Hocu da kazem sljedece:Ateista wrote:
I sta ja sad trebam, da dajem primjer neinteligentnim ljudima svojom voznjom iako znam da njih boli neka stvar za to kakav im ja primjer dajem?
Fakat te ne kontam sta time hoces da kazes.
Naravno da niko ne kaze za sebe da je neinteligentan, ali takvi i ne ucestvuju u ovakvim raspravama, oni voze tako i ne razmisljaju uopste o tome, ne jos da pricaju o svojoj voznji na ovim temama. Njihov vrh je da okace neki clip sa golfom GTI koji ima alu felge, i pokazu kako se trkaju, i usput obavezno koja zenska u minjaku sa silikonima...
1. Ne, ti ne trebas svojom voznjom po propisima da dajes primjer neiteligentnim ljudima kako treba da se vozi, nego propise treba da postujes zbog sebe, a to mjerenje sa ostalima samo dokazuje tvoju nezrelost po svim pitanjima i nekakav kompleks od koga patis.
A ko ti kaze da si ti inteligentan???? Sam priznajes da niko nece za sebe reci da je neinteligentan, pa tako ni ti nece za sebe reci da si neinteligentan, eto ja cu za tebe reci da jesi i da imam puno razloga da tako mislim. Sta cemo sad???? O ovim glupostima sa GTI-ijem, ko je na forumu, ko nije, klipovima i treba a sa silikonima i minjacima necu upopste da gubim vrijeme.