Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:znači mojaTV će biti skuplja?
Znam da će moći prenos brojeva na MojuTV ali nisam znao da će biti poskupljenja
Nece biti poskupljenja..
Hayat Folk na mojaTV od veceras..
bolje da su ubacili hayat music koji su najavili prije 100 godina a ne ovaj folk. ili neka i folka al dajte kanal za ljude koji ne slusaju oovu vrstu muzike. samo ubacuju domace kanale. nisam vidio manju drzavu a da toliko ima televizija cccc.
Saka wrote:Jeste ali novi cjenovnik je postavljen i važi od 1.1.2012.! Nisi digao limit do danas (meni se ni na portalu nije promijenilo) - naplati 20 dana usluge koju si pružio po važećoj cijeni. To nikako da neki ukapiraju ovdje.
Kakva nova cjena interneta,jesam li ja lud ili nisam dobro procito tu informacuju negdje...Ja koliko znam da samo povecavaju brzinu a cjena ostaje ista...Mozes li poslati link gdje si to vidio da odma raskidam ugovor
Pa normalno da je nova cijena za recimo paket sa 2Mbit brzinom ! Kostao 30 a sad kosta 20KM
Jel sad jasnije Oni ce nam naplatiti 30KM iako evo vec skoro citav januar imamo slabiji paket od 2Mbita koji sada kosta 20KM!
Saka wrote:Jeste ali novi cjenovnik je postavljen i važi od 1.1.2012.! Nisi digao limit do danas (meni se ni na portalu nije promijenilo) - naplati 20 dana usluge koju si pružio po važećoj cijeni. To nikako da neki ukapiraju ovdje.
Kakva nova cjena interneta,jesam li ja lud ili nisam dobro procito tu informacuju negdje...Ja koliko znam da samo povecavaju brzinu a cjena ostaje ista...Mozes li poslati link gdje si to vidio da odma raskidam ugovor
Pa normalno da je nova cijena za recimo paket sa 2Mbit brzinom ! Kostao 30 a sad kosta 20KM
Jel sad jasnije Oni ce nam naplatiti 30KM iako evo vec skoro citav januar imamo slabiji paket od 2Mbita koji sada kosta 20KM!
Treba mi jedna informacija, mislim da sam na pravoj temi, na TV sam jednom vidio reklamu o onoj kartici Ultra net, jel to jos aktuelno i gdje se ima uzeti i da li je isplativo koristiti tu karticu...
StupskaBitanga wrote:znači mojaTV će biti skuplja?
Znam da će moći prenos brojeva na MojuTV ali nisam znao da će biti poskupljenja
Nece biti poskupljenja..
Hayat Folk na mojaTV od veceras..
bolje da su ubacili hayat music koji su najavili prije 100 godina a ne ovaj folk. ili neka i folka al dajte kanal za ljude koji ne slusaju oovu vrstu muzike. samo ubacuju domace kanale. nisam vidio manju drzavu a da toliko ima televizija cccc.
Ocigledno nesto koci, vec bi neki kablovski operateri uveli Hayat Music u listu kanala.. Hayat Folk je prvo poceo sa reemitiranjem na HS kablovksoj, sad na BH Telecom..
Mozda nemaju prava prenosa odredjenih spotova (laicki kazem),ne znam..
Da vas pitam, napravio sam jednu temu o ovome, a evo napisacu i ovdje...
Treba li sta dirati u modemu, ako zelim da na njega nakacim airlive wifi router i da imam stalnu konekciju, je li dovoljno samo podesiti u routeru...Hvala
Treba li sta dirati u modemu, ako zelim da na njega nakacim airlive wifi router i da imam stalnu konekciju, je li dovoljno samo podesiti u routeru...Hvala
Koji je modem u pitanju, pa cemo ti pokusati pomoci.. !?
Modem u bridge mode --> mrezni kabl --> taj airlive router kojeg treba podesiti u router mode (pppoe), ukljuciti bezicni signal i to je to..
Koji je modem u pitanju, pa cemo ti pokusati pomoci.. !?
Modem u bridge mode --> mrezni kabl --> taj airlive router kojeg treba podesiti u router mode (pppoe), ukljuciti bezicni signal i to je to..
pitanje vezano za telefone kupljene u bht, odnosno vezano za garanciju na iste.
recimo osoba A kupi mobitel i bht i nakon 5 mjeseci taj joj mobitel dosadi i proda ga preko oglasa osobi F, sa svim papirima koje je dobio od telecoma.
eh pitanje je, da li osoba F nastavlja pravo garancije na uređaj onoliko vremena koliko još važi ta garancija?
Da, jer su meni kad sam trebao updejtovati verziju na mobitelu u servisu trazili samo garanciju koju dobijes uz racun kad kupis mobitel kod BH telekoma...Dakle, ko god ima garanciju koja vazi, samo neka ode do ovlastenog servisa sa njom i nema nikakvih problema ...
Pozdrav,
jel ko koristio ove HP 630 sto BH Telecom nudi? Znam da ta serija nije nesto jaka po performansama, ali za sitne poslove moze posluziti. Interesuje me koliko su stabilni u radu, kako su servis i garancija rijeseni. Btw, koja je tacno puna oznaka ovih laptopa? Imtec nudi jedno 5-6 tipova iz serije 630.
mirsek wrote:Da, jer su meni kad sam trebao updejtovati verziju na mobitelu u servisu trazili samo garanciju koju dobijes uz racun kad kupis mobitel kod BH telekoma...Dakle, ko god ima garanciju koja vazi, samo neka ode do ovlastenog servisa sa njom i nema nikakvih problema ...
znači u tim papirima vezanim za garanciju ne piše ime i podaci prvog kupca?
sencobih wrote:ja sam rekao kome treba svaka cast, a na you tube ide 720 na 2Mbs, doduse foto finis sustižu se, a o flatu i ogranicenju nema potrebe diskutovati
Da mi je viditi gdje si ti furao 720p na 2Mb brzini? haha..
sencobih wrote:ja sam rekao kome treba svaka cast, a na you tube ide 720 na 2Mbs, doduse foto finis sustižu se, a o flatu i ogranicenju nema potrebe diskutovati
Pih a mene prenijelo da on spominje 480 hahaha pa i ja jos u odgovoru napisao 720 misleci na 480
imam problem zaboravio sam koji mi je pass za wlan posto sam bio nastimao na laptopu i tel i vazda mi se automatski konektovalo a sad posto sam uzeo novi tel nemogu se konektovati a sto je naj gore nemogu ni uci u ruter da promjenim
password kao da je promjenjena sifra? koji je defaultna ip adresa za ovaj bjeli zte?
Pih a mene prenijelo da on spominje 480 hahaha pa i ja jos u odgovoru napisao 720 misleci na 480
Mora da radi za Telecom
hahahah. to su tajna 2 Mb.. pokazuje 2048 a ustvari radi na 8 Mb xD 720p lettiiiiiiii