Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi trebam pomoc!!!!
sprzila sam slike na cd kod prijateljice i sada kad zelim da ih gledam na svom racunaru pise mi da su u PVM formatu!!!!
Postoji li mogucnost da ja te slike vidim ili da download-ujem taj famozni PVM format i ako da odakle da ga skinem???
unaprijed hvala
Now, with HP Image Zone Express software, it's truly easy to create quick prints to share with your friends and family—without complicated software struggles. Perfect for anyone who wants a basic photo-editing and printing solution.
jao pa koje je to s.ranje covjece...osjedicu
a regularno sam ovo downloadovala i stavila fino na desktopic i kad kliknem samo mi posalje ono send error report....fakat ne kontam koji mu je....a jos povrh svega kupila usb za mob i nece da mi ga prepozna kad ga stavim u kuciste......e pa stvarnooooo... ne znam sta mi je raditi
ma slike treba da prebacim, ali ne kapiram definitivno...postoji li mogucnost da jednostavno odnesem ovaj cd u neku fotografsku radnju i da mi oni to izrade?