Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Planirajul se spustati cijene mobitela vs trziste? il do sudnjeg dana ici sa ovim promo extra dobrnim cijenama >300++ km od realne cijene
Nije provokacija, cisto informacija hocu burazu da uzmem, pa cekam da spadnu malo cijene (ovo je treci put da postavljam pitanje a nikad nisam dobio konkretan odgovor osim zabacivanja standardno).
hvala unaprijed.
Vjerovatno zato što na forumu nema niko ko bi se eventualno pitao o spustanju cijena telefona kojisu vec neki period u ponudi...ako si na te mislio...
kontam imaju kolege koje mogu pitati...
jer sma slao vec par puta mail i nisam dobio odgovor, il je otisao u spam, il niko ne cita
pepeljara wrote:
kontam imaju kolege koje mogu pitati...
jer sma slao vec par puta mail i nisam dobio odgovor, il je otisao u spam, il niko ne cita
Čisto sumljam, što bi reko papak, prije da će prodati zalihu koju imaju po starim cijenama i neće te modele više nabavljati. A ono što ostane možda ode u kojekakve "nagradne igre" tipa L830.
Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.
Trenutno koristim Moja TV Full paket = 59,67 KM
Prebacim se na Moja TV phone = 29,25
Uzmem HS-ov DUO Net i dobijem internet 25/2 + Sport klubovi = 24,90 u TOTALU 54,15 KM
Kombinacija me izadje jeftinije dobivam Arene i Sport Klubove na jednom mjestu, i 5x bolji internet
Jedino što se na cijenu DUO Net paketa mora dodati 15 KM analogne ako se ne varam u tom slučaju me Sport Klubovi i brži internet dodje 10 KM u odnosu na ono što sad plaćam
Last edited by barneyy on 25/01/2016 10:59, edited 1 time in total.
Dr Arsla wrote:Od početka sam korisnik i to vjerni bh telecoma. Znači imam paket moja tv full. Također sam bio dugogodišnji pretplatnik maxi paketa od 50 KM pa sam prošle godine otkazao u prešao na ultra. Neki dan sam digao giga set C530 fiksni telefon na godinu dana. Do sada je to uvijek bilo patriotsko razmišljanje bh telecom i bla bla. Međutim neki dan otvorim sajt od telemacha i vidim paket trio grande košta 27 i još nešto KM. Sličan paket možda i slabiji po karakteristikama ja plaćam 51-52 KM kako koji mjesec u bh telecomu. Eh sad ako uzmemo godinu dana to je razlika od nekih 280 KM. Moram čekati da otplatim taj giga set i odmah prelazim. U redu je sve patriotizam i sve ali mene su dosta šišali i neće više. Ili neka nešto porade na cjenovniku pod hitno ili gube ne jednog nego tri korisnika. Jer će i sestra i roditelji koji također imaju pakete moja tv full ostaviti ih. Ako im nije stalo do tih 150 KM mjesečno ili 1800 godišnje od naše tri porodice onda i meni nije stalo
Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?
barneyy wrote:Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.
Uzmem HS-ov DUO Net i dobijem internet 25/2 + Sport klubovi = 24,90 u TOTALU 54,15 KM
Kombinacija me izadje jeftinije dobivam Arene i Sport Klubove na jednom mjestu, i 5x bolji internet
Jedino što se na cijenu DUO Net paketa mora dodati 15 KM analogne ako se ne varam u tom slučaju me Sport Klubovi i brži internet dodje 10 KM u odnosu na ono što sad plaćam
barneyy wrote:Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.
Duo paketi su 40 KM, a ne 25. To je samo par mjeseci po 25.
evo to sam vidio nakon što napisah post
znao sam da ima neka caka, predobro zvuči da bi bilo istinito
u konačnici nije mi žao ni doplatit da imam sve kanale koje gledam
ala7 wrote:Lafo biće noviteta. U anketi sam im napisao da reklamiraju i stvari koje će ponuditi u skorije vrijeme. Šuplja na šuplju oko poboljšanja usluge. Pričalo se da će novi interfejs biti za najduže mjesec dana svima, a ono ljudi dobivali nobi interfejs mojatv nakon 3,4 mjeseca. Kod njih ništa zvanično nije datumom određeno.
Ev slušali smo priče o podizanju brzine dsla moja tv i ništa do sad. Samo u krug priče.
Pričalo se za januar, pa za februar a najvjerovatnije to važi za mart ili april da će doći poboljšanja.
Moram ih pohvaliti, podršku. Email sam poslao da mi se daljinski zamjeni, sutra zovu i pitaju hoćul biti kući pon, uto da zamjene daljinski. Brza podrška.
Da ne kažu uhljebi da sam plaćenik mtla, telemacha i koje kakve firme.
Ne treba ništa. Znamo mi to odavno
znamo odavno da tebi i mudoratoru Bobi redovno jebem mamicu
jebač vaših mamica vjerni dileja
Last edited by medexxx on 25/01/2016 11:54, edited 1 time in total.
pitanje
imam moja tv i onaj stari,prvi STB (albis) i daljinski mi je otisao,pola tipki ne reaguje kada pritisnem
zanima me mogu li traziti novi daljinski za taj STB i da li se daljinski sta placa ili samo zamijene za ispravan ?
je li neko vec trazio novi daljinski
zippoo87 wrote:pitanje
imam moja tv i onaj stari,prvi STB (albis) i daljinski mi je otisao,pola tipki ne reaguje kada pritisnem
zanima me mogu li traziti novi daljinski za taj STB i da li se daljinski sta placa ili samo zamijene za ispravan ?
je li neko vec trazio novi daljinski
Naravno, ako nemaju daljinskih, neka ti zamjene komplet uređaj. Ne padaj na priču o kupovini univerzalnog
Samo ti daju novi daljinski.. Imao sam istu situaciju, doduse drugi je resiver, ali isti je princip i isti je daljinski..
Čak ne moras ni vracati taj pokvareni..
Samo nazovi 1444 i prijavi kvar, za dan-dva ti se jave i donesu novi daljinski ili ti odeš po njega u bht.
veliki_ah wrote:Samo ti daju novi daljinski.. Imao sam istu situaciju, doduse drugi je resiver, ali isti je princip i isti je daljinski..
Čak ne moras ni vracati taj pokvareni..
Samo nazovi 1444 i prijavi kvar, za dan-dva ti se jave i donesu novi daljinski ili ti odeš po njega u bht.
e hvala
evo upravo sam zvao 1444 i prijavio sam kvar daljinskog,zena je zaprimila smetnju i kaze da ce me kontaktirati dalje neki
valjda bude u narednih 7-8 dana novi daljinski,na starom mi ni "ok" dugme ne radi a ono je glavno
Dr Arsla wrote:Od početka sam korisnik i to vjerni bh telecoma. Znači imam paket moja tv full. Također sam bio dugogodišnji pretplatnik maxi paketa od 50 KM pa sam prošle godine otkazao u prešao na ultra. Neki dan sam digao giga set C530 fiksni telefon na godinu dana. Do sada je to uvijek bilo patriotsko razmišljanje bh telecom i bla bla. Međutim neki dan otvorim sajt od telemacha i vidim paket trio grande košta 27 i još nešto KM. Sličan paket možda i slabiji po karakteristikama ja plaćam 51-52 KM kako koji mjesec u bh telecomu. Eh sad ako uzmemo godinu dana to je razlika od nekih 280 KM. Moram čekati da otplatim taj giga set i odmah prelazim. U redu je sve patriotizam i sve ali mene su dosta šišali i neće više. Ili neka nešto porade na cjenovniku pod hitno ili gube ne jednog nego tri korisnika. Jer će i sestra i roditelji koji također imaju pakete moja tv full ostaviti ih. Ako im nije stalo do tih 150 KM mjesečno ili 1800 godišnje od naše tri porodice onda i meni nije stalo
Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM
Gdje si pokupio tu pamet pa tako zboriš . Čuj 280 KM telefon
280 KM je vrijednost usluge KOJU KORISTIŠ. Uzeo telefon ili ne ako koristiš uslugu toliko ćeš platiti a telefon svakako dobijaš džabe.
Ne kosta Trio 27 KM nego 49,90 KM. Moguce da je to neka akcijska cijena par mjeseci.
Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?[/quote]
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM [/quote]
Gdje si pokupio tu pamet pa tako zboriš . Čuj 280 KM telefon
280 KM je vrijednost usluge KOJU KORISTIŠ. Uzeo telefon ili ne ako koristiš uslugu toliko ćeš platiti a telefon svakako dobijaš džabe.[/quote]
Ti očito haman ne znaš čitati između redova. Vrijeđanje je tvoj maksimum u monotonom životu
http://shop.imtec.ba/smart-televizori/2 ... s520e.html Ali zato su svi tv u telekomu skuplji za najmanje sto maraka u odnosu na trgovine tako da te poklone mogu mačku o rep okačiti,jadni oni kojima je telekom nešto poklonio
tipler wrote:http://shop.imtec.ba/smart-televizori/2 ... s520e.html Ali zato su svi tv u telekomu skuplji za najmanje sto maraka u odnosu na trgovine tako da te poklone mogu mačku o rep okačiti,jadni oni kojima je telekom nešto poklonio
1.Pogledaj pod placanje na rate na toj istoj stranici.
2. Mikrovalna 150 KM, popust na full+ 219 KM = 369 KM.