Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?
Moderator: Benq
-
latinalover
#1 Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?
s obzirom da sam nesretnik koji pripada Globalnetu...
vise ne mogu da glredam ono "your IP adress already downloading"
zanima me zna li neko od vas, da li se moze platiti preko obicne visa elektron kartice ,koju koristimo prilikom podizanja novca sa bankomata, ili mora biti kreditna kartica?
hvala
zanima me zna li neko od vas, da li se moze platiti preko obicne visa elektron kartice ,koju koristimo prilikom podizanja novca sa bankomata, ili mora biti kreditna kartica?
hvala
-
stidljiv
#3 Re: Placanje Rapidshare-a preko obicne kartice za bankomate?
Ako kartica ima CVV kod onda moze. Moze i Visa Electron ako na pozadini ima ona 3 broja...latinalover wrote:s obzirom da sam nesretnik koji pripada Globalnetu...
hvala
- giga
PayPal je za BiH nedavno omogucio slanje novca
ukoliko ti kartica ima CCV broj (na poledjini kartice, tri zadnja broja koja dodju poslije broja kartice), koji mislim sada imaju sve kartice koje se izdaju u BiH, mozes se registrovati na PayPal i slati novac
ja sam se nedavno registrovao na PayPal i primilo mi je karticu Visa Electron iz BiH, medjutim jos uvijek nisam slao novac
Rapidshare se placa PayPalom
sretno
ukoliko ti kartica ima CCV broj (na poledjini kartice, tri zadnja broja koja dodju poslije broja kartice), koji mislim sada imaju sve kartice koje se izdaju u BiH, mozes se registrovati na PayPal i slati novac
ja sam se nedavno registrovao na PayPal i primilo mi je karticu Visa Electron iz BiH, medjutim jos uvijek nisam slao novac
Rapidshare se placa PayPalom
sretno
-
stidljiv
U svakoj banci mozes izvaditi bez problema Visa Electron sa kojom mozes placati preko neta. Ako si u BiH, ProCredit banka je dobra sto se toga tice. Samo ovjerena kopija licne karte i prijava mjesta boravka i za 10ak dana je kartica gotova bez ikakve nadoknade. 
Edit: I da ne zaboravim da u ProCredit banci rade najsladje cure...(ekspozitura na Grbavici
)
Edit: I da ne zaboravim da u ProCredit banci rade najsladje cure...(ekspozitura na Grbavici
-
Sarafcina
stidljiv wrote:U svakoj banci mozes izvaditi bez problema Visa Electron sa kojom mozes placati preko neta. Ako si u BiH, ProCredit banka je dobra sto se toga tice. Samo ovjerena kopija licne karte i prijava mjesta boravka i za 10ak dana je kartica gotova bez ikakve nadoknade.
Edit: I da ne zaboravim da u ProCredit banci rade najsladje cure...(ekspozitura na Grbavici)
to se uvaljujes nekoj pa se nadas da ce procitati
ali da nije Volksbanke u sopingu.... ja bih ti vjerovo