Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
latinalover

#1 Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?

Post by latinalover »

s obzirom da sam nesretnik koji pripada Globalnetu...

vise ne mogu da glredam ono "your IP adress already downloading"

zanima me zna li neko od vas, da li se moze platiti preko obicne visa elektron kartice ,koju koristimo prilikom podizanja novca sa bankomata, ili mora biti kreditna kartica?

hvala
Vitaea

Post by Vitaea »

ja sam danas nekliko skidanja imala , svaki put se odkonektiram i ponovo spojim, i bez problema :)
stidljiv

#3 Re: Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?

Post by stidljiv »

latinalover wrote:s obzirom da sam nesretnik koji pripada Globalnetu...

vise ne mogu da glredam ono "your IP adress already downloading"

zanima me zna li neko od vas, da li se moze platiti preko obicne visa elektron kartice ,koju koristimo prilikom podizanja novca sa bankomata, ili mora biti kreditna kartica?

hvala
Ako kartica ima CVV kod onda moze. Moze i Visa Electron ako na pozadini ima ona 3 broja...
giga

Post by giga »

PayPal je za BiH nedavno omogucio slanje novca

ukoliko ti kartica ima CCV broj (na poledjini kartice, tri zadnja broja koja dodju poslije broja kartice), koji mislim sada imaju sve kartice koje se izdaju u BiH, mozes se registrovati na PayPal i slati novac

ja sam se nedavno registrovao na PayPal i primilo mi je karticu Visa Electron iz BiH, medjutim jos uvijek nisam slao novac

Rapidshare se placa PayPalom

sretno
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

Imas ba na netu mozes naci tih pasworda i toga a bio je negdje programcic da ne cekas al neznam nije me interesovalo posto imam adls :( :D
dugmee

Post by dugmee »

ee ja imam neku maestro debit i imaju neki brojevi...jel se moze njom placati??
stidljiv

Post by stidljiv »

dugmee wrote:ee ja imam neku maestro debit i imaju neki brojevi...jel se moze njom placati??
Ne moze.
dugmee

Post by dugmee »

sranjee... :sad:
stidljiv

Post by stidljiv »

U svakoj banci mozes izvaditi bez problema Visa Electron sa kojom mozes placati preko neta. Ako si u BiH, ProCredit banka je dobra sto se toga tice. Samo ovjerena kopija licne karte i prijava mjesta boravka i za 10ak dana je kartica gotova bez ikakve nadoknade. :)

Edit: I da ne zaboravim da u ProCredit banci rade najsladje cure...(ekspozitura na Grbavici :D )
Sarafcina

Post by Sarafcina »

stidljiv wrote:U svakoj banci mozes izvaditi bez problema Visa Electron sa kojom mozes placati preko neta. Ako si u BiH, ProCredit banka je dobra sto se toga tice. Samo ovjerena kopija licne karte i prijava mjesta boravka i za 10ak dana je kartica gotova bez ikakve nadoknade. :)

Edit: I da ne zaboravim da u ProCredit banci rade najsladje cure...(ekspozitura na Grbavici :D )

to se uvaljujes nekoj pa se nadas da ce procitati :D ... to su prokomentarisali meni jednom :D ... dusmani ... :D ;) ali ako mene pitas trebas dati malo vise podataka i o sebi ... pa da znaju.. i sledeci put kad dodjes.... ona sa sirokim osmjehom...je tvoja :D

ali da nije Volksbanke u sopingu.... ja bih ti vjerovo :D ;), samo tamo nisam vidio da mogu mahnitati po Sa-x, pa tako ni od ovog citanja... nema velikog hajra :D
Post Reply