BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
pepeljara

#39776 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

zateznistub wrote:
pepeljara wrote:@telecomvci

Planirajul se spustati cijene mobitela vs trziste? il do sudnjeg dana ici sa ovim promo extra dobrnim cijenama >300++ km od realne cijene :)

Nije provokacija, cisto informacija hocu burazu da uzmem, pa cekam da spadnu malo cijene (ovo je treci put da postavljam pitanje a nikad nisam dobio konkretan odgovor osim zabacivanja standardno).

hvala unaprijed.
Vjerovatno zato što na forumu nema niko ko bi se eventualno pitao o spustanju cijena telefona kojisu vec neki period u ponudi...ako si na te mislio...
kontam imaju kolege koje mogu pitati...
jer sma slao vec par puta mail i nisam dobio odgovor, il je otisao u spam, il niko ne cita :)
zateznistub

#39777 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

pepeljara wrote: kontam imaju kolege koje mogu pitati...
jer sma slao vec par puta mail i nisam dobio odgovor, il je otisao u spam, il niko ne cita :)
Čisto sumljam, što bi reko papak, prije da će prodati zalihu koju imaju po starim cijenama i neće te modele više nabavljati. A ono što ostane možda ode u kojekakve "nagradne igre" tipa L830.
barneyy

#39778 Re: BHTelecom All About

Post by barneyy »

Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.

Trenutno koristim Moja TV Full paket = 59,67 KM

Prebacim se na Moja TV phone = 29,25
Uzmem HS-ov DUO Net i dobijem internet 25/2 + Sport klubovi = 24,90 u TOTALU 54,15 KM

Kombinacija me izadje jeftinije dobivam Arene i Sport Klubove na jednom mjestu, i 5x bolji internet :izet:

Jedino što se na cijenu DUO Net paketa mora dodati 15 KM analogne ako se ne varam u tom slučaju me Sport Klubovi i brži internet dodje 10 KM u odnosu na ono što sad plaćam :D
Last edited by barneyy on 25/01/2016 10:59, edited 1 time in total.
BarbaDue

#39779 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Dr Arsla wrote:Od početka sam korisnik i to vjerni bh telecoma. Znači imam paket moja tv full. Također sam bio dugogodišnji pretplatnik maxi paketa od 50 KM pa sam prošle godine otkazao u prešao na ultra. Neki dan sam digao giga set C530 fiksni telefon na godinu dana. Do sada je to uvijek bilo patriotsko razmišljanje bh telecom i bla bla. Međutim neki dan otvorim sajt od telemacha i vidim paket trio grande košta 27 i još nešto KM. Sličan paket možda i slabiji po karakteristikama ja plaćam 51-52 KM kako koji mjesec u bh telecomu. Eh sad ako uzmemo godinu dana to je razlika od nekih 280 KM. Moram čekati da otplatim taj giga set i odmah prelazim. U redu je sve patriotizam i sve ali mene su dosta šišali i neće više. Ili neka nešto porade na cjenovniku pod hitno ili gube ne jednog nego tri korisnika. Jer će i sestra i roditelji koji također imaju pakete moja tv full ostaviti ih. Ako im nije stalo do tih 150 KM mjesečno ili 1800 godišnje od naše tri porodice onda i meni nije stalo :P
Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?
doff

#39780 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

barneyy wrote:Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.

Uzmem HS-ov DUO Net i dobijem internet 25/2 + Sport klubovi = 24,90 u TOTALU 54,15 KM

Kombinacija me izadje jeftinije dobivam Arene i Sport Klubove na jednom mjestu, i 5x bolji internet :izet:

Jedino što se na cijenu DUO Net paketa mora dodati 15 KM analogne ako se ne varam u tom slučaju me Sport Klubovi i brži internet dodje 10 KM u odnosu na ono što sad plaćam :D
Duo net je 39,90KM, na ovo 24,9 ide + 15KM KKS
channel10

#39781 Re: BHTelecom All About

Post by channel10 »

barneyy wrote:Od kako je HS dobio Sport klubove razmišljam da napravim jednu kombinaciju u kući.

Duo paketi su 40 KM, a ne 25. To je samo par mjeseci po 25.
barneyy

#39782 Re: BHTelecom All About

Post by barneyy »

evo to sam vidio nakon što napisah post :-)
znao sam da ima neka caka, predobro zvuči da bi bilo istinito :lol:
u konačnici nije mi žao ni doplatit da imam sve kanale koje gledam :)
medexxx

#39783 Re: BHTelecom All About

Post by medexxx »

krakatoa wrote:
ala7 wrote:Lafo biće noviteta. U anketi sam im napisao da reklamiraju i stvari koje će ponuditi u skorije vrijeme. Šuplja na šuplju oko poboljšanja usluge. Pričalo se da će novi interfejs biti za najduže mjesec dana svima, a ono ljudi dobivali nobi interfejs mojatv nakon 3,4 mjeseca. Kod njih ništa zvanično nije datumom određeno.

Ev slušali smo priče o podizanju brzine dsla moja tv i ništa do sad. Samo u krug priče.

Pričalo se za januar, pa za februar a najvjerovatnije to važi za mart ili april da će doći poboljšanja.

Moram ih pohvaliti, podršku. Email sam poslao da mi se daljinski zamjeni, sutra zovu i pitaju hoćul biti kući pon, uto da zamjene daljinski. Brza podrška.

Da ne kažu uhljebi da sam plaćenik mtla, telemacha i koje kakve firme.
Ne treba ništa. Znamo mi to odavno ;)
znamo odavno da tebi i mudoratoru Bobi redovno jebem mamicu

jebač vaših mamica vjerni dileja
Last edited by medexxx on 25/01/2016 11:54, edited 1 time in total.
zateznistub

#39784 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

:lol: :lol: :lol: :-) :(
made_in_sarajevo

#39785 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

njemu bas dosadno u zivotu kad ima vremena 24h na klixu visiti i svadjati se sa ljudima :lol: . jos malo i kraj raspusta pa ce manje aktivan biti :mrgreen:
zippoo87

#39786 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

pitanje
imam moja tv i onaj stari,prvi STB (albis) i daljinski mi je otisao,pola tipki ne reaguje kada pritisnem
zanima me mogu li traziti novi daljinski za taj STB i da li se daljinski sta placa ili samo zamijene za ispravan ?
je li neko vec trazio novi daljinski
zateznistub

#39787 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

zippoo87 wrote:pitanje
imam moja tv i onaj stari,prvi STB (albis) i daljinski mi je otisao,pola tipki ne reaguje kada pritisnem
zanima me mogu li traziti novi daljinski za taj STB i da li se daljinski sta placa ili samo zamijene za ispravan ?
je li neko vec trazio novi daljinski
Naravno, ako nemaju daljinskih, neka ti zamjene komplet uređaj. Ne padaj na priču o kupovini univerzalnog
veliki_ah

#39788 Re: BHTelecom All About

Post by veliki_ah »

Samo ti daju novi daljinski.. Imao sam istu situaciju, doduse drugi je resiver, ali isti je princip i isti je daljinski..
Čak ne moras ni vracati taj pokvareni..
Samo nazovi 1444 i prijavi kvar, za dan-dva ti se jave i donesu novi daljinski ili ti odeš po njega u bht.
zippoo87

#39789 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

veliki_ah wrote:Samo ti daju novi daljinski.. Imao sam istu situaciju, doduse drugi je resiver, ali isti je princip i isti je daljinski..
Čak ne moras ni vracati taj pokvareni..
Samo nazovi 1444 i prijavi kvar, za dan-dva ti se jave i donesu novi daljinski ili ti odeš po njega u bht.
e hvala
evo upravo sam zvao 1444 i prijavio sam kvar daljinskog,zena je zaprimila smetnju i kaze da ce me kontaktirati dalje neki :D
valjda bude u narednih 7-8 dana novi daljinski,na starom mi ni "ok" dugme ne radi a ono je glavno :D
Dr Arsla

#39790 Re: BHTelecom All About

Post by Dr Arsla »

BarbaDue wrote:
Dr Arsla wrote:Od početka sam korisnik i to vjerni bh telecoma. Znači imam paket moja tv full. Također sam bio dugogodišnji pretplatnik maxi paketa od 50 KM pa sam prošle godine otkazao u prešao na ultra. Neki dan sam digao giga set C530 fiksni telefon na godinu dana. Do sada je to uvijek bilo patriotsko razmišljanje bh telecom i bla bla. Međutim neki dan otvorim sajt od telemacha i vidim paket trio grande košta 27 i još nešto KM. Sličan paket možda i slabiji po karakteristikama ja plaćam 51-52 KM kako koji mjesec u bh telecomu. Eh sad ako uzmemo godinu dana to je razlika od nekih 280 KM. Moram čekati da otplatim taj giga set i odmah prelazim. U redu je sve patriotizam i sve ali mene su dosta šišali i neće više. Ili neka nešto porade na cjenovniku pod hitno ili gube ne jednog nego tri korisnika. Jer će i sestra i roditelji koji također imaju pakete moja tv full ostaviti ih. Ako im nije stalo do tih 150 KM mjesečno ili 1800 godišnje od naše tri porodice onda i meni nije stalo :P
Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM :D
krakatoa

#39791 Re: BHTelecom All About

Post by krakatoa »

Dr Arsla wrote:
BarbaDue wrote:
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM :D
Gdje si pokupio tu pamet pa tako zboriš :D. Čuj 280 KM telefon :lol: :lol: :lol:

280 KM je vrijednost usluge KOJU KORISTIŠ. Uzeo telefon ili ne ako koristiš uslugu toliko ćeš platiti a telefon svakako dobijaš džabe.
mirza_15

#39792 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Dr Arsla wrote:
BarbaDue wrote:
Ne kosta Trio 27 KM nego 49,90 KM. Moguce da je to neka akcijska cijena par mjeseci.
hipija

#39793 Re: BHTelecom All About

Post by hipija »

To je cijena za prva 3 mjeseca na ugovor od 12 mjeseci, odnosno cijena za 6 mjeseci na ugovor od 24 mjeseca
Dr Arsla

#39794 Re: BHTelecom All About

Post by Dr Arsla »

Možeš li u Telemach dobiti taj gigaset po povoljnijoj cijeni ili bilo šta drugo?[/quote]
Dobiješ za marku telefon ali te veže ugovorom na 12 mjeseci i izgubiš 280 KM. Ja da sam ranije vidio ponudu od telemacha ne bi ni uzimao taj telefon od 1 KM tj. od 280 KM :D[/quote]
Gdje si pokupio tu pamet pa tako zboriš :D. Čuj 280 KM telefon :lol: :lol: :lol:

280 KM je vrijednost usluge KOJU KORISTIŠ. Uzeo telefon ili ne ako koristiš uslugu toliko ćeš platiti a telefon svakako dobijaš džabe.[/quote]
Ti očito haman ne znaš čitati između redova. Vrijeđanje je tvoj maksimum u monotonom životu :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#39795 Re: BHTelecom All About

Post by _BataZiv_0809 »

Duljko Hasic :D

Koju taj stelu covjek ima boze dragi :shock:
zateznistub

#39796 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

:twisted:

Image
mirza_15

#39797 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5370f9bcc87.html

Ova mikrovalna u mobil mediji kosta 149,00 KM

https://www.mobilmedia.ba/mikrovalna-pa ... wmepg.html

Plus jos popust na pretplatu 20% uz potpis na dvije godine.
tipler

#39798 Re: BHTelecom All About

Post by tipler »

http://shop.imtec.ba/smart-televizori/2 ... s520e.html Ali zato su svi tv u telekomu skuplji za najmanje sto maraka u odnosu na trgovine tako da te poklone mogu mačku o rep okačiti,jadni oni kojima je telekom nešto poklonio
klej

#39799 Re: BHTelecom All About

Post by klej »

zna li iko, zasto ne radi pristup internetu na mojatv?
mirza_15

#39800 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

tipler wrote:http://shop.imtec.ba/smart-televizori/2 ... s520e.html Ali zato su svi tv u telekomu skuplji za najmanje sto maraka u odnosu na trgovine tako da te poklone mogu mačku o rep okačiti,jadni oni kojima je telekom nešto poklonio
1.Pogledaj pod placanje na rate na toj istoj stranici.
2. Mikrovalna 150 KM, popust na full+ 219 KM = 369 KM.
Locked