Distortion wrote:Best buy novog mobitela za 350 KM?
Ne znam, koliko se krece onaj wildfire?
@innovision
Moderator: Benq
Distortion wrote:Best buy novog mobitela za 350 KM?
Gdje si nabavio N8? Kol'ko je para sad?Qler wrote:Distortion wrote:Best buy novog mobitela za 350 KM?
@innovisionhebi ga, sve po zaslugama. Doduse, dala je ona u tal svoju E51
Pis of kejkbeco wrote:E sada kako se instaliraju krekovane andorioid aplikacije![]()
Mozda sam se pogresno izarzio, nema sad nikakvih zastoja ili tako nesto, mozda sam naviko na jednostavnost IOS, malo se prvikavam sad umjesto 1 dugmeta imam 5 koji su mi se pravo prakticni pokazali, Android ima puno opcija i menija nesto stil Nokie, ali razradenije, ono sto su ljudi govorili jos uvijek on izgleda u nekim trenutcima to geek, ali to ja recimo volim, vjerovatno prosjecni korisnik koji hoce samo da nazove, malo otvori FB ili twiter malo bi jednostavniji bio IOS. Meni se recimo dopada da uvijek ima opcija vise. Drugo ova opticka kuglica merak stvar samo je moras znati koristiti pravilno. Ma prvi mi je dan jos hvatam fazone, recimo znam kako obiljeziti tekst ali ne znam kako kopirati u klipbord, te neke gluposti. Mislim da htc uradio pravi posao sa interfejsom, stvarno svaku mogucu ikonicu mozes staviti promjeniti, obavjestenja, vrijeme, pozivi. Ono sto me je fasciniralo pravo, recimo ja instaliram app a dolazi poruku i meni u gornjoj traci ide prvo obavjestenje da sam dobio poruku, pa onda ide i sama poruka premocno. Iznenden sam brojem aplikacija pravo. Spomenuo sam jednom na njemu je Android 2.2 ja mislim da se zove Froyo. Drugo mnogo mi jednostavnie raditi sa mobitelom zato sto ima multitasking nema onog dosadnog ulazenja i izlazenja iz aplikacija kao na IOS. Takoder veoma je automatiziran OS, recimo widgete ne moras nista podesavati, ja sam dosao kuci stavio karticu, upalio mobitel, nakacio se na wirelles i on je odmah meni izlistao vrijeme za Sarajevo. Ostavljacu periodicno utiske.innovision wrote:@Qler hahahaahahahaaha bgm ne valja cuj mozes da ga drzis kako hoces i ima signala![]()
ja sam uvijek govorio da je nokia hardwer beton samo da se hoce prebaciti na android ili win7 imali bi novog korisnika
"lol za retinu"
@beco cestitam na telefonu ,malo me brine to sto kazes da nije smooth jesi li ga update na zadnju verziju koju podrzava?
imas masu cutom romova i tih djidja ne bih u detalje jer se bas ne razumijem ali ima pos mob forumima.
2 aplikacije koje su ti must havelol ne znam ime jedna je nesto na fazon juice (daje malo vise baterije) a drugo je nesto kao kontrol panel u koje ukljucujes i iskljucujes sta hoce pricao sam sa rajom ovaj kombo daje jedno 20% baterije
evo ti link koji ti moze bar malo pomoci http://www.engadget.com/2010/12/27/just ... -and-tips/
ako mozes reci mi koliko si ga platio ili na pp
i mene zanima.beco ne budi cicija ba reci namdakcu wrote:@beco
Gdje si kupio Legend i koliko si ga platio?
Ono što ja znam da su im mape za BiH loše, nedetaljne. Za ostatak Europe/svijeta pojma nemambeco wrote:E sada trazim GPS aplikaciju, mada ce to za sobom vuci vecu SD karticu. Malo sam istrazivao mislim da je ok ovaj Copilot.
Cu nije BIH pokrivena, pa zar nije Sarajevo centar svijeta, hehe. Iz moga iskustva Garmin je najdetaljni sto se tice BIH, pa I go my way.1946 wrote:Ono što ja znam da su im mape za BiH loše, nedetaljne. Za ostatak Europe/svijeta pojma nemambeco wrote:E sada trazim GPS aplikaciju, mada ce to za sobom vuci vecu SD karticu. Malo sam istrazivao mislim da je ok ovaj Copilot.
Tesko da Wildfire mogu kupiti za manje od 400 KM a da je nov.Qler wrote:Distortion wrote:Best buy novog mobitela za 350 KM?
@innovisionhebi ga, sve po zaslugama. Doduse, dala je ona u tal svoju E51
nemoj prosao voz,ekran slab,softwer star trazi daljeEntropio wrote:Šta vi mislite o Nokia 5800 Xpressmusic? Hoću da ga kupim... Svidio mi se ovako izvana, a i cjenovno mi je pristupačan.