RADIONICE ZA DJECU
-
triple mama
#1 RADIONICE ZA DJECU
Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
- Sephora
#2 Re: RADIONICE ZA DJECU
Pa vjerovatno da ima ...ali za djecu tog uzrasta sumnjam da ce dati u ruke igle i konce...
- Visok Pritisak
#3 Re: RADIONICE ZA DJECU
Jab predlozio da ti to posaljes u kinu, tajland, indoneziju, tamo cjene i obucavaju djecu tog uzrasta da si prosivaju prstetriple mama wrote:Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
-
triple mama
#4 Re: RADIONICE ZA DJECU
Visok Pritisak wrote:Jab predlozio da ti to posaljes u kinu, tajland, indoneziju, tamo cjene i obucavaju djecu tog uzrasta da si prosivaju prstetriple mama wrote:Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
hahah katastrofa, kakav crni humor
iko?
-
Juni
#5 Re: RADIONICE ZA DJECU
Bila je workshophana i za djecu i odrasle, ima grupa na FB, ali cini mi se da su nesto slabo aktivni u posljednje vrijeme.triple mama wrote:Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?