radio - problem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sLLayer
#1 radio - problem
Juce sam mjenjao daljinsko zakljucavanje i pokvari mi se radio, tacnije ne znam da li je od tog daljinskog ili samo od sebe. Problem je u tome sto kad pojacam preko 30vol radio se automacki ugasi i upali opet, dok sam prije mogao pojacati do 50 i to mu je kao max. Sad nekad nece ni do 30 gasi se. Zna li neko do cega je problem? izvadio sam ovo daljinsko skroz ali radio se opet gasi, radio je neki sony bez usb-a
-
goran16v
#2 Re: radio - problem
Da nisi slucajno "+" pol za to daljinsko zakljucavanje uzimao sa instalacija za radio ili dok si je ugradjivao/skidao (vukao zice ispod kom. table itd isl) nisi oslabio kontakte za radio jer to lici na los napon?sLLayer wrote:Juce sam mjenjao daljinsko zakljucavanje i pokvari mi se radio, tacnije ne znam da li je od tog daljinskog ili samo od sebe. Problem je u tome sto kad pojacam preko 30vol radio se automacki ugasi i upali opet, dok sam prije mogao pojacati do 50 i to mu je kao max. Sad nekad nece ni do 30 gasi se. Zna li neko do cega je problem? izvadio sam ovo daljinsko skroz ali radio se opet gasi, radio je neki sony bez usb-a
-
sLLayer
#3 Re: radio - problem
jesam uzimao sam + sa radija, provjericu sutra napongoran16v wrote:Da nisi slucajno "+" pol za to daljinsko zakljucavanje uzimao sa instalacija za radio ili dok si je ugradjivao/skidao (vukao zice ispod kom. table itd isl) nisi oslabio kontakte za radio jer to lici na los napon?sLLayer wrote:Juce sam mjenjao daljinsko zakljucavanje i pokvari mi se radio, tacnije ne znam da li je od tog daljinskog ili samo od sebe. Problem je u tome sto kad pojacam preko 30vol radio se automacki ugasi i upali opet, dok sam prije mogao pojacati do 50 i to mu je kao max. Sad nekad nece ni do 30 gasi se. Zna li neko do cega je problem? izvadio sam ovo daljinsko skroz ali radio se opet gasi, radio je neki sony bez usb-a
- žulijan asanž
#4 Re: radio - problem
ja konto ti izgubio poso.....kao ono radio si , pa je sad problem jer više ne radiš... 
-
goran16v
#5 Re: radio - problem
Provjeri i po potrebi provuci novi + i masu za radio.sLLayer wrote:jesam uzimao sam + sa radija, provjericu sutra napongoran16v wrote:Da nisi slucajno "+" pol za to daljinsko zakljucavanje uzimao sa instalacija za radio ili dok si je ugradjivao/skidao (vukao zice ispod kom. table itd isl) nisi oslabio kontakte za radio jer to lici na los napon?sLLayer wrote:Juce sam mjenjao daljinsko zakljucavanje i pokvari mi se radio, tacnije ne znam da li je od tog daljinskog ili samo od sebe. Problem je u tome sto kad pojacam preko 30vol radio se automacki ugasi i upali opet, dok sam prije mogao pojacati do 50 i to mu je kao max. Sad nekad nece ni do 30 gasi se. Zna li neko do cega je problem? izvadio sam ovo daljinsko skroz ali radio se opet gasi, radio je neki sony bez usb-a