RADIONICE ZA DJECU

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triple mama

#1 RADIONICE ZA DJECU

Post by triple mama »

Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
Sephora

#2 Re: RADIONICE ZA DJECU

Post by Sephora »

Pa vjerovatno da ima ...ali za djecu tog uzrasta sumnjam da ce dati u ruke igle i konce...
Visok Pritisak

#3 Re: RADIONICE ZA DJECU

Post by Visok Pritisak »

triple mama wrote:Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
Jab predlozio da ti to posaljes u kinu, tajland, indoneziju, tamo cjene i obucavaju djecu tog uzrasta da si prosivaju prste :lol:
triple mama

#4 Re: RADIONICE ZA DJECU

Post by triple mama »

Visok Pritisak wrote:
triple mama wrote:Moja kci ima 5,5 gdina i ima zelju nauciti sivati...zna li neko iam li u sarajevu neka radionica tog tipa, da djecu uce da sama prave lutkice od krpica, da se nauce koristiti iglom i koncem ili od papira i kartona npr. zivotinje i sl?
Jab predlozio da ti to posaljes u kinu, tajland, indoneziju, tamo cjene i obucavaju djecu tog uzrasta da si prosivaju prste :lol:

hahah katastrofa, kakav crni humor :-) ...mozda sam se pogresno izrazila ili u momentu se ponašala kao 'nezasitna majka'...svjesna sam da ne moze sa 5-6 godina šiti, ali eto neki kreativni rad bio bi poželjan (rad sa papirom, kolaž papirom, kartonom...)

iko?
Juni

#5 Re: RADIONICE ZA DJECU

Post by Juni »

Bila je workshophana i za djecu i odrasle, ima grupa na FB, ali cini mi se da su nesto slabo aktivni u posljednje vrijeme.
Post Reply