Prije 15-tak dana sam narucio ADSL 5G paket. Pa me zanima, jer me ne zovu niti nista za montiranje adsl-ja. Pa me zanima, jel to ikako moguce malo ubrzati?
Lijep vikend svima.
Moderator: Benq
©telom.rashid wrote:Pozdrav svima.
Prije 15-tak dana sam narucio ADSL 5G paket. Pa me zanima, jer me ne zovu niti nista za montiranje adsl-ja. Pa me zanima, jel to ikako moguce malo ubrzati?Raja mi vice "sabur"
... nemojte ni vi
Lijep vikend svima.
i to debelom! evo dialup ne radi, iz stotog pokusaja upali...bolje bi ti bilo da si uzeo smatrnetov cable...njih samo gromovi i munje mogu zeznuti u radu...ztluhcs wrote:Štelom.rashid wrote:Pozdrav svima.
Prije 15-tak dana sam narucio ADSL 5G paket. Pa me zanima, jer me ne zovu niti nista za montiranje adsl-ja. Pa me zanima, jel to ikako moguce malo ubrzati?Raja mi vice "sabur"
... nemojte ni vi
Lijep vikend svima.
ovo sam i ja chuo par puta vec, mora da ima nesto u tomeztluhcs wrote:Štelom.rashid wrote:Pozdrav svima.
... nemojte ni vi
Lijep vikend svima.
Pokušao sam ovim nacinom i nemože. Kažu da će mi oni to uraditi i da ce sad prije najaviti.Tuzlachina wrote:vozdra drug ...
ne znam iz koje si carsije ..ja iz TZ pa ev moje avanture ... cekao sam vise od mjesec dana .. ljepio poruke tel # na vrata kad krenem negdje samo da ih ne profulam ... puko film na kraju i odem u postu .. tamo piju kafe... fak ... malo u pricu sto ovo ono ,posalju me na sluzbeni ulaz da nadjem " Ismeta" na trecem spratu ... ja gore kad i gore kafa ... smijesno skroz ... Zavirim kod Ismeta u monitor onako bas da vidim sta rade kad on skida bas ovo "MP3-Mostar sevdah reunion" ... ha rekoh, sad mi je jasno "dje je ba zapelo " ...
u pricu opet s njima sto , kako , zasto .mozel. bla bla bla ...
Na kraju se dogovorimo na njihov prijedlog da mi daju svu opremu, ja potpisem i sam sebi instaliram ... lik mi sredio mail adresu i password u posti vec i ja s modemom i kablovima kuci ... cijela instalciija traje oko 4 minuta ... ma bezzzee.. ako znas skopcat DVD na tv i ovo ti je s cigarom laganini .. ha ja ... ; )
kliknuh onda na Explorer i zavolih internet ponovo kako god da se zvao ej di fakin es el ....![]()
Eh et pa probaj " my way " nish nesh izgubit ..
ROCK ON !!!
2 mjeseca cekas???rashid wrote:I jos cekam...