R.I.P. Denis Mrnjavac (1991-2008)
Moderator: O'zone
-
R.I.P. Denise ...
bivaj tamo gdje je bolje
a mi cemo i dalje strepiti od svake zore...
Saucesce majci, prijateljima, i svima koji su ga poznavali.
bivaj tamo gdje je bolje
a mi cemo i dalje strepiti od svake zore...
Saucesce majci, prijateljima, i svima koji su ga poznavali.
nazalost, hoce. u stvari, vec ga je zaboravio...homo_sapiens wrote:Onakvi monstrumi su mogli nauditi i mom djetetu! I meni!
Gospođo Majko, primite moje iskreno saučešće, a Vaš sin neka počiva u miru.
Ovaj grad ga neće zaboraviti
- alphonse kauders
Počivaj u miru, Denise 

- anakadabra
Da, nažalost slažem se s tobom. Već je zaboravljen. Pokazala je to ona jadna šačica ljudi koja se okupila večeras ispred KŠC. SRAM NEK NAS BUDEstochar wrote:nazalost, hoce. u stvari, vec ga je zaboravio...homo_sapiens wrote:Onakvi monstrumi su mogli nauditi i mom djetetu! I meni!
Ovaj grad ga neće zaboraviti

- anakadabra
Idite na ovu temu i tamo odajte pocast Denisu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47113
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47113
Saian wrote:ja josh ne mogu sebi doc'![]()
![]()
![]()
, ne mogu jos vjerovati
![]()
, Denise nadji mir i spokoj makar tamo, na drugoj strani, kad ti zvijeri nisu dopustile da ih ovdje nadjes
, ovo je tako tuzno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moje saucheshce porodici
Posto nisam u Sarajevu, volio bih znati jel planiraju Sarajlije makar proshetati u nesto vecem broju u sjecanje na ovog djechaka ? Jel iko spominje nesto slichno? Jesu li apatija i pasivnost uzeli danak i u suchuti ?

Last edited by Saian on 07/02/2008 23:35, edited 1 time in total.
evo mi odgovoraanakadabra wrote:Da, nažalost slažem se s tobom. Već je zaboravljen. Pokazala je to ona jadna šačica ljudi koja se okupila večeras ispred KŠC. SRAM NEK NAS BUDEstochar wrote:nazalost, hoce. u stvari, vec ga je zaboravio...homo_sapiens wrote:Onakvi monstrumi su mogli nauditi i mom djetetu! I meni!
Ovaj grad ga neće zaboraviti![]()
![]()

- anakadabra
Da! Gospoda se nisu udostojila odvojiti pola sata. Ne, bolje je bilo ostati duboko zavaljen u svojoj fotelji, jer što bi to oni ovim mirnim prosvjedom mogli promijenitiSaian wrote:evo mi odgovoraanakadabra wrote:Da, nažalost slažem se s tobom. Već je zaboravljen. Pokazala je to ona jadna šačica ljudi koja se okupila večeras ispred KŠC. SRAM NEK NAS BUDEstochar wrote: nazalost, hoce. u stvari, vec ga je zaboravio...![]()
![]()
![]()
![]()

mozda, da pivara da dzabe pive, hodzic cevapa i da se bodu bikovi ili barem zapjeva selma
onda bi se "gradjani" "Sarajeva" okupili u vecem broju
srecom nije bilo pred Katedralom, onda bi se nakupilo prolaznika pa bi laz i mit o "gradjanima" "Sarajeva" zivjeli i dalje
ovako, u zadnjoj epizodi Mythbustersa, rijeseno je i to. mit je raskrinkan kao laz. zajedno sa mitom da kad covjek dobro prdne od graha moze razbit WC solju
srecom nije bilo pred Katedralom, onda bi se nakupilo prolaznika pa bi laz i mit o "gradjanima" "Sarajeva" zivjeli i dalje
ovako, u zadnjoj epizodi Mythbustersa, rijeseno je i to. mit je raskrinkan kao laz. zajedno sa mitom da kad covjek dobro prdne od graha moze razbit WC solju
- uvjek dobar gost
Svaka čast !!!!!!!shuriken wrote:mozda, da pivara da dzabe pive, hodzic cevapa i da se bodu bikovi ili barem zapjeva selma
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Svaka cast!obuca wrote:taxistima svaka cast. ponudili su besplatan prevoz za DENISOVE drugove
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
makar neko...obuca wrote:RSG prilagodio muziku! makar neko normalan

Jedan blog sa dernek.ba

Jarane tebe wise nema... Jos u to u potpunosti ne vjerujem, nemogu da shwatim da si nas napustio, sta cemo mi bez tebe??? Sta ce biti sa one pijanke koju si mi obecao?? Sa swakom suzom swe mi postaje jasnije, ali ni suza wise nema... Uwijek ces ostati u mome srcu, nikada te necu zaborawiti... Jos uwijek cekam da mi se jawis na msn-u, da mi pocnes ziwce waditi kao sto si znao, da mi pricas o swojim glupostima koje su me uwijek nasmijawale...Nedawno si mi priznao da si se zaljubio i da ces uciniti swe za tu curu, htio si se promjeniti, htio si postati momak kakwog ona zasluzuje... Obecao si mi za 2 mjeseca ispricati swe detalje ali... zasto je ziwot tako okrutan??? Zasto je Bog toliko neprawedan, zasto je uzeo naseg Denisa, zasto se zlo uwijek desi dobrim ljudima, cime je on to zasluzio??? Kakwa osoba moze biti u stanju da uzme neciji ziwot, to nije cowjek to je monstrum... no i sami znate gdje mi ziwimo, oni ce odsetati iz zatwora kao da nista nije bilo, mirne swijesti, jer to je za njih nista... Neshwataju da su nam oduzeli jarana, brata.... Bog ce da ih kazni.... Nema wise druga mog, druga moga jedinog, nema wise, uzeo ga Bog....Zadnji put kad smo se culi rijesawali smo zajedno test inteligencije, ni sam nije wjerowao koliko je pametan,, cak je smatrao da mu Einstein nije ni do koljena,, hehe...Bio je genij za matematiku i fiziku, i sta je swe mogao postici u ziwotu... Swi mi koji smo ga poznawali znali smo koliko on wrijedi kao momak i kakwa je osoba bio... Bez njega nista wise isto nece biti... Puno si mi znacio i nikada te necu zaborawiti....Postao si nas andeo cuwar, koji ce nas cuwati od bilo kakwog zla, znam da nas neces u potpunosti napustiti.... PUNO TE WOLIM I U MOME SRCU ZAUWIJEK CES ZIWJETI.... RIP NAS JARANE....
NEKA TI JE LAKA ZEMLJA...

Last edited by Dori on 09/02/2008 07:45, edited 1 time in total.