Queer, opet :)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

caes

#126 Re: Queer, opet :)

Post by caes »

Ja ne znam sta je tebi smijesno u tome sto mislim da se ne treba legalizovati nesto sto ne ide u korist drustvu, prosirenju vrste, pogotovo ako je to nesto devijacija.
Nije prirodno da muskarac i muskarac osnivaju porodicu i da imaju djecu. Ustvari, ako mogu napraviti dijete, nek ga slobodno odgajaju, a to je nemoguce jer se priroda pobrinula za to.
I evo citam .. i opet ne kapiram sta ti je tu smijesno ? Mada, tebi je normalno i prirodno da homosexualci stvaraju i prosiruju porodicu, a sve pod izgovorom liberalnosti. I ja sam vec jednom pitala, gdje podvuci crtu, kod nekrofilije, zoofilije ? Jesi procitao o Franku Kamenom ? Imas li komentar kad sve oduzmes i saberes ?

Dobro, ako nisi nasao nesto vrijedno paznje, da te podsjetim:
Kad legalizujes stvaranje homo porodica ( osjecam se kao pokvarena ploca ), onda slijedi da ces legalizovati i pravo na usvajanje. Ako imas imalo zdravog razuma, onda ti je jasno da to nije pri-rod-no. Slazes li se ? Ne vodi nicemu. I posto je tvoj jedini argument ZA usvajanje taj da svako ima pravo na ljubav i slobodu, zasto onda ne legalizujemo zoofiliju, neki ljudi se loze na krave. Sta, to nije ok jer krave nemaju pravo izbora ? Da, zamisli .. krave nisu nista rekle za to sto ih ubijaju zarad nasih stomaka, pa ako mozemo to raditi ( a one se nisu izjasnile ), zasto ne bismo mogli seksualno opciti sa kravama ?
I dovoljna je jedna budala kao sto je Frank Kameny da lobira da se i to legalizuje, kao sto je lobirao da se legalizuju homozajednice i da se proglasi za normalnu sexualnu orijentaciju.
Nadam se da ti je sad jasnije.
I kad onda homosexualci pocnu usvajati djecu, NJIHOVA DJECA CE VRLO VJEROVATNO BITI ISTO HOMO, sto znaci da ce traziti sta ? HOMO partnera. I htjet ce da rade sta? USVAJAJU DJECU.
Ne siri se kao grip ? Ne, ali cim pocnu usvajati djecu, o sirice se itekako. I nije toliki problem sto se oni sire, vec sto smanjuju hetero populaciju koja je, ako nista, AKO NISTA, korisna za drustvo i ocuvanje vrste. ( MIslim da smo svi iz biologije ucili da je to cilj naseg bivstvovanja na ovoj planeti ).
NAdam se da je sad jos jasnije.

I na kraju, moja fasisoidna licnost:

Kad spomenuh ta famozna ljudska prava, to da su precjenjena i da je onaj ko je u drustvu, bilo gdje na planeti zemlji zasticen od bilo kakvog maltretiranja, zapravo privilegovan, ja sam pricala o tome kao o MINUSU,kao o LOSOJ STVARI, o necemu sto se TREBA MIJENJATI jer je licemjerno pricati o ljudskim pravima koja postoje samo na papiru.
Sto se tice posljednje recenice, znala sam da ce me neko pogresno razumjeti; naime, s obzirom na to da na homosexualizam gledam kao na devijaciju ( nesto sto nije normalno ), onda ne znam zasto da nasilu normalizujem takvo nesto zbog liberalnosti kada su cijene toga MNOGO VECE ( hint: pogledaj sredinu mog posta ).Ako sam se izrazila fasisoidno, onda moja greska.
A ti si trebao iz mojih postova shvatiti na sta ciljam. Ako si pak i dalje siguran da sam buduci Hico, onda da prekinemo raspravu jer se nikad necemo ni za sta sloziti.

Duboki naklon

:)
delightful

#127 Re: Queer, opet :)

Post by delightful »

Locked