Radar na autoputu Sa-Kakanj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
AbU_JamaL_MovE
#1 Radar na autoputu Sa-Kakanj
Pozdrav
treba mi informacija da li je negdje postavljena radarska kutija (sto slika prekoracenje brzine) na autoputu Sa-Kakanj (onaj dio koji je do sad napravljen)? Ako moze da mi neko odgovori ko redovno prolazi ovom relacijom.
Hvala
treba mi informacija da li je negdje postavljena radarska kutija (sto slika prekoracenje brzine) na autoputu Sa-Kakanj (onaj dio koji je do sad napravljen)? Ako moze da mi neko odgovori ko redovno prolazi ovom relacijom.
Hvala
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
I uredno plati kaznu... 
-
AbU_JamaL_MovE
gentoo wrote:Probaj pa nam javi
Probao sam pa hocu da znam da li sam lijep ispao na slici
- vjesticanametli
prije nemile cini mi se ima sa desne strane neka kutija ali ne znam da li radi. nisam sigurna 100% je li Nemila
u pitanju uglavnom ima neka birtija VILA ili ovako nesto. pa eto vidi
-
AbU_JamaL_MovE
Hvala najljepsa svima na informacijama
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
-
Mislilac
Hajd malo uzmi kartu pa reci mi šta je između Zenice i Sarajeva, koja naselja, gradovi...vjesticanametli wrote:prije nemile cini mi se ima sa desne strane neka kutija ali ne znam da li radi. nisam sigurna 100% je li Nemilau pitanju uglavnom ima neka birtija VILA ili ovako nesto. pa eto vidi
Mjesto se zove Vraca kod Zenice, tamo ima kamera. 3-4 kilometra nakon Pumpe Almy kod Zenice. Ali to nije između Sarajeva i VIsokog. Čak nije ni između Sarajeva i Zenice.
- vjesticanametli
Mislilac wrote:Hajd malo uzmi kartu pa reci mi šta je između Zenice i Sarajeva, koja naselja, gradovi...vjesticanametli wrote:prije nemile cini mi se ima sa desne strane neka kutija ali ne znam da li radi. nisam sigurna 100% je li Nemilau pitanju uglavnom ima neka birtija VILA ili ovako nesto. pa eto vidi
![]()
Mjesto se zove Vraca kod Zenice, tamo ima kamera. 3-4 kilometra nakon Pumpe Almy kod Zenice. Ali to nije između Sarajeva i VIsokog. Čak nije ni između Sarajeva i Zenice.![]()
![]()
- vjesticanametli
jao tebe. ok tema je sa-kakanj. da otvorimo posebnu temu za svaki put u bihMislilac wrote:Pa da. Ali između Sarajev ai Viskogo. Jel' Doboj tu negdje?vjesticanametli wrote:mozda neko krene u Doboj