Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kako ovo obrisati sa programske trake,žena nesto cackala oko kompa i ovo se pojavilo
ne mogu da skontam tacno sta je, a ni koji je win, lici na 7
jesi probao desni klik pored pa iskljuciti lock the taskbar pa vidjeti opet na desnom kliknu na toolbars sta je popaljeno
kako ovo obrisati sa programske trake,žena nesto cackala oko kompa i ovo se pojavilo
ne mogu da skontam tacno sta je, a ni koji je win, lici na 7
jesi probao desni klik pored pa iskljuciti lock the taskbar pa vidjeti opet na desnom kliknu na toolbars sta je popaljeno
evo iskljucio sam lock the taskbar,kako da vidim sta je upaljeno,ja ne vidim da je bilo sta upaljeno?
p.s. rijesio sam ovo
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 18/10/2015 19:04, edited 1 time in total.
imam problem,kako file koji skinem na komp,tacnije mjesecni izvod iz banke,otvoriti,da li u pdf formatu ili kojem vec,da je pregledan,iz nekog razloga otvorim taj file ali na kraju filea pise .rtf i nepregledan je?
kakavdanakneiskustvu wrote:moze li se neki video klip koji je objavljen na fb skinuti na komp i kako?
Ima dodatak za pretraživač koji to omogućava. Zove se Video Download helper i freeware je. Koristim mozilu i taj add-on već dugo. Super stvar. Probaj tako...
kakavdanakneiskustvu wrote:imam problem,kako file koji skinem na komp,tacnije mjesecni izvod iz banke,otvoriti,da li u pdf formatu ili kojem vec,da je pregledan,iz nekog razloga otvorim taj file ali na kraju filea pise .rtf i nepregledan je?
kakavdanakneiskustvu wrote:imam problem,kako file koji skinem na komp,tacnije mjesecni izvod iz banke,otvoriti,da li u pdf formatu ili kojem vec,da je pregledan,iz nekog razloga otvorim taj file ali na kraju filea pise .rtf i nepregledan je?
narode imam problem sa projektorom. sliku ne mogu da izostrim 100%, a oko prikazanih predmeta pojavljuje se nesto kao plavo bljestavilo... probao sam namjestiti u postavkama ali ne reaguje...
Gdje mi je najbolje odnijeti laptop da mu se promijeni termalna pasta i da se očisti prašina (ako je moguće uopšte) ? Koga mi preporučujete, nije bitno za novac, ali da se uradi bez "fušeraja" ... strašno se pregrijava.
spor mi je ruter...
nema konekcije...resetujem komp...sporo...ugasim komp
ima na tabletu wi fi
sporo...
pogasim sve na pola sata...bude malo bolje pa opet ucitava pola sata stranicu
evo sad izgleda ok na tabletu
ugasen je komp
neki digitus ruter i motorola kablovski modem xp sp2
i prije je ovo bilo al traje pola dana...sad evo treci...
Black swan wrote:spor mi je ruter...
nema konekcije...resetujem komp...sporo...ugasim komp
ima na tabletu wi fi
sporo...
pogasim sve na pola sata...bude malo bolje pa opet ucitava pola sata stranicu
evo sad izgleda ok na tabletu
ugasen je komp
neki digitus ruter i motorola kablovski modem xp sp2
i prije je ovo bilo al traje pola dana...sad evo treci...
Uradi speedtest na kompu. Drugo, možeš li resetovat ruter?
Ulovio sam virus (zaražen USB) na PC sa instaliranim Windows 2003 Server. Šta instalirati kao antivirus i to sklonuti? O formatiranju i reinstalaciji ne razmišljam jer puno posla oko konfiguracije ostalih stvari i rizik prevelik da sve neće raditi kao što je radilo.
Imam jedan mali problem
Imam plazmu tv koji je spojen na monitor kompa preko HDMI kabla.Kada hocu da uslikam screenshot,uslika mi i monitor i ekran tv-a
To jest,ako se igram igrica,uslikam SS,ali tu bude i dio sto je na tv-u,on je uvijek pozadina desktopa.To nije veliki problem,ali zbog velicine ekrana na plazmi slika bude dosta velika i moram da izrezem samo taj dio koji mi treba.
Ima li kakvo rjesenje bez da iskopcavam kablove i tako to.