da li slusate "Centralni Zatvor" u radio izdanju na Radio202?
Meni je super emisija, vazda interesantne teme. Raja zove, svadjaju se, komentarisu, napadaju politicare, lopove i ostale
Kazu da radio izdanje Centralnog zatvora svaki dan slusa oko 20.000 ljudi, iako su ograniceni na Sarajevski Kanton + internet. Ja ih slusam preko neta, veze su im uzasne, treba mi nekad i po 10 minuta da se konektujem. Za razliku od ovih privatnih radio stanica kod kojih se bez problema konektujem.
Valjda sto je to drzavno, pa ne vode racuna toliko o svim detaljima, hehe. Ali to me ne odvraca da ih i dalje slusam svaki dan u 15:30, jer je to po meni jedna od najboljih Talk-Show emisija na radiju.
Sto se tice komentatora, nije se jednom desilo da oni citiraju upravo ovaj Sa-x forum. Znaci da nas citaju
Sto se tice ove raje koja zove u emisiju, ima tu nekih 10-15 osoba koje se svakodnevno javljaju, malo je to mozda monotono ali nadje se uvijek dovoljno i drugih osoba koje se rijedje jave, pa tako da se to sve ne pretvori u neko privatno mahalanje
Emisija je svakim radnim danom u 15:30 sati na 93.1 mhz FM, a na Netu ih je moguce poslusat preko ove adrese: rtsp://195.222.58.181:7070/broadcast/radio202.rm
Za ovo vam je potreban Realplayer.
Oficijelni sajt: http://radio202.ba/