allnighter

Post by allnighter »

rijetki su ti takvi .da je kojim slučajem ivo miro jović član predsjedništva, garant bi i on bio protiv takve odluke, ali srećom Željko je jedan od tih rijetkih.. Ali mislim da je to svima poznato.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

allnighter wrote:
rijetki su ti takvi .da je kojim slučajem ivo miro jović član predsjedništva, garant bi i on bio protiv takve odluke, ali srećom Željko je jedan od tih rijetkih.. Ali mislim da je to svima poznato.
Rijetki su u svemu razlog da se ne generalizuje bilo sta. Kao sto svi Srbi nisu cetnici i svi Hrvati ustase tako brate ni svi muslimani se ne bore za BiH.
allnighter

Post by allnighter »

Borba za BiH nema veze sa mržnjom drugih. Kad neki od predstavnika srpskog ili hrvatskog naroda počne da priča pozitivno o BiH ja ću biti zadovoljan i neću imati potrebe da pišem po forumima o ovakvim stvarima.
Svjest bošnjaka je svjesno srozana na minimum jer nemamo prave predstavnike i vođe.. ali doće i to vrijeme
_BosanaC

Post by _BosanaC »

allnighter wrote:Borba za BiH nema veze sa mržnjom drugih. Kad neki od predstavnika srpskog ili hrvatskog naroda počne da priča pozitivno o BiH ja ću biti zadovoljan i neću imati potrebe da pišem po forumima o ovakvim stvarima.
Svjest bošnjaka je svjesno srozana na minimum jer nemamo prave predstavnike i vođe.. ali doće i to vrijeme
Borba za BiH upravo ima direktne veze sa mrznjom drugih. U ocima i jednih i drugih i trecih BiH je dobra samo ako je iskljucivo njihova i krojena iskljucivo po njihovoj mjeri, a rijec kompromis se spominje samo kada se prica o ideji koju su predlozili jedni a nisu prihvatili drugi ili treci... I tako u krug, vec petnaest godina.
seln

Post by seln »

allnighter wrote:Borba za BiH nema veze sa mržnjom drugih. Kad neki od predstavnika srpskog ili hrvatskog naroda počne da priča pozitivno o BiH ja ću biti zadovoljan i neću imati potrebe da pišem po forumima o ovakvim stvarima.
Ma ja.....sta bi ovce bez vodje....
allnighter

Post by allnighter »

seka wrote:
nemojte nam jos vise vodja :? zivota vam.
mislim na političke vođe i predstavnike. ne želim ničiju dominaciju u BiH ali u svakom slučaju ravnopravnost. e i za tu ravnopravnost se treba boriti, čak i bošnjački narod koji je u ogromnoj većini, mora da se bori za ravnopravnost i da je održava.
allnighter

Post by allnighter »

Dobro, nakon što smo utvrdili da je seln četnički peder, mogli bi nastaviti dalje sa forumom.. da se vratimo na temu.

moje pitanje je bilo postoji li mogućnost tužbe protiv N. Radmanovića zbog negiranja genocida?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

allnighter wrote:Dobro, nakon što smo utvrdili da je seln četnički peder, mogli bi nastaviti dalje sa forumom.. da se vratimo na temu.

moje pitanje je bilo postoji li mogućnost tužbe protiv N. Radmanovića zbog negiranja genocida?
Ne znam za Radmanovića, ali znam da ti za ovo ne gine banana.

Bilo bi lijepo da si prethodno procitao uslove koristenja foruma:

http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html

i

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=33901
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

allnighter wrote:
seln wrote:
daduli_sa wrote: Dostojan Avaza ili ne, cinjenica se ne mijenja - sta uciniti protiv Radmanovica koji je bio protiv ovakve jedne stvari? Kao da bi ta neka nasa rezolucija ili sta vec ima asvrhe, ali svejedno...
O tome i pricamo...nije Radmanovic negirao genocid, niti je uopste o tome bila prica.
Radmanovic je bio protiv zakljucka predsjednistva, smatrajuci da to uopste ne spada u njihove kompetencije. Druga stvar sto je to vjerovatno servilnost prema Velikom Bratu, ali o negiranju genocida nema govora.
Ali naslov je, onako,.....pravo Avazov.
Ti razmišljaš kao Bošnjaci početkom 1992
Ti razmišljaš kao Srbi od 1987 pa naovamo
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

allnighter wrote:Dobro, nakon što smo utvrdili da je seln četnički peder,
:lol: :lol: :lol:

hehe, jebote odakle dolaze ovakvi likovi?! :?
texel

Post by texel »

jeza u ledja wrote:
allnighter wrote:Dobro, nakon što smo utvrdili da je seln četnički peder,
:lol: :lol: :lol:

hehe, jebote odakle dolaze ovakvi likovi?! :?
sigurno ne iz RS-a
Post Reply