R.E.M. u Zagrebu

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#1 R.E.M. u Zagrebu

Post by horns&drums »

Jedna od najvećih svjetskih rock-skupina R.E.M. nastupit će u Zagrebu u januaru iduće godine, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici te skupine.

U sklopu europske turneje R.E.M. će svirati u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u srijedu, 19. januara 2005. Karte za taj koncert u prodaji bi se trebale naći već 13. septembra, objavila je web stranica te američke rock-skupine.

R.E.M. će po prvi put nastupiti u Zagrebu promovirajući svoj najnoviji album "Around the Sun" koji će imati svjetsku premijeru 4. oktobra. Prvi singl s albuma bit će pjesma "Leaving New York".

Europski dio turneje počinje 7. siječnja u Lisabonu, a završava 11. februara u Beču. Izvođači koji će otvarati koncerte bit će objavljeni naknadno.

Između ostalih, kao predgrupa R.E.M.-u na dvjema prijašnjim turnejama nastupila je i sisačka surf-rock skupina Bambi Molesters.
alek

Post by alek »

super. ja sam imala karte za rolling stones, mislim da je bila '98, ali nisam otisla. previse neke gnjavaze. otada vise ne pratim svjetske turneje koje (nekom srecom) zavrse i u zagrebu.
MilanT

Post by MilanT »

Nisam nikada bio na njihovom koncertu,ali poznam nekoliko ljudi koji su bili i rekoše da su odlični uživo.
Sledeći put kada budu dolazili vamo,moram ići da jih gledam. :)
Post Reply