Tema festivala je "Zločin, seksualnost, rod", a biće prikazano 12 filmova, održano 10 predstava i 5 izložbi.
Queer fest u Zagrebu
-
ponosna_manjina
#1 Queer fest u Zagrebu
Vjerovatno je svima dosadilo čitati i pisati o sarajevskom queer festu, pa evo jedna tema za zagrebački queer fest, koji je otvoren sinoć. Imam "dojavu" da nije bilo vehabija, na obezbjeđenju su radila 3 policajca i pivo je bilo džaba (a što je đžaba i Bogu je drago
).
Tema festivala je "Zločin, seksualnost, rod", a biće prikazano 12 filmova, održano 10 predstava i 5 izložbi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Queer fest u Zagrebu
bas si smradek, sto nisi javio ranije, mogli smo poslat 3 autobusa...Branitelja...ponosna_manjina wrote:Vjerovatno je svima dosadilo čitati i pisati o sarajevskom queer festu, pa evo jedna tema za zagrebački queer fest, koji je otvoren sinoć. Imam "dojavu" da nije bilo vehabija, na obezbjeđenju su radila 3 policajca i pivo je bilo džaba (a što je đžaba i Bogu je drago).
- madner
#3 Re: Queer fest u Zagrebu
Her Flick wrote:ma purgeri su gayevi sami od sebeponosna_manjina wrote:Vjerovatno je svima dosadilo čitati i pisati o sarajevskom queer festu, pa evo jedna tema za zagrebački queer fest, koji je otvoren sinoć. Imam "dojavu" da nije bilo vehabija, na obezbjeđenju su radila 3 policajca i pivo je bilo džaba (a što je đžaba i Bogu je drago).
nisu prave muskarcine kao mi bosanci
-
callmethebreeeze
#4 Re: Queer fest u Zagrebu
mora da su zagrebcani imuni na pederluke, oni se ne mogu zaraziti kao ovi nasi, te stoga i nemaju razloga da ih tuku.

p.s blago se bosankama sa pravim muskarcima poput flicka.

p.s blago se bosankama sa pravim muskarcima poput flicka.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: Queer fest u Zagrebu
FLICK JBT PREKINI VISE SA SVOJIM HUMOROM vidis da te niko ne konta
- sesalmir
#6 Re: Queer fest u Zagrebu
Pa ko ce ih prebit cuj im naziva navijaca bad blue BOYS (zlocesti plavi DJECACI). Sta li oni to zlocesto rade samo oni znaju
Pretpostavljam da su oni organizatori ovog festivala.
- madner
#7 Re: Queer fest u Zagrebu
Meni su rekli da je navijacka pjesma BBB ono od Bore corbe:sesalmir wrote:Pa ko ce ih prebit cuj im naziva navijaca bad blue BOYS (zlocesti plavi DJECACI). Sta li oni to zlocesto rade samo oni znajuPretpostavljam da su oni organizatori ovog festivala.
Oko mene sve sami pederi