Radio Mir
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#1 Radio Mir
R.I.P. 31.10.2006
Jedna od boljih stanica na nasem prostoru. Thank you S-FOR - EUFOR.
Jedna od boljih stanica na nasem prostoru. Thank you S-FOR - EUFOR.
- manijak1
Biće da
nastupa nemir 
- nebojeplavo
R.I.P.
Jedina radio-stanica koju sam slušala još od studentskih dana, uvijek puno dobre muzike, malo priče i nikako onih glupih reklama.
Jedina radio-stanica koju sam slušala još od studentskih dana, uvijek puno dobre muzike, malo priče i nikako onih glupih reklama.
- taxi_driver
to ona stanica mir medjugorje?nadia wrote:Aaaa, uzas, pa primjetila sam da nema, ali sam mislila da je privremeno, uzas fakat..sad ne preostaje nista nego slusati RSG i slicne stanice koje imaju samo reklame, dosadne voditelje koji brbljaju bez kraja, i 20 pjesama koje vrte u krug....
- manijak1
Radio Q, RSGlive_the_life wrote:![]()
![]()
![]()
Sta sad slusati?????![]()
-
silence_is_sexy
mislim da ih ne treba zaliti. jer mislim da su isli po onoj staroj kud idiotskoj "mi smo ovdje samo zbog para, drugo nas ne zanima..."
sforova sekcija psy-ops je odlucila jos prosle godine da u okviru "kresanja" budjeta suspenduje gomilu aktivnosti koje su bile usmjerene na lokalno stanovnistvo i da se okrenu iskljucivo internim aktivnostima...
elem. koliko je meni poznato, radio miru tj. ljudima koji su by the way godinama, za relativno la posao, primali enormno visoke (at least za bosanske standarde) plate, je ponudjeno da nastavi sa radom na komercijalnim osnovama sto ocigledno nisu iskoristili... valjda nije bila tako obecavajuca finansijka situacija
na slican nacin je, tada UN-ovim novcem, osnovan i neko vrijeme vodjen studentski eFm radio ali tamo se nakon prestanka finansiranja od strane UN-a nije desio fajront vec su nastavili raditi i prezivjeli su do danas... koliko ja znam, iskljucivo na entuzijazmu par likova koji su dovoljno tvrdoglavi bili da izguraju "kad je bilo najteze".... (respect!)
mozda su meni informacije za rmir netacne... ispravite me ako grijesim. hvala unaprijed.
anyway. imate savrsenu varijantu koja je mnogo pametnija od radio mira i njihove retardirane politicke korektnosti
[url]mms://media.team.ba/RadioSarajevo[/url]
Radio Sarajevo (ex radio Zid)
trenutno najbolja radio stanica u gradu. provjereno
upravo ide emisija "podne sa elvisom" koju vodi elvis j kurtovich koji je ponovno u presmjesnom elementu...
sforova sekcija psy-ops je odlucila jos prosle godine da u okviru "kresanja" budjeta suspenduje gomilu aktivnosti koje su bile usmjerene na lokalno stanovnistvo i da se okrenu iskljucivo internim aktivnostima...
elem. koliko je meni poznato, radio miru tj. ljudima koji su by the way godinama, za relativno la posao, primali enormno visoke (at least za bosanske standarde) plate, je ponudjeno da nastavi sa radom na komercijalnim osnovama sto ocigledno nisu iskoristili... valjda nije bila tako obecavajuca finansijka situacija
na slican nacin je, tada UN-ovim novcem, osnovan i neko vrijeme vodjen studentski eFm radio ali tamo se nakon prestanka finansiranja od strane UN-a nije desio fajront vec su nastavili raditi i prezivjeli su do danas... koliko ja znam, iskljucivo na entuzijazmu par likova koji su dovoljno tvrdoglavi bili da izguraju "kad je bilo najteze".... (respect!)
mozda su meni informacije za rmir netacne... ispravite me ako grijesim. hvala unaprijed.
anyway. imate savrsenu varijantu koja je mnogo pametnija od radio mira i njihove retardirane politicke korektnosti
upravo ide emisija "podne sa elvisom" koju vodi elvis j kurtovich koji je ponovno u presmjesnom elementu...
- taxi_driver
silence_is_sexy wrote:mislim da ih ne treba zaliti. jer mislim da su isli po onoj staroj kud idiotskoj "mi smo ovdje samo zbog para, drugo nas ne zanima..."
elem. koliko je meni poznato, radio miru tj. ljudima koji su by the way godinama, za relativno la posao, primali enormno visoke (at least za bosanske standarde) plate, je ponudjeno da nastavi sa radom na komercijalnim osnovama sto ocigledno nisu iskoristili... valjda nije bila tako obecavajuca finansijka situacija![]()
imas li websajt ove stanice
-
silence_is_sexy
nemam... ne znam da li uopste imaju.
ovo je direktan link za stream koji sam dobio od nekoga mailom...
mislim da je sve jos u nekoj eksperimentalnoj fazi.. ali radi..
- sorge_sa
silence_is_sexy wrote:nemam... ne znam da li uopste imaju.
nemaju sajta, ja sam bas neki dan trazio,helem, silence hvala na ovom linku fercera, ja evo vec satak slusam, odmah je otis'o u Favorites
- taxi_driver
ma evo i ja slusam,ali link bi volio staviti na favorite.elem nejse zna li iko da li ovaj link mogu memorisati na wmp 11