Hvala unaprijed
Btw, nisam iz SA tako da mi niej usput, ako mi kazete otidji sada do Studentske.
To da se isplati i to, vec "znam" i utjecalo je na moju odluku jos davno. Nego me sada zanima konkretno, prijemni ili samo ocjene, koliki je odaziv itd. .starii wrote:isplati ti se studirati,deficitaran kadar,posao mozes naci i u privatnom i drzavnom sektoru...
Bitno je da znas napisati bar pravilo ime smjera. Nije radiJologija.genijalnium wrote:Ima li tko da studira radijologiju u sarajevu, pa da mi da kakve korisne informacije. Na sajtu fakulteta nista konkretno ne pise kao ni u prirucniku od prosle godine ( koji sam jedva nabavio ), isto tako sam prije 3 tjedna otisao bio do studentske sluzbe, gdje mi isto tako nisu mogli dati nikakvih konkretnih informacija, osim d aprosle godine nije bilo prijemnog. No kako je bilo prije dvije godine, jel prosle godien bilo puno prijavljenih za upis, jel problem ako s eupisujem sa tehnickom skolom ( gradjevinska, znam kikso sam prije 4 godine, stas sad?). Ako sam nesto zaboravio a mislite da je bitno pisite.
Hvala unaprijed!
Btw, nisam iz SA tako da mi niej usput, ako mi kazete otidji sada do Studentske.
Glupa navika u tipkanju, kako sam sviju zafrkavao s avijon i idijot i eto nastade navika :/EliasVeskot wrote:Bitno je da znas napisati bar pravilo ime smjera. Nije radiJologija.genijalnium wrote:Ima li tko da studira radijologiju u sarajevu, pa da mi da kakve korisne informacije. Na sajtu fakulteta nista konkretno ne pise kao ni u prirucniku od prosle godine ( koji sam jedva nabavio ), isto tako sam prije 3 tjedna otisao bio do studentske sluzbe, gdje mi isto tako nisu mogli dati nikakvih konkretnih informacija, osim d aprosle godine nije bilo prijemnog. No kako je bilo prije dvije godine, jel prosle godien bilo puno prijavljenih za upis, jel problem ako s eupisujem sa tehnickom skolom ( gradjevinska, znam kikso sam prije 4 godine, stas sad?). Ako sam nesto zaboravio a mislite da je bitno pisite.
Hvala unaprijed!
Btw, nisam iz SA tako da mi niej usput, ako mi kazete otidji sada do Studentske.vježbaj pravopis, to ti treba na svakom fakultetu
http://www.fzs.unsa.ba/fzs/index.php?op ... e&Itemid=1skaska wrote:Da li se polaže prijemni za upis na smjer radiologije i, ako se polaže, koji predmeti se polažu? Najljubaznije zahvaljujem na odgovoru!
skaska wrote:Da li se polaže prijemni za upis na smjer radiologije i, ako se polaže, koji predmeti se polažu? Najljubaznije zahvaljujem na odgovoru!
skaska wrote:Da li se na smjer radiologije mogu upisati učenici koji su pohađali npr.srednju ekonomsku školu? Hvala:)
Vernes_AMG wrote:skaska wrote:Da li se na smjer radiologije mogu upisati učenici koji su pohađali npr.srednju ekonomsku školu? Hvala:)
Naravno da moze , bilo koja srednja skola cetvrtog stepena
dakle, prijemni se ipak polaže:(??????Vernes_AMG wrote:heheh , pa bas i nije tako , osjetio sam to na svojoj kozi prosle godine. Obavjestenje za one koji zele studirati FZS , prijemni ove godine je Fizika , Hemija i Biologija , bez pripremne nastave , gimnazijsko gradivo. Nek' vam je Bog na pomoci