RADIO I TV EMISIJE O KULTURI

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

prleitihi

Post by prleitihi »

rikardoreis wrote:Po cemu ovi neki likovi odredjuju necije zivote? Dobu dana kad neko pise komentar na forumu?
ko će mi uzeti dijagnozu? :D:D:D

da li sam poput idiota..ili poput patriota.. :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Ako misli nastaviti dovoditi goste pogledati curu iz Drugog formata koja to odlično radi.
Od svih uradaka koji se emitirau, Drugi format najčešće "pratim" i uvijek sebe prekoravam, kad odgledam D.F. zasto je cesce ne pogledam...gosti su samo takvi cudaci :D ali koji su certificirali svoje znanje po najvisim institucijama drustva, u zadnjoj je bio psihijatar, pa doktor nauka, milina ih slusati o erosu i sexu :D video igricama...ponekad pogledam po ure kulture...od nasih emisija slabo sta pogledam...Na TV moze doci svaTko :D pa cak i I, me and myself i od tada, ne cijenim bas nase emisije :D
Lisac

Post by Lisac »

malo je nedostajalo pa da budem pozitivno iznenadjen, chinjenicom da je doshlo do zheshceg sukoba mishjenja na na temi koja se bavi kulturom :shock: :D :D zamalo jer sam prvo otvorio zadnju stranu a nakon shto sam prochitao i prethodnih par vidio sam da je opet posrijedi sudaranje ega i sujeta koji se, opijeni svojim vlasititim silnim velichinama, teshko mogu slozhiti oko toga chija je dusha sitnija :D i chije je mishljenje manje vrijedno no ipak ne sasvim bezvrijedno jer nam nikada nije zhao potroshiti pljuvachku na isto :D
mene ni sedmica ni kultUra, iako im se omakne po koji "incident" kada su prilozi u pitanju, ne odushevljavaju, shto zbog frazeologije, shto zbog blijedih i ukocenih voditeljica koje i kada sa nekim razgovaraju uvijek imaju unaprijed pripremljena pitanja i nikada ali bash nikada ne slushaju odgovore :D lichno mi se najvishe dopala kuhinja (iako ni u njoj nije sve sjajno) ali to je valjda zato shto imam izopachen ukus (sad je in reci alternativan) :D :D

jazz vidim i ti si na sabahu izuzetno motivirana za rad :D :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

lišče..deder onu vašar taštine..ta je univerzalna.. :D:D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ja se lis, umjesto bljutave jutarnje kafe, nasladjujem povrijedjenim sujetama :D
Lisac

Post by Lisac »

neshto sam jutro "pisljiv" :D mrsko mi sublimirat' :D :D josh mrzhe rezimirat' i remizirat' :D :D
ja se lis, umjesto bljutave jutarnje kafe, nasladjujem povrijedjenim sujetama
kinky little pervert :D :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

prleitihi wrote:
rikardoreis wrote:Po cemu ovi neki likovi odredjuju necije zivote? Dobu dana kad neko pise komentar na forumu?

„Mi menjamo dan za noc...mi menjamo noc za dan...“ :)

Jok, bolan... jedina sigurna dijagnoza je da si nenaspavan :D Sve ostalo je u izmaglici...nagadjanja. :D
Jesil' jutros usto il odusto? :D
prleitihi

Post by prleitihi »

rikardoreis wrote:
prleitihi wrote:

„Mi menjamo dan za noc...mi menjamo noc za dan...“ :)

Jok, bolan... jedina sigurna dijagnoza je da si nenaspavan :D Sve ostalo je u izmaglici...nagadjanja. :D
Jesil' jutros usto il odusto? :D
nisam oka sklopio.. :D ..ne znam kako ću ljude na ulici pozdraviti.. :D :D :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Maja Cengic :roll: :roll: :roll: za nju treba posebna tema
Post Reply