stampac-memorija
Moderator: Benq
- iceman ze
#1 stampac-memorija
Interesuje me koliko podataka se sacuva u laserskom stampacu, da li se ona vremenom brise i kako ona ukratko funkcionise, takoder me interesuje da li ja te podatke iz memorije mogu izbrisati po potrebi itd.hvala. 
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#3 Re: stampac-memorija
iceman ze wrote:Interesuje me koliko podataka se sacuva u laserskom stampacu, da li se ona vremenom brise i kako ona ukratko funkcionise, takoder me interesuje da li ja te podatke iz memorije mogu izbrisati po potrebi itd.hvala.
-
malizeleni
Obicni laserski stampaci imaju obicno 64mb rama, radi buffera kad printaju. Vidi na specifikacijama. Zato sto je ram, i zato sto printer koristi memoriju non stop, sve sto je isprintano, brise se.
- iceman ze
ma problem je sto sam jednom stampac na popravak odnijeo, te je kod servisera, isprinto more nekih stvari....sve je drzao u memoriji......sad me interesuje koliko zadrzava u memoriji podatke, ako sam shvatio odma po printanju brise......jedino u ovom slucaju sto su neki papci klikali do iznemoglosti, a printer je bio u kvaru......htio bih ovakav slucaj ne ponovi to je to.....
ma kakva ja i erotika ba.....
ma kakva ja i erotika ba.....
-
Vitaea
vidim ovu temu o štampčamima. Kupila sam EPSON DX 4050, skener i printer.
zanima me kako da mi preferences printer bude na engleskom, a ne na češkom. Ja sam instalirala na engleskom, i neke stvari jesu na tom jeziku, ali najvažnije je ostalo na češkom. Može li se to promijeniti?
zanima me kako da mi preferences printer bude na engleskom, a ne na češkom. Ja sam instalirala na engleskom, i neke stvari jesu na tom jeziku, ali najvažnije je ostalo na češkom. Može li se to promijeniti?