Radari Sarajevo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
autoskolee
#1 Radari Sarajevo
zz
Nasao sam na bihamku spisak oko 6-7 radara je li to istina?
A i treba mi na mapi(slici) gdje se oni nalaze a ne spisak ako ko ima nek postavi hvala
Nasao sam na bihamku spisak oko 6-7 radara je li to istina?
A i treba mi na mapi(slici) gdje se oni nalaze a ne spisak ako ko ima nek postavi hvala
-
Emir92
#2 Re: Radari Sarajevo
Koliko znam stacionari radari na relacija Hadžići - Vijećnica su ti na sljedećim mjestima Binježevo (u oba pravca slika), Stup (pravac prema Ilidži), Televizija (pravac Ilidža), Otoka(pravac Vijećnica), Pofalići (pravac Vijećnica), Kampus (pravac Ilidža)...ako ima još gdje neka me neko nadopuni
I da ima na cesti kraj aerodrom stacionarnii, i na autoputu Sarajevo - Zenica

I da ima na cesti kraj aerodrom stacionarnii, i na autoputu Sarajevo - Zenica
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3 Re: Radari Sarajevo
Sta je sa onim u Titovoj na semaforu kod Banke?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4 Re: Radari Sarajevo
ukinut davno-nerentabilan....
- sparky
#5 Re: Radari Sarajevo
Ja bi radare postavio na svakih 75 metara u svakoj ulici u gradu.
-
autoskolee
#6 Re: Radari Sarajevo
A na ovom autoputu pored Ilidze ima li? Ili tek tamo kad sidjes sa autoputa kod onog restorana?
-
dgL_
#7 Re: Radari Sarajevo
a ja bi, iskreno, poskidao sve ove sto postoje (barem u Sarajevu i okolici) 99.9% populacije zna gdje se nalaze, smanji brzinu i to je to... eventualno neki dosljo moze da nasjedne... zaista bezze stoje, treba to prodat, eto para i platasparky wrote:Ja bi radare postavio na svakih 75 metara u svakoj ulici u gradu.
- sparky
#8 Re: Radari Sarajevo
bas zato sto znaju gdje su i uspore bi i stavio na svakih 75 metara.
-
Emir92
#9 Re: Radari Sarajevo
E ovako imaju obicaj stajati pred sami kraj autoputa skretanje za Aqua, kod Mujanica i skretanje za Vlakovo onda nekad znaju stajati kod Coca-Cole,u Sunjima to ti je izmedju Coca Cole i Binjezeva, u Binjezevu poslije radara znaju stojati i kod DP marketa(Benzinska Pumpa). E sad na brzoj cesti od Mostarskog prema Ilidzi stoje prije Petrol benziske pumpe sakriju se iza drveca, onda odmah poslije benzinske na uljevnoj traci stoje i u Blazuju na autobuskoj/zeljeznickoj stanici.autoskolee wrote:A na ovom autoputu pored Ilidze ima li? Ili tek tamo kad sidjes sa autoputa kod onog restorana?
Sto se tice starog puta prema Ilidzi znaju stojati kod crkve, kod Lade i sad im je obicaj prije semofora za OBI stajati preko puta pekare/kafane/restorana ne znam ni vlasnik vise sta drzi