Zna li neko?
Moderator: Benq
-
seno1
#1 Zna li neko?
Vec nekoliko dana sa privatnog racunara ne mogu da otvorim novi sadrzaj na pojedinim stranicama.Naime,na pojedinim web stranicama su podaci od prije sedam dana iako se one redovno azuriraju.To sam primjetio koristeci racunar na poslu sa kojeg te iste stranice mogu da otvorim i pratim nove sadrzaje.Da li neko zna o cemu se radi?
-
gold'n'brown
Zavisi koji browser koristis. U exploreru Tools->Internet Options->General->Delete Cookies
U Mozilla-i Tools->Options->Privacy->Clear Cookies Now
U Mozilla-i Tools->Options->Privacy->Clear Cookies Now
-
seno1
100_KA wrote:predji na OPERU 9.20seno1 wrote:Explorergold'n'brown wrote:Koji browser koristis?
Izgleda da explorer mora biti validan da bi radio,imao sam slicne probleme
Ovo mi se prvi put sada desilo.Zar niko ne zna u cemu je problem?Izgleda cu morati preci na Operu.
- sinus
Je li to samo na pojedinim stranicama ili na svim? U koliko je na pojedinim onda nije do internet explorera.seno1 wrote:Zar je moguce da ne postoji neki drugi nacin da se rijesi ovaj problem?
Na koji način pristupaš tim stranicama da li ručno utipkaš stranicu u browser ili ideš na history pa je pronadješ?
Pokušaj recimo instalirati mozilla firefox pa probaj otići na te stranice sa kojima imaš problem kada koristiš internet explorer. Pogledaj da li će se to isto dešavati i na mozilli..........
-
seno1
To mi se desava samo sa dvije web stranice.Ne koristim History,rucno unesem adresu.sinus wrote:Je li to samo na pojedinim stranicama ili na svim? U koliko je na pojedinim onda nije do internet explorera.seno1 wrote:Zar je moguce da ne postoji neki drugi nacin da se rijesi ovaj problem?
Na koji način pristupaš tim stranicama da li ručno utipkaš stranicu u browser ili ideš na history pa je pronadješ?
Pokušaj recimo instalirati mozilla firefox pa probaj otići na te stranice sa kojima imaš problem kada koristiš internet explorer. Pogledaj da li će se to isto dešavati i na mozilli..........
-
seno1
To sam vec uradio prije nego sam postavio na forum.Pokusao sam sa dva nova browser-a ali se nista nije promjenilo.Sve cookies sam izbrisao,tmp fajlove takodje.Ne znam sta bi moglo biti.sulesavic wrote:Jbg, gledam te dva dana kako se mučiš i ne mogu ti pomoći. Je li umiješ sam doći do foldera gdje su cookies pa da ih ručno pobrišeš. Probaj pobrisati i sve tmp fajlove (toliko su meni pokazali, toliko i ja tebi mogu reći)...
- Bl_ManiaC
Pokusaj sa jos jednim ako nisi a to je FLOCKseno1 wrote:Pokusao sam sa tri browser-a i ne ide.Imate li neku drugu ideju?
mislim da ga mozes skinuti sa http://www.flock.com
- Simply_Red
idi na File, vidi jel ti work offline ukljucen. ako jest iskljuci